Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 291
  • 220
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добре, де! Ти си връО! Това го разбрахме всички.

# 211
  • София
Да бе, разбира се че не е....  Whistling Имам все пак 3 деца и не е като да не мога да направя сравнение между тях.

Пък ти си вярвай щом искаш.

# 212
Katarin X. толкова ли не може да приемеш факта, че не може всички да грешат само ти да си права, явно е обратното. Вземи се отпиши от темата, и престани да дразниш останалите, разбрахме, вече че си ССФ и че си невероятно същество стига толкова.

# 213
  • Ямбол
ССФ = Средно Статистическа Форумка.
Средно означава нито на горната, нито на долната граница, ако ме разбирате какво искам да кажа.
Това не е среда, Катрин е утопия.

# 214
И ние навремето у чужди хора много слушахме.

# 215
ССФ = Средно Статистическа Форумка.
Средно означава нито на горната, нито на долната граница, ако ме разбирате какво искам да кажа.
Това не е среда, Катрин е утопия.

Значи вече си имаме и УСФ.  Heart Eyes  Mr. Green

# 216
Познавам доста жени, които живеят в своята розова приказка, посипани с магически прашец  babydust7

Не ми пречат, не ме дразнят, даже ме умиляват и им се радвам понякога. И съвсем чистосърдечно се моля за тях, никога да не се налага да свалят очилцата си и да погледнат истината в очите.
Всеки има право да си създава паралелна реалност и да си живее в нея. Няма лошо. 

# 217
  • София - Рим и обратно

Значи вече си имаме и УСФ.  Heart Eyes  Mr. Green
Kakто и УФСЪ  Laughing...

# 218
# 219
  • София
Мдам, някакви прекрасни бели феи бродят из форума.
Но аз съм прекалено реалистична и цинична, за да повярвам в тях!
Предпочитам да си сменя шкафовете, вместо да се изяждам, че нирваната не ме влече.

# 220
Не мога да повярвам, че има хора, които биха се впечатлили от тряскането на шкафове  ooooh! Същите тези, ако дойдат у нас, ще онемеят, сигурно  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт