Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 049
  • 742
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен
Добре дошли в новата тема! bouquet

Flowers Four Leaf Clover Пожелавам много КЪСМЕТ на всички!!! Flowers Four Leaf Clover

Моля, използвайте бутона „ИЗВЕСТИ“, постове тип „ЗАПИС“ пълнят 5 страници от темата!
Благодаря ви предварително!

Извадка от Правилата на форума:
Цитат
14. Забранява се публикуването на теми и мнения, призоваващи към гласуване в даден конкурс.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи, лични титли и т.н.
Изключения могат да са:
- международни конкурси с българско участие
- изцяло благотворителни конкурси
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma

# 1
 Лале в дъжда, Hug. На всички пожелавам много подаръци август месец, а и винаги!

LofYou, благодаря за информацията! Simple Smile

# 2
Пожелавам си късмет в новата тема, а и на всички вас.
На 1-во число очаквам от няколко игри да видя печелившите. А дано ми тръгне на печалби месеца!  Heart Eyes

# 3
  • Перник
Лаленце  Hug
Късмет на всички и през този месец.

Аз от якобс съм с шейкър. Ще чакам смс с линк да видим.

# 4
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата  bouquet
Успех на всички  bouquet

# 5
Аз пък съм с миксер от една единствена регистрация. Чак се учудвам че се падна на такъв карък като мен, при това от раз Simple Smile

# 6
Благодаря за темата.  bouquet
Успех на всички!

# 7
  • Варна
Благодаря за темата, Лаленце! Hug

От Милка пробвах да спечеля кърпа с бележката, с която спечелих купичка, регистрирах я на още 3 телефона, но спечелих още два пъти купичка. Явно това ми е бил късмета. Simple Smile

# 8
Благодаря за новата тема  bouquet
Премествам си питането от старата тема - При първата ми регистрация на бележка направих грешка и съм въвела сумата от цялата касова бележка, а не само на продуктите Якобс, сега виждам, че тази бележка е избрана за шейкър. Куриерите дали ще ми направят ли проблем за това?

# 9
Куриерите вероятно ще следят да отговаря номера на касовата бележка, а не сумата да смятат.

# 10
Благодаря за новата тема  bouquet
Премествам си питането от старата тема - При първата ми регистрация на бележка направих грешка и съм въвела сумата от цялата касова бележка, а не само на продуктите Якобс, сега виждам, че тази бележка е избрана за шейкър. Куриерите дали ще ми направят ли проблем за това?

Предполагам, че не. Куриерите гледат номера на бележката само  Peace

Лале, благодаря за темата  bouquet

# 11

Благодаря за темата!  bouquet

Дано и тук се запиша с подарък!  Mr. Green

# 12
Регистрираах няколко бележки на Милка, но нищо. А,така искам кърпа Joy

# 13
Мерси, Лаленце, за новата тема  Hug

Започвам новия месец с голямо мрън,

на якобс участвах само първата седмица, донесоха ми миксера, но след 4 не до там сполучливи фрапета спря да работи. Дано шейкъра е хубав поне, чакам и чашата на нес кафе от първата седмица и това е всичко.
Късмет на всички в новата тема и да се запишем с хубави награди тоя месец.

# 14
И аз с миксер и шейкър от последната седмица на Якобс  bowuu

Прави ми впечатление обаче, че от 5000 шейкъра са спечелени най-много 3000  Rolling Eyes /2500 сигурно е по-точната бройка/.

Общи условия

Активация на акаунт