Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 307
  • 220
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Много ясно е че въпросът не е в шкафовете.
Нали му виждам муцунката като му кажа: "Ей, бандит, престани!"
Умира си от кеф, бандита! Просто иска да му обърна внимание.

Виж колко си права!   Laughing
В дебелите книги пише, че лошите деца, разбирай буйните, нервните, истеричните, страдат от липса на внимание.Но не внимание от типа "Не прави това/онова/другото!" , а наистина от внимание.

А относно твоето....даваш ми го за месец и ти го връщам кротанче.   Grinning
Катарин имаш право.
Според мене особено до 3-4 години на децата им трябва много внимание.
Аз си седях до 3 години в къщи и дъщеря ми беше много по спокойна от др деца,които ходят на ясла.

# 196
Вече ставате нагло-безочливи, момичета!  Wink

Разбрахме за вашите уникални деца, но не намеквайте тънко, тънко, колко ужасни майки са останалите!  Wink

# 197
Ако видите рекламата,която в момента върви по гръцката телевизия,тази ще ви се види толкова безобидна.

# 198
Вече ставате нагло-безочливи, момичета!  Wink

Разбрахме за вашите уникални деца, но не намеквайте тънко, тънко, колко ужасни майки са останалите!  Wink
newsm10 Все пак не всички имаме възможност да си гледаме децата до тригодишната им възраст.
В дебелите книги пишело, ми то мойто като беше малко не беше буйно, нервно и истерично, но откакто влезе в пубертета, все едно някой го подмени това моето. Добре че сме на финалната права.

# 199
  • София
И кой ви каза че детето ми е перфектно.
Беше до 3 годишна възраст,когато си бях в нас.
Сега е ужасна.Даже току що ми тресна вратата заради което е наказана

# 200
Вече ставате нагло-безочливи, момичета!  Wink

Разбрахме за вашите уникални деца, но не намеквайте тънко, тънко, колко ужасни майки са останалите!  Wink

Че тя Катерин отдавна го обяснява това.Но сега и mmoonnii се включи към супер перфектните майки.
Може би трябва да съжаля,че нямам финансовата възможност до 18-тата година на сина ми да си остана вкъщи,че да му обръщам толкова внимание,колкото се изисква,за да "прескочим" моментите с проявата на характера Wink

И кой ви каза че детето ми е перфектно.
Беше до 3 годишна възраст,когато си бях в нас.
Сега е ужасна.Даже току що ми тресна вратата заради което е наказана

Що тогава даваш пример с детето си и обясняваш колко било спокойно? Явно не всичко опира до достатъчното внимание,м?

# 201
  • София
 Laughing
Изобщо не съм казала,че съм перфектна майка.
Моля не ми изопачавайте думите.
Така се случи,че я гледах 3 години.Нямаме баби,които да я гледат.Не я приемаха на детска.
Факт е че беше много по спокойно дете от тези на ясла.

# 202
Нали разбираш,че всичко,ама всичко си е до дете.Щото аз пък познавам деца,които са изключително спокойни и разбрани, въпреки,че ходят на ясла от едногодишни.Познавам и такова дете,което е изключително буйно и темпераментно, нищо,че майка му го  гледа и през втората година.
Сина ми също е темпераментен.Има моменти,когато решава,че трябва да направи нещо,ляга на земята,ако не му позволя и почва да пищи.Нищо,че му обяснявам мирно и спокойно как не мога да му дам ножицата,защото ще се нарани и т.н. За протокола - гледам си го вкъщи на този етап.Просто децата са различни и НЕ МОЖЕ да се сравняват ей така - с лека ръка.

# 203
 Joy
Тая тема е поредната, която може да оправи настроението и на най-големия темерут.
Коя майка сега е най-точната, изясни ли се? Чии деца са най-послушните?
Не, че ме засяга, но гледам много се вълнувате...  newsm03

# 204
  • София
Нали разбираш,че всичко,ама всичко си е до дете.Щото аз пък познавам деца,които са изключително спокойни и разбрани, въпреки,че ходят на ясла от едногодишни.Познавам и такова дете,което е изключително буйно и темпераментно, нищо,че майка му го  гледа и през втората година.
Сина ми също е темпераментен.Има моменти,когато решава,че трябва да направи нещо,ляга на земята,ако не му позволя и почва да пищи.Нищо,че му обяснявам мирно и спокойно как не мога да му дам ножицата,защото ще се нарани и т.н. За протокола - гледам си го вкъщи на този етап.Просто децата са различни и НЕ МОЖЕ да се сравняват ей така - с лека ръка.
Съгласна съм,че е до дете. Прекалено навътре приемате нещата.

# 205
Изобщо не приемам навътре нещат.Някои изказвания,обаче, ми идват нанагорно.Особено онези,които не са дообмислени,преди да бъдат изречени.

# 206
  • София

Може би трябва да съжаля,че нямам финансовата възможност до 18-тата година на сина ми да си остана вкъщи,че да му обръщам толкова внимание,колкото се изисква,за да "прескочим" моментите с проявата на характера Wink

Направо вземи си остани с него до 40 годишната му възраст. Така няма да има възможност да прояви характер нито с тряскане, нито с избор на неподходящо гадже/приятелка/жена.  Mr. Green

# 207
  • София
И аз с моя син бях до 3 годишна възраст, което никак не му пречеше да кара тежък бебешки пубертет с тръшкане по улиците, тряскане на шкафове и други "екстри". С дъщеря ми пак съм вкъщи до нейната трета годишнина.... много странно... нито се е тръшкала по улиците, нито е пищяла и удряла шкафове.... Дали пък не си зависи от детето, а?  newsm78

Хората благословени с кротки дечица и такива с лежерен пубертет е добре просто да си плюят в пазите и да се радват, а да не раздават непоискани съвети и коментари от позицията "аз знам най-добре"  Wink

# 208
  • Seattle-USA
Тук в САЩ върви подобна реклама с едно малко момченче , което блъска ли блъска шкафовете на Икеа. Много бих искала да им повярвам че са толкова здрави,ама от това което съм видяла сигурно като свърши рекламата всичко се срутва и разпада:)
Значи това е смисълът на рекламата, или просто аз съм луда и да ида да си психоанализирам поведението:)
Аз мисля че темата е да се докаже колко е са некачествени нещата от Икеа:)

# 209
Цитат
Сина ми също е темпераментен.Има моменти,когато решава,че трябва да направи нещо,ляга на земята,ако не му позволя и почва да пищи.
Цитат
И аз с моя син бях до 3 годишна възраст, което никак не му пречеше да кара тежък бебешки пубертет с тръшкане по улиците, тряскане на шкафове и други "екстри".

Това не е темперамент.Ама вие си вярвайте, щом ви е по-лесно.    Grinning

Пп:племенницата ми , по думите на майка й, баща й , баба й , дядо й и всички , които я познават , е едно малко 3 годишно торнадо.
Когато аз я гледам, е най-милото и възприемчиво дете.
Всичко е въпрос на разбиране и комуникация с децата, не на темперамент.
Изобщо не е задължително темперамента да се изразява по лошия начин.

Общи условия

Активация на акаунт