Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 338
  • 220
  •   1
Отговори
# 120
"Ще се изнеса, все някой ден ще се изнеса и тия цербери няма да ми ръководят живота"

hahaha

# 121
  • Варна
mysterious,  с какво впечатление си от Блейзи, върши ли работа, питам, защото и аз се заглеждам по него и мисля да се сдобия с такъв продукт, но се чудех дали е добър.
Нищо кой знае какво. Български продукт на "Фикосота", производителите на Тема, Савекс, Милде, и др. Не е лош за парите си.

# 122
  • София
и това е изследвано - такива тийнове трупа всичко в себе си, не смеят да изпадат в кризи пред родители, роднини, учители и пр., защото "не е редно". Обаче има риск да "започнат да гледат лошо" и да изтрещят, грубо казано, и гневът да избие в агресия или автоагресия или пристрастености. Има и тийнове, които по природа са спокойно, не си слагат много на сърце нещата,  леки характери, но дори и при тях има изблици - може да не е тряскане на врати и викове, но рев, гледане в една точка и т.н.

# 123
mysterious, викаш да паля свещ и да благодаря на Господ всеки ден, че ми е дал най-добрите деца на света?    Grinning

А ако сте доволни от нерекламираната паста за зъби "Мега уайт" ще спрете ли да я ползвате, ако й направят ТВ реклама?  newsm78
Точно паста за зъби от години ползвам марка, която не рекламираха доскоро.
Ако след рекламата променят качеството й , да,  бих спряла да я купувам.

Човече, ако броя постове в темата беше брой милиони, спечелени от Икеа, да.
Обаче, рекламата трябва да провокира продажби, а не клюки.
А като гледам съфорумките как са се юрнали да си сменят кухните, съмнявам се, че Икеа ще си върне и 1 лв от издуханите за рекламата.

# 124
Е, то не всяка реклама я приемаме в смисъла, в който е създадена. Ако забележа някоя, то тя е весела или красива(имаше една за кафе, с много хубава арабска или еврейска мелодия)  и честно казано смаия продукт не ми прави впечатление, а сценария.

Иначе спокойните тийнейджъри, които не избухват или са такива смачкани и подтиснати, или другото по-невероятното-огромна любов, разбирателство, близост..което ми се струва почти невъзможно и пак е тревожно, че дори тогава няма изнервяния.  В ранния пубертет бях по-скоро от потиснатите.Не смеех гък да кажа пред баща ми.След това ми дойде пауъра имало е много грозни сцени.Крещене, блъскане, дори съм се била с него.  И като цяло бях много добро дете, но той беше ужасно строг и контролиращ и от нищо започваше скандал. Та започнах да се бунтувам по едно време и дори бягах от вкъщи.За цял 1 ден  Joy   
Спомням си, че счупих един глобус.   Не веднъж съм планувала убийството му  Joy Веднъж миех чинии и той над главата ми намилаше"За нищо не ставаш, едни чинии не можеш да измиеш..не знам какво си" точно миех един нож...и си мислех"Сега ако го бодна и млъкне най-накрая" Та тогава май ме забеляза, че не мия, а седя и гледам ножа..та млъкне и си отиде в другата стая  Laughing
А сега сме невероятна любов.Сякаш тези години ги няма, чак си ги спомням с хумор, много рядко ми загорчава. Сега е най-спокойния, любвеобилен баща и много си говорим и споделяме.

та може би, затова гледам с хумор на рекламата.Преживяла съм такива неща, след което всичко се  е оправило.

# 125
  • Варна
Много ми хареса рекламата. И през ум не ми мина, че целта й е да дава тон на тийнейджърите, това пък как ви хрумна? Просто весела, забавна реклама. Както се видя, тази ситуация не е чак толкова необичайна.

Много ми допадна и хладнокръвието на родителите.  Grinning

Кухните на ИКЕА са отлични, имам такава, а и доста момичета от форума се обзаведоха вече. Рекламата внушава и качество и издръжливост на останалите продукти, поздравления за авторите.

Много повече ме дразнят рекламите на Маги, Престижи тем подобни, но ги ползваме за поводи да си говорим за нездравословните храни и заблуждаващите реклами, та не смятам, че са без полза все пак.  Mr. Green

# 126
Аз пък ако се влияя от реклами, ще съм все домакиня - готвеща, перяща, чистеща, ... Мани, мани ooooh!
Авторката не каза как точно се е впечатлила 4 годишната й дъщеря.

# 127
  • Варна

"Не купувай НИЩО от реклама!" - 

Защо?

# 128
 Аз пък се впечатлих от подписа на Катарин, наистина ли ВСИЧКИ болести се дължат на неправилното хранене ooooh!?

# 129
Авторката не каза как точно се е впечатлила 4 годишната й дъщеря.

Е как, много ясно - първо се е уплашила, после е размислила, извадила си е необходимите изводи, прегърнала е мама с малките си ръчички и е прошепнала "Лоши, лоши пубери! Мамо, мила мамо, аз никога няма да правя така!"  Crazy

# 130
  • София
Ауу, колко миличко. Моята пъ на 4 правеше баш така - трескаше шкафове и врати!
Сега се е поукротила.
Аз не бях от най-буйните, хвърляла съм това-онова по пода, но съм правила други неща.
Но милата ми майка и сега може да докара до истерия средно спокоен човек за минути.

# 131
Аз пък много се дразня, че вкъщи вратите на стаите колкото и силно да ги тръшнеш, не се блъскат (не произвеждат желания ефект), иначе моята щерка, която е все още на 6г., си има редовни "пуберски" сръдни.

Ако трябва да кажа все пак нещо за ИКЕА, за да съм по темата - в Европата това са мебели за не особено платежосопособни хора, обикновено младежите се обзавеждат с такива, докато са във временно жилище/квартира. По време на престоя ми във Виена преди повече от 10 г., квартирата беше с такива мебели - ами гардеробът за 3 мес. беше пред полуразпад - с плъзгащи врати беше, но нещо не устоя на "обичайната употреба" (не сме го малтретирали Mr. Green)

# 132
Аз пък се впечатлих от подписа на Катарин, наистина ли ВСИЧКИ болести се дължат на неправилното хранене ooooh!?
Разбира се, не трябва да се яде месо, млечни произведения и тем подобни "боклуци" Joy

# 133
... Ако трябва да кажа все пак нещо за ИКЕА, за да съм по темата - в Европата това са мебели за не особено платежосопособни хора, обикновено младежите се обзавеждат с такива, ...

Аз не вярвам някой и тук в България да ги мисли за супер качествени или луксозни.  Peace

# 134
  • София
Ние пък имаме една маса от ИКЕА, доста терор изтърпя и добре изглежда все още...

Общи условия

Активация на акаунт