Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 050
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • при късмета
Мерси за темата Лаленце  bouquet
Да я напълним с много спечелени награди

на якобс участвах само първата седмица, донесоха ми миксера, но след 4 не до там сполучливи фрапета спря да работи. Дано шейкъра е хубав поне, чакам и чашата на нес кафе от първата седмица и това е всичко.
Може бързо да хаби батериите, пробва ли да ги смениш? Макар, че ако ще прави 4 чаши с едни батерии  ooooh!

# 16
Ma ко, пробвах, не е от батериите. Още от началото нещо ме осъмни, че е много слаб мискера, може и да е бил дефектен. Дано само моя да е така и на другите да са си ОК.

# 17
  • Сандански
Ma ко, пробвах, не е от батериите. Още от началото нещо ме осъмни, че е много слаб мискера, може и да е бил дефектен. Дано само моя да е така и на другите да са си ОК.

Батериите нови ли са? Защото ако не са нови не работеше добре.

# 18

Батериите нови ли са? Защото ако не са нови не работеше добре.

Еее  Laughing нови разбира се, пробвах и други батерии, не е от батериите.  Може и куриера да го е изтървал няколко пъти, знам ли. Както и да е, прежалих го Peace

# 19
  • Телиш/Плевен
Сестра ми е спечелила шейкър от Якобс и се радва много. Heart Eyes

Аз си чакам шейкъра и миксера от Якобс, купичката и кърпата от Милка и тениската от Винербергер.

Надявам се на промо пакет за кино от Кока-Кола Спаркс. Praynig По принцип не бях голям киноман, но наскоро ходих за пръв път на 3D и останах очарована и сега нямам търпение да отида пак. Blush Та ще ми дойде идеално такава награда.

Късметлийска да е темата, седмицата и месецът за всички!!! Hug Hug Hug

# 20
Здравейте , момичета !
Няма ли някаква нова игра с награди и покупка, че нещо свършиха игрите с покупки ? Simple Smile

# 21
Късмет на всички! Heart Eyes
В София започнаха ли да разнасят чашите та Несафе от 3 седмица?

# 22
Късмет на всички!
И аз се записвам с шейкър от Якобс.
На мен така организирани игрите, като на Якобс и Нескафе 3в1, по ми харесва. Въвеждаш си бележките и чакаш тегленето в понеделник.
На Милка ми омръзна да дебна часове, печеливши, регистрации, да ставам през нощта и т.н.  Mr. Green

# 23
Получих смс че печеля миксер от Якобс ,а даже и не бях участвала тази седмица явно са доста закъсали да опрат до мен  Mr. Green

# 24
Днес 01.08.2016 се проведе тегленето на печелившите от нашата игра „Абонирай се и спечели Airfryer Diplomat!“Наградата генерира огромен интерес! Само за 15 дни, в играта се включиха 1007 уникални потребителя на www.diplomat.bg.
Всеки от тях трябваше да се абонира за нашият месечен бюлетин със специални предложения на страницата www.diplomat.bg/newsletter

Днес екипът на www.diplomat.bg избра четиримата печеливши с помощта на произволния онлайн генератор Random Name Picker

И така, вижте кои са големите късметлии:

AirFryer Diplomat печели МАРИЯ СИМОВА

Тениска Diplomat печели Иван Цочев

Тениска Diplomat печели Боряна Георгиева

Тениска Diplomat печели Теодора Кирилова

# 25
Благодаря за темата!

# 26
Късмет на всички!
Пък аз започвам с оплакване: номерът ми е изтеглен за шейкър на якобс, но съм сбъркала номера на бележката-т.е. няма да го получа. Преди последните две цифри има две нули, а аз съм въвела 1  Confused

# 27
И аз съм с миксер От Якобс, но се чудя защо остават толкова много шейкъри. Моята бележка участва 2 пъти, но съм с една награда, а ще се радвам ако имам и шейкър

# 28
Късмет на всички!
Пък аз започвам с оплакване: номерът ми е изтеглен за шейкър на якобс, но съм сбъркала номера на бележката-т.е. няма да го получа. Преди последните две цифри има две нули, а аз съм въвела 1  Confused

Каато дойде куриера кажи, че са сбъркали от Якобс при писането на номера, ако изобщо забележи. Нали другите цифри съответстват, не вярвам да има проблем.

# 29
  • Велико Търново
Излезли са печеливите на Ариана . Мисля,че съм обречена никога от никоя тяхна игра нищо да не спечеля  #2gunfire

И за мами с малчугани
http://www.edgycuts.style/giveaways/hm-styling

Общи условия

Активация на акаунт