Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 053
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Късмет на всички!
Пък аз започвам с оплакване: номерът ми е изтеглен за шейкър на якобс, но съм сбъркала номера на бележката-т.е. няма да го получа. Преди последните две цифри има две нули, а аз съм въвела 1  Confused

Каато дойде куриера кажи, че са сбъркали от Якобс при писането на номера, ако изобщо забележи. Нали другите цифри съответстват, не вярвам да има проблем.
Ами и аз мисля да потвърдя - пък каквото стане /да другите цифри отговарят/  Simple Smile

# 31
Аз бях последна резерва във второ теглене на Ариана и това беше  Twisted Evil

# 32
И аз съм с миксер От Якобс, но се чудя защо остават толкова много шейкъри. Моята бележка участва 2 пъти, но съм с една награда, а ще се радвам ако имам и шейкър
Ами пратете им по един имейл или съобщение да ги попитате защо така не си раздават обявените награди.
Аз им писах, на което ми отговориха: "Ще отправим запитване относно Вашия въпрос към централния ни офис. Веднага щом получим информация от тях, ще се свържем с Вас отново."
Играта вече приключи, но друго обяснение не получих.

# 33
Късметлиите от Биодерма:
https://club-bioderma.bg/kampanii.php

Мен ме няма там, след малко ще се проверя в Якобса. Надявам се на миксер, а шейкър имам от миналата седмица.

# 34
  • на североизток от Рая
Лале, благодаря, че ни събра и в тази тема!  Hug Дано е на късмет - нов ден, в нова седмица, нов месец.

Пробвах вчера миксерчето, работи тихо, нежно, готино е. Но колко ще издържи, то си знае. Чакам още един миксер и шейкър. Дано шейкърите да са здрави, че да имаме полза от тях.

С нетърпение си чакам присънската кана.  Simple Smile

Имах огромно желание да спечеля кърпа от Милка, но не би. Е, друг път, мейби.  Laughing

Късмет в игрите и не само!  Flowers Four Leaf Clover

# 35
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Шейкър

# 36
Късмет на всички!
Пък аз започвам с оплакване: номерът ми е изтеглен за шейкър на якобс, но съм сбъркала номера на бележката-т.е. няма да го получа. Преди последните две цифри има две нули, а аз съм въвела 1  Confused

Каато дойде куриера кажи, че са сбъркали от Якобс при писането на номера, ако изобщо забележи. Нали другите цифри съответстват, не вярвам да има проблем.
При мен гледаха само последните три цифри и не броихаа нулите, а не съм сигурнс дали въобще при тях бяха написани

# 37
# 38
  • Пловдив
Миксера е пунта Мара!
Направих 1 фрапе и  издаде багажа!

# 39
На милка    са  излезли печелившите за ваучери  но без десетия печеливш newsm78

# 40
Късметлиите от Биодерма:
https://club-bioderma.bg/kampanii.php

Мен ме няма там, след малко ще се проверя в Якобса. Надявам се на миксер, а шейкър имам от миналата седмица.
Благодаря за темата...има ме в Биодерма, добро начало на месеца Peace

# 41
  • Перник
И на д-р Йоткер са излелзли последните печеливши, мен ме мняма

# 42
Миксера е пунта Мара!
Направих 1 фрапе и  издаде багажа!
Мен за това ме е яд, че съм сбъркала бележката за шейкъра, тази с която печеля миксер си е ок!
/Но пък от коментарите разбрах, че миксера не става   Rolling Eyes/

# 43
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мерси за темата!

Донесоха ми чашите на Присън.Друго няма напоследък.

# 44
  • Варна
Благодаря за темата  bouquet
И аз с едно голямо мрън от никъде нищо.
Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт