Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 306
  • 220
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз не мисля ,че рекламата е негодна.Даже до скоро не ми правеше впечатление.До онзи ден когато една позната ми каза за детето си(5 години) ,което почнало да блъска шкафовете като каката.Малките деца са такива попивателни.
То е ясно,че майката му е обяснила нещата и как така не се прави.
Дъщеря ми и тя се загледа в нея,също и обяснихме.
Просто се замислих редно ли е да съществува такава реклама.Беше ми интересно и другите майки какво мислят по въпроса.

# 46
 А тези деца къде виждат рекламата, след като я има само във вбокс и ютуб и трябва някой специално нея да търси, за да я види?

# 47
  • София
Ами дават я по телевизията..........

# 48
 Ясно, преработена е за нашия пазар. Защото оригиналната е от 2010г. и си е за Дания.

# 49
  • София
Рекламата не се излъчва в светлата част на деня!
Съобразено е все пак естестветото ѝ, с времето по което излъчва. Ако родителите държат 5-годишното си дете, пред ТВ до 22 часа, то това не е проблем на рекламодателите.
Да, има реклами, филми, предавания, които влияят на по-податливите деца, но за това сме ние родителите. Предавания, филми с брутални сцени по принцип не се излъчват в ранен часови пояс, а когато се излъчват се прави предупреждение.

А факта, че се отделя толкова време и пространство на рекламата, означава че е постигнала каквото трябва! Браво на криейтив екипа, който я е създал!

# 50
  • София
Незнам ,ама аз на тая реклама съм попадала и в 15 часа следобед  newsm78

# 51
Дете на 5 г. е достатъчно голямо, за да прави разлика м/у реклама и реалност. Ако не прави, ще реве за всеки боклук, който се пуска като полезен за растежа и т.н.
И не само за това, ами и за филмите, въобще всичко, което се излъчва. Иначе можем да се хванем за абсолютно всяко нещо, включително забавните, които иронизират дадени проблеми.

Ако ще скачате с/у някоя реклама, направете го с/у Данонино и другите боклуци, те със сигурност са по-вредни от Икеа.

# 52
...
Ако ще скачате с/у някоя реклама, направете го с/у Данонино и другите боклуци, те със сигурност са по-вредни от Икеа.

Да, бе! То по едно време цяла тема за размяна на някакви глупости от Данонино имаше, значи децата яко ги кльопат тея работи. Нали е за ядене, кой ще ти роптае...
Ама тук, сакън, ще им повредят децата!  Mr. Green

# 53
Една от малкото реклами, които харесвам и гледам с удоволствие. Щерката ми напомня на моята  Simple Smile В България малко трудно се възприема, сигурно - "моят дом е моята крепост" и така нататък... Simple Smile

# 54
Не съм попадала на тази реклама по телевизията. Гледах я тук, в линка, който беше приложен в началото. Много се смях. Дъщеря ми, напъпил пубер, който понякога има и по-грозни изблици от госпожицата в клипа, веднага дойде да провери що така майка й се кикоти. Тя също се смя. После се позамисли и зададе въпрос, повече приличащ на обобщение: "Леле, и аз ли така изглеждам като ме ядосате?" Уверих я, че е много по-зле.
Рекламата като сюжет е остроумна и е направена с чувство за хумор. Лошото е, че не мога да схвана какво и защо трябва да си купя. Сладка, но безсмислена. Като рекламата за не знам си коя пералня с еко-бъбълс и миличкото детенце, което се къпе във ваната.

# 55
Шкафчета от Икеа трябва да си купиш, баибиби, защото издържат на всякакъв терор, това им е идеята на Икеа Laughing

# 56
  • София
Дори факта, че рекламата е забелязана и се говори за ИКЕА, е достатъчен. Да внушава, че мебелите им издържат терора! Но много по-въздействащ е трясъка, след който чуваш името на фирмата. Според мен рекламата е доста хитра и добре направена.  Sunglasses

# 57
Наистина как е възможно да ви прави впечатление тази реклама, а напр. Сачи - добро за теб изобщо не ви впечатлява с наглостта на текста си...
Все си мислех, че няма с какво да ме изненадате вече Laughing

# 58
А и Сачи ме впечатлява. Мен всички ме впечатляват, повечето с тъпота, защото от скоро имам тв.  Laughing

# 59
Цитат
Рекламата като сюжет е остроумна и е направена с чувство за хумор
У нас рекламите вървят без звук.Гледах я 2-3 пъти така, и изобщо не разбрах какво рекламират.
Накрая, от любопитство да разбера що тая лудата така блъска и тръшка, пуснах и звука.....
Е , няма подобна идиотщина.
Нито моите деца, нито племенниците, нито на познатите ни децата са се държали така.
И такова поведение ,било то на възрастен или на дете, определено е за психолог.
Ако мое дете си позволи така да блъска, тръшка, квичи, ръмжи и озверява, ще има доста строги санкции.А не само да седя и да мигам на парцали.....    Laughing
Да не говорим, че подобно поведение си има конкретни причини, които не са обект на темата.

Общи условия

Активация на акаунт