Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 337
  • 220
  •   1
Отговори
# 165
... Ако трябва да кажа все пак нещо за ИКЕА, за да съм по темата - в Европата това са мебели за не особено платежосопособни хора, обикновено младежите се обзавеждат с такива, ...

Аз не вярвам някой и тук в България да ги мисли за супер качествени или луксозни.  Peace

И какво общо има това с темата? И имате ли представа колко хора не могат да стигнат дори до ИКЕА, камо ли да разберат какви са цените там? И колко ли пък хора в България могат да си позволят супер качествени или луксозни мебели, каквито вероятно сте виждали или притежавате?

Разбира се, че има общо с темата. Темата е рекламата на супер-качествените неща от Икеа, които дори и разярен тийн не може да счупи... Е, всички знаем, че при рекламираните продукти има както боклуци, така и що-годе сносни неща.
Ама повече са боклуците обикновено.
Така и в Икеа - има и лоши, има и сравнително нормални неща. Икеа е подобен на всичките там мега-гига-големи маркети, подобни на Бриколаж, Практикер, Метро, Била и прочие, нищо повече, нищо по-малко... Т.е. за масовия потребител, а това, че в България стандартът ни е друг, е съвсем отделна тема, която не мисля, че засяга вече сегашната...  Peace

# 166
  • BG
... Ако трябва да кажа все пак нещо за ИКЕА, за да съм по темата - в Европата това са мебели за не особено платежосопособни хора, обикновено младежите се обзавеждат с такива, ...

Аз не вярвам някой и тук в България да ги мисли за супер качествени или луксозни.  Peace

И какво общо има това с темата? И имате ли представа колко хора не могат да стигнат дори до ИКЕА, камо ли да разберат какви са цените там? И колко ли пък хора в България могат да си позволят супер качествени или луксозни мебели, каквито вероятно сте виждали или притежавате?

Разбира се, че има общо с темата. Темата е рекламата на супер-качествените неща от Икеа, които дори и разярен тийн не може да счупи... Е, всички знаем, че при рекламираните продукти има както боклуци, така и що-годе сносни неща.
Ама повече са боклуците обикновено.
Така и в Икеа - има и лоши, има и сравнително нормални неща. Икеа е подобен на всичките там мега-гига-големи маркети, подобни на Бриколаж, Практикер, Метро, Била и прочие, нищо повече, нищо по-малко... Т.е. за масовия потребител, а това, че в България стандартът ни е друг, е съвсем отделна тема, която не мисля, че засяга вече сегашната...  Peace

Отделната тема я повдигате вие с по-горната потребителка - говорите за платежоспособност и лукс. И темата не е дори за качествата на мебелите, а за идеята на рекламата и влиянието и върху подрастващите. Изяснихме се  Peace

# 167
Рекламата явно си върши работата ...................... 12 страници ИКЕА

# 168
Спомнете си всяка една приказка от нашето детство може спокойно да бъде в графа "Horror". Ние тогава трябва да сме престъпници по тази логика. Не мисля, че децата са тъпи чак толкова.

# 169
  • Boston, MA
Аз пък се впечатлих от подписа на Катарин, наистина ли ВСИЧКИ болести се дължат на неправилното хранене ooooh!?

Не питай, моля ти се.

При нас върви Икейска реклама с този 2-3 годишен младеж: http://www.youtube.com/watch?v=mGDt4SKxIQU

(въпреки че съм от идеалните ССФта, които реклами не гледат, някак си ми е влезнала в обхвата)

# 170
Е, това е изпущено още от градинска възраст! Като стане на 17, няма да има кухня, която да удържи на напора му. Ега ти и невъзпитаните американчета!

# 171
Ако реша да изпитам здравината на икейстките мебели по показания начин дали няма да ме изхвърлят от магазина!?

# 172
  • София
Ако реша да изпитам здравината на икейстките мебели по показания начин дали няма да ме изхвърлят от магазина!?
Оф, ама вие верно сте много..... сладки. А ако пийнеш един Ред бул, обезателно пробвай да се метнеш от покрива. Ще провериш  дали верно дава крила

# 173
При нас върви Икейска реклама с този 2-3 годишен младеж: http://www.youtube.com/watch?v=mGDt4SKxIQU

АНАТЕМА  bishop  Надявам се осъзнаваш, че пускайки този клип в обръщение в бг-мамма,  рискуваш да  впечатлиш, ужасиш и дадеш отвратителен пример на безброй деца... Пък белите панелни шкафове не са от ИКЕА, все пак...   Confused

# 174
  • София

това ми хареса!  Party

# 175

LaughingТочно такива работи прави племенницата ми, която този месец става на годинка  Joy Всички долни шкафове в 2 къщи са опразнени заради нея.

# 176

LaughingТочно такива работи прави племенницата ми, която този месец става на годинка  Joy Всички долни шкафове в 2 къщи са опразнени заради нея.
Ами, ето я разликата....    Laughing
Аз не съм изпразвала шкафове, нито съм забранявала да отварят и да пипат.
Когато бяха малки, отваряха и вадеха прибори, съдове, нареждаха и пререждаха по земята или пак в шкафа/чекмеджето....тази игра продължаваше точно три дни.После загубваха интерес.
Никога не съм изпразвала шкафове, не съм връзвала вратички-щото и това съм виждала у познати......когато нещо не им е забранено, то просто бързо им омръзва.
По същата логика у дома нямаше и
"Не тичай,ще паднеш!" , "Не пипай там!", "Не стъпвай в локвата!" и всякакви такива.
Т.е., след като няма подобни забрани, не се налага да има ограничения, следователно децата няма срещу какво да протестират.

# 177

Ох, не знам защо, обаче тази втората реклама с хлапето ми напомни любимия ми от "Вредните съвети" на Остeр.

Если вы по коридору
     Мчитесь на велосипеде,
     А навстречу вам из ванной
     Вышел папа погулять,
     Не сворачивайте в кухню,
     В кухне - твердый холодильник.
     Тормозите лучше в папу.
     Папа мягкий. Он простит.

сигурно няма рускоговорящи, но просто се сетих...

# 178
Опразнени са точно, защото няма забрани.А в шкафовете има ножове, други остри предмети, игли за плетене, важни книги. Но на воля търкаля туби, канчета, табуретки.  Затова в реклмата не виждам нищо коооой знае колко стряскащо и изпуснато.

# 179
Опразнени са точно, защото няма забрани.А в шкафовете има ножове, други остри предмети, игли за плетене, важни книги. Но на воля търкаля туби, канчета, табуретки.  Затова в реклмата не виждам нищо коооой знае колко стряскащо и изпуснато.
Е ти на Катарин ли се опитваш да опонираш? Няма как племенницата ти да е по-добре възпитавана от нейните деца. : Peace

Общи условия

Активация на акаунт