Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 311
  • 220
  •   1
Отговори
# 180
Ааа аз не опонирам.
А и може наистина да са най-възпитаните.
Но за мен има нещо и като прекалено възпитан. А при децата прекалената възпитаност убива очарованието на детството.

# 181
Никога не съм изпразвала шкафове, не съм връзвала вратички-щото и това съм виждала у познати......когато нещо не им е забранено, то просто бързо им омръзва.
По същата логика у дома нямаше и
"Не тичай,ще паднеш!" , "Не пипай там!", "Не стъпвай в локвата!" и всякакви такива.
Т.е., след като няма подобни забрани, не се налага да има ограничения, следователно децата няма срещу какво да протестират.

Като е изпразнен шкафа, пак няма забрани.
Всяко нещо с времето си, и с детето. Ако на твоите им е омръзвало за 3 дни, на други не им омръзва 2 г.
Дори специалистите не прилагат един и същ метод при различни хора, абсурдно е да се слагат всички под един знаменател. При едни действа едно, при други - друго.

# 182
Аз не мога да разбера, темата за Икеа и тяхната реклама ли е, или за Катарина Х и нейното виждане за света, възпитанието и в частност рекламния бизнес.
Още по изненадана съм, че ми се налага да чета и отделни етапи от възпитанието на децата й, като нито ме интересува, нито ме вълнува, нито е по темата, нито е в правилното място на форума написано.

# 183
  • Ямбол
Темата е за влиянието на рекламата върху децата и Катрин Х. дава пример със своите деца и своето виждане за рекламите изобщо. Аз мисля, че е по темата, друг е въпроса, че и на мен ми звучи твърде утопично.

# 184
  • София
Моите и без да гледат реклами, трескат шкафовете! Mr. Green

# 185
Темата е за влиянието на рекламата върху децата и Катрин Х. дава пример със своите деца ...

Къде?
Тя всъщност въобще не засяга темата за влиянието на рекламите.

# 186
  • Ямбол
Ми да де, ъ ... такова ..., нали каза, че рекламите у тях били без звук и затова нямат влияние над децата ѝ.

# 187
Ееее, омаловажаваш ролята ѝ. Аз разбрах, че тя ги е възпитала така  Simple Smile

# 188
  • София
Ако някой ми каже как да възпитам две годишно да не тряска шкафове, ще му дам месечната си заплата! Ама за месец, не повече! Mr. Green

# 189
  • Ямбол
Слагаш някакви гумички, които да прилепват при затваряне и след като го няма ефекта на звука, ще му стане безинтересно. Но, ще си намери нещо друго звучно да блъска. Купи му шумни играчи и тапи за уши за останалите край него.

# 190
Варианат А: махни вратичките
Варианат Б: купи си тапи за уши
Варианат В: покани Краси на гости, хем и торта ще ти донесе  Simple Smile

# 191
  • Ямбол
Е, има и вариант ИКЕА все пак....

# 192
  • София
Много ясно е че въпросът не е в шкафовете.
Нали му виждам муцунката като му кажа: "Ей, бандит, престани!"
Умира си от кеф, бандита! Просто иска да му обърна внимание.
Със шкафове с вратички или без, все тая.
Между другото, на единия шкаф нарочно не сложихме дръжки, но малкия пак намери как да го отваря!

# 193
  • София
Със шкафове с вратички или без, все тая.
Между другото, на единия шкаф нарочно не сложихме дръжки, но малкия пак намери как да го отваря!
Според мене си мисли,че е игра  Simple Smile

# 194

Виж колко си права!   Laughing
В дебелите книги пише, че лошите деца, разбирай буйните, нервните, истеричните, страдат от липса на внимание.Но не внимание от типа "Не прави това/онова/другото!" , а наистина от внимание.

А относно твоето....даваш ми го за месец и ти го връщам кротанче.   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт