Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 068
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Печеля миксер от Якобс. Добре започва месеца. Дано не се окаже чак такъв боклук.

# 46
Благодаря за новата тема!  Heart Eyes
Моят миксер е хубав - работи добре, до сега съм го ползвала само веднъж - направи фрапето с много пяна. Бръмчи като зъболекарски инструмент, не мисля, че е слаб - поне за сега си е ок.
Аз пък днес нищо не спечелих - искаше ми се да спечеля поне нещо - като за начало на месеца. Вярно е, че и не участвах в много игри, но можеше да ме има в Ариана, примерно...
Нищо - ще се надявам за сряда - тогава излизат резултати от 2-3 игри, стискам си палци  Simple Smile

# 47
Още нямам смс от Якобс. Crossing Arms

# 48
  • Русе
Нищо от никъде, но не губя кураж hahaha

# 49
Да е късметлийска темата!

# 50
Аз днес пак спечелих 50 мб интернет от кока кола.

# 51
Чакам тегленето на Спаркс и да видим Йоткер, май и те днес трябваше да обявят печеливши  Simple Smile

# 52
Исках миксер пък си останах само със шейкър. Като ви чета май по добре. Чакам кана от Присан, която се забави доста.

# 53
Откакто получих миксера всеки ден правя по 2 фрапета и направо се влюбих в тях.  Joy
Моят миксер също отказва понякога да работи, аз нали още преди употреба успях да го изпусна на земята, но побутвам там, където е онова черничното или го отвивам от долната страна до него. След миене също ми е отказвал да работи. Като цяло мисля, че е доста крехък уред и няма да изкара дълго, за съжаление. Сега чакам 2 шейкъра, да видим с тях какво ще се получи, но миксера ми се струва по - практичен.

# 54
От години имам миксерче на Нескафе, ама и то бачка със зор и фрапе да направи хубаво... малко е мираж. На ток е моето, не с батерии, но като цяло върши работа, за хора, които я изпият 2 фрапета годишно, я не.
Малко ме разочаровахте с мненията за това на Якобс, но ще видим какво ще е като дойде.
А чашата от Нескафе спечелих първата седмица, още я няма.

# 55
Излезли са печелившите на спаркс за кино,КФС и Събуей.
Аз днес се записвам с два шейкъра и два миксера от Якобс, пакет за кино и тениска от Спаркс. Simple Smile

# 56
Хаха след като два месеца се опитвах да си взема менюто от спаркса за КФС и снощи успях след половин час чакане сега имам две нови менюта  Mr. Green.Много глупаво са го направили първо служителите не знаят за какво става въпрос и те гледат като просяк повечето не знаят как се сканира кода голяма мъка за един сандвич,картофки и кола.

# 57
Аз само за предметни награди играя в Спаркса и дано този път имам късмет. Досега само 1 топка съм спечелила, ама то май който не е участвал, той не е спечелил, че се раздадоха много топки на седмица.
Веднъж съм ходила в Макдоналдс, да взема едно детско меню на приятелка и то заради моливник. Изпих кока-колата и дотам.  Joy

А преди като не играех, в Спаркса помня даваха и телефони, таблети. Започнах да играя и само някакви глупости взеха да пускат.  Mr. Green

# 58
На мен не ми излизат имена на печеливши в Спаркса, ама и съобщение нямам че печеля Sad
И в д-р Йоткер ме няма. Кофти започва месеца. Дано се оправи по-нататък Praynig

# 59
Имам съобщение в Спаркса за Subway меню. Печелившите още не излизат на списък.
Миналата седмица дойдоха чашата от Нескафе и миксерчето от Якобс.
Имам sms от Speedy, сигурно е за Харибо-то, дано да ме изненадат приятно. И два шейкъра чакам.

Общи условия

Активация на акаунт