Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 291
  • 220
  •   1
Отговори
  • София
Онзи ден като гледах рекламата на Икеа с момичето,което блъска шкафовете.Според мене не е редно да се излъчва такава реклама.Дъщеря ми се впечатли страшно много.Децата няма ли да си мислят,че такова поведение е позволено  newsm78.
Какво е вашето мнение?

# 1
Ооо, пък ако знаеше, че оригиналният текст на рекламата гласи, как родителите казват на дъщерята: " Няма да те пуснем на почивка в България!"... Whistling

# 2
Ооо, пък ако знаеше, че оригиналният текст на рекламата гласи, как родителите казват на дъщерята: " Няма да те пуснем на почивка в България!"... Whistling
О да! Гледах я някъде преди 2 години.  Mr. Green  "Няма да те пуснем в Слънчев бряг сама..." и девойката побесня.
Е, не е честно пък такава култова за българския туризъм реклама да се използва за нещо друго и то в самата България!  Naughty

# 3
...Децата няма ли да си мислят,че такова поведение е позволено  newsm78.
Мотото на IKEA е "Да живее Независимата Република Моят Дом"!
Умисълът на всичките им реклами е такъв-да ни убеди,че у дома всичко е позволено,а мебелите им издържат на всичко! Grinning

# 4
В подфорум "Кино и Телевизия" си има нарочна тема за рекламите. Не е зле да пускате темите си в правилния подфорум. Дори и да иде реч за взаимоотношения, темата пак не е за тук, ама вие си знаете.... Whistling

# 5
Всяко дете може да се впечатли от различна реклама.Това не е основание да роптаем срещу която и да е реклама Wink По-скоро тук е важна намесата на родителя и да разясни на детето кое си заслужава подражание и кое не.

# 6
  • out of space
Онзи ден като гледах рекламата на Икеа с момичето,което блъска шкафовете.Според мене не е редно да се излъчва такава реклама.Дъщеря ми се впечатли страшно много.Децата няма ли да си мислят,че такова поведение е позволено  newsm78.
Какво е вашето мнение?

Коментарът на малкият ми син беше "Тази защо не е в лудницата?", сестра му отговаря "Защото това е просто реклама, Ю."

# 7
  • Ямбол
Те и Том и Джери са едни огромни садисти, но нямат проблем с децата ми.

# 8
Те пак, че са отрязали от нея едно-друго, иначе сума теми от още повече засегнати щеше да има...  Peace Joy

# 9
  • София
Време беше да се пусне такава тема...
Изненадана съм само от повода за възмущението.  Wink

# 10
  Искаш да кажеш, че телевизията няма влияние върху формиране на характерите на децата ти ли?

# 11
  • Ямбол
  Искаш да кажеш, че телевизията няма влияние върху формиране на характерите на децата ти ли?
Може и така да се каже, да. Особено пък на характер.

# 12
О, семейството на ССФ е желязно и училище, улица, телевизия са без значение. Ти нямаше ли педагогическо образование?

# 13
  • София
Аз  не съм възмутена чак толкова ,че да искам да я спират или нещо подобно.Просто се чудех не е ли малко пресилено това блъскане и няма ли децата да го възприемат като нещо нормално.Искаше ми се да чуя мнението и на други потребители без заяжданици и т.н

# 14
Срам ме е малко да си призная, но дъщерята от рекламата я припознавам, като мойта в къщи. Имали сме и такива моменти, нещо не я устройва и се тряскат, шкафове, врати, тръшкане по земята, докато не последва наказание от рода на - марш в стаята и тем подобни. Така че ако имате дете с тежък пубертет, ще разберете напълно хорицата от рекламата, въпреки че нейните родители са прекалено безучастни.

Общи условия

Активация на акаунт