LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 621
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 275

Да не би да са били подарък? Много добре изглеждат. Има код, работи ли?
Да, подарък бяха. Аз ги имам от миналата година, но честно казано не съм особено очарована от тях. Не знам дали има работещ код за тях, погледни в темата за кодовете. Peace

# 1 276

Да не би да са били подарък? Много добре изглеждат. Има код, работи ли?
Да, подарък бяха. Аз ги имам от миналата година, но честно казано не съм особено очарована от тях. Не знам дали има работещ код за тях, погледни в темата за кодовете. Peace

Днес точно тези чанти се коментираха в темата за кодовете, че миналата година са били подарък, а сега стрували 45 евро. Кода го има на самата картинка с чантите.

# 1 277
  • Варна
Получих поръчка от 06.03.
Този сутиен и бикините към него.
Много съм доволна, материята е супер и номерата съм улучила, за сутиена по БГ номерацията съм 75В, поръчах 90В и ми заспа, а бикините са 38/40, за ханш 90см (+/- 2 см). И подаръка бежовото шалте,вече ми станаха 3 бр., този път и мама ще намаже.  Mr. Green

# 1 278
Много съм доволна, материята е супер и номерата съм улучила, за сутиена по БГ номерацията съм 75В, поръчах 90В и ми заспа, а бикините са 38/40, за ханш 90см (+/- 2 см). И подаръка бежовото шалте,вече ми станаха 3 бр., този път и мама ще намаже.  Mr. Green

Знам, че е за другата тема въпросът, но с кой код поръча шалтето? И аз го чакам, но четох че напоследък пращали вместо него едни чаши на Бохемия, та затова питам Simple Smile

# 1 279
  • В La Redoute и по света
Здравейте, вчера изтекоха 6 седмици откакто чакам поръчката и днес им пратих от готовите писма имейл, трябва ли да получа потвърдителен имейл че са ми получили писмото? И ако да до колко време се получава?
По принцип да, аз 2 пъти съм им писала, и преди те да ми отговорят, получавах автоматичен мейл, че са получили съобщението ми. Но не знам дали това винаги е така. Изчакай 3-4 дни и ако не ти отговорят директно, пак им пиши. Иначе автоматичния го получавах в рамките на 24 часа.

# 1 280
Само намиманвам да се похваля че получих цели 2 известия днес за митница. Едното е за поръчка от 30.01, а другата надявам се да е от 22.01 че тя ми е най-старата останала. Писах им мин. седмица за нея и ми отговориха че е изпратена на 10.02 и да изчакам 2-5 седмици от тази дата за доставака.

# 1 281
  • Пловдив
Според вас от  тези детски кецове

за краче 16см - №26 ли трябва да поръчам?
Благодаря.

На подобните едноцветните от съседната картинка 26 номер са със 17 см стелка онзи денполучих и ги продадох, огромни са за Кали

# 1 282

А панталони какъв размер взимаш?
Аз се чудя какъв размер бикини да си взема, понеже съм 34, но не обичам много да ме стягат гащите  Mr. Green , та затова питам, да се ориентирам  Peace
Благодаря   bouquet

# 1 283
Сега звънях на митница и няма за мен нищо.  Sad
Чудя се дали е възможно заради каталога да се бавят тези поръчки.И в двете, които чакам(26.01 , 10.02) съм ползвала кодове, в които го имаше тоя каталиг.Последната ми поръчка от 17.02., нямаше код и дойде още миналата седмица.
От кой град си, и ако си от София, от кога дават информация по телефона за получени пратки ?
И кой е телефона?

# 1 284
  • у нас
И аз искам да помрънкам малко Cry
И аз си чакам поръчка от 15.01  #Cussing out

И аз чакам от 15/01 и от 22/01. Писах им  два пъти за поръчката от 15-ти. И Кристине ми даде два различни отговора. Първо писа, че поръчката е тръгнала в края на януари, а втория път - че е тръгнала на 10/02. Та, питам аз - кога е тръгнала поръчката и защо ми се дават различни отговори на един и същи въпрос? Вече направо ми писна да ходя по хиляди пъти до Пощата, че вече не искат и да дават инфо  #Cussing out

# 1 285
  • Варна
Знам, че е за другата тема въпросът, но с кой код поръча шалтето? И аз го чакам, но четох че напоследък пращали вместо него едни чаши на Бохемия, та затова питам Simple Smile
С 68268 са ми двете поръчки и една с 60488. И двата кода даваха 20 евро от 33 евро.  Peace

Роси_, вземам 38 размер и в 36 се напъхвам, но и аз съм същата, не обичам да ми е впива нищо- гащи, панталони...., и гледам да ми е малко по широчко. Но пак си зависи от материята, а тези бикини се регулират, както презрамки на сутиен.  Peace

# 1 286
Взех най-после колета от 15.01 ! изпратен на 30.01,незнайно къде е бил досега,фактурата скъсана и взета ,както обикновено напоследък! Всичко е обсъждано,само това яке леко ме разочарова.Взех 36,при все,че нося 34,но ми е като торба,ако някой го иска-взех го за 15Е! Има светлина в тунела с януарските поръчки!

http://www.laredoute.fr/vente-blouson-en-toile-tipster.aspx?prod … 1&prodcolor=1
Може ли размери и кой цвят е?Може и на лични Peace

# 1 287
Дойде ми поръчка пусната на 18.01,тръгнала е на 4.02 и е дошла в Б-Я на 12.02.След месец мотане по Бг пощи и митници е при мен.Вината не е при франсетата,както вече всички го установихме.Успех на всички,които чакат Hug
PeaceСпоред мен и те имат вина.До вчера си чаках спокойно поръчките но ми писна и реших да ги попитам какво става с две от поръчките който са от 17 и 29.01,защото 7 седм.срок мина.И на запитването ми за тази от 17 ми беше отговорено че “ в резултат на увеличаване на дейността“ е била изпратена чак на 03.02,извиняват ми се и ми пишат да изчакам защото все пак срока бил от 2 до 5 седмици.А другата от 29.01 била пратена на 17.02,и че ако пишело в проследяването че все още се подготвя  Shocked трябвало да си чакам мирно.И снощи получавам бележчица точно за нея че е в пощата  Laughing .Така че според мен и от франсетата има забавяне от по 2/3 седмици преди да ги пратят +БГ Пощите= дълллллгото чакане.

# 1 288
Здравейте мили момичета!  Hug

Имам ето този панталон в бяло

http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-puma.aspx?productid=324134 … &numberpage=1

Ако случайно някоя от Вас го има в черни 36- ти размер и иска да си ги разменим много ще се радвам! Чисто нов е с етикета! Взех си го за работа, но май не съм преценила, че ще е чист за по - малко от 10 минути!  Laughing  Laughing

# 1 289
Според вас от  тези детски кецове

за краче 16см - №26 ли трябва да поръчам?
Благодаря.
да, 26 номер отговаря на 16,3 см краче.

Общи условия

Активация на акаунт