Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 341
  • 220
  •   1
Отговори
# 60
[
Нито моите деца, нито племенниците, нито на познатите ни децата са се държали така.
И такова поведение ,било то на възрастен или на дете, определено е за психолог.
Ако мое дете си позволи така да блъска, тръшка, квичи, ръмжи и озверява, ще има доста строги санкции.А не само да седя и да мигам на парцали.....    Laughing
Да не говорим, че подобно поведение си има конкретни причини, които не са обект на темата.

Естествено, че има причини. Датските майки и татковци изкупиха половината апартаменти в Обзор и околията, ходят всяко лято там и току разпускат на СБ, а порасналата девойка не може. Ама ха, тряс и толкова. Даже леко се размина.
Доколкото ми е известно си е традиция скандинавските младежи да ходят по места като Испания и България и да дивеят на воля.

# 61
  • София
Нито моите деца, нито племенниците, нито на познатите ни децата са се държали така.
И такова поведение ,било то на възрастен или на дете, определено е за психолог.
Ако мое дете си позволи така да блъска, тръшка, квичи, ръмжи и озверява, ще има доста строги санкции.А не само да седя и да мигам на парцали.....    Laughing
Да не говорим, че подобно поведение си има конкретни причини, които не са обект на темата.

Ох, като почнете с тези анализи на рекламите? Моето дете не прави така, за психолог е , защо го гледат и мигат на парцали и бла, бла... Ми то това е идеята на рекламата - мебелите са толкова здрави, че те не се притесняват за тях и чакат кризата да отмине. Това не е клип със социална насоченост: "как да се държим с проблемен тинейджър".

# 62
Аз не купувам нищо от реклами, така че рекламата като такава не ме интересува.
Гледам на рекламите като на социален експеримент.    Laughing
И да ти кажа, доста добра представа дават накъде се движи .....светът.

# 63
За да е интересна, една реклама трябва да е провокативна. И са били винаги такива, не отиват "натам" от скоро.
Самият факт, че има тема за нея, и то не от 1 стр., показва, че е успешна.

Katarin X., усмихни се, бе човек, чак пък толкова сериозно да подхождаш към всяко нещо, дори забавното, не знам как не ти тежи. Иди тресни една врата, да се отпуснеш  Simple Smile

# 64
Не съм гледала въпросната реклама за блъскането, но една от любимите детски реклами, направени от ИКЕА е тази:
http://www.youtube.com/watch?v=kPbDW_Y72Aw

Мисля, че трябва да се поощряват такива реклами и да се показва на децата, че освен разрушителна сила в тях, живее и много креативност и позитивизъм. Peace

# 65
Аууу, децата скачат по дивана, сега ще ти обяснят, че е невъзпитано и техните деца не правят никога така  Simple Smile

Хубава реклама  Peace

# 66
Katarin X., усмихни се, бе човек, чак пък толкова сериозно да подхождаш към всяко нещо, дори забавното, не знам как не ти тежи. Иди тресни една врата, да се отпуснеш  Simple Smile
...или изпуши една цигара, изяж една пържола. Твоята праволинейност е направо плашеща.

Честно, ама тази реклама сама по себе си не ми оставя тягостно усещане. Виж, онези, с добрите, помагащи и усмихващи се доволни деца, отгледани с любов, от перфектни родители в перфектни домове, заобиколени от перфектни домашни любимци, ми смразяват кръвта направо.

# 67
  • Ямбол
Katarin X., усмихни се, бе човек, чак пък толкова сериозно да подхождаш към всяко нещо, дори забавното, не знам как не ти тежи. Иди тресни една врата, да се отпуснеш  Simple Smile
...или изпуши една цигара, изяж една пържола. Твоята праволинейност е направо плашеща.

....

Ха-ха-ха. Не само нейната, а на всички до девето коляно.
Интересно ми стана какви ще са санкциите  newsm78

....
Ако мое дете си позволи така да блъска, тръшка, квичи, ръмжи и озверява, ще има доста строги санкции. А не само да седя и да мигам на парцали.....    Laughing
....

# 68
Съседката ги кара да пеят химна. Добре че имат приятни гласчета.

# 69
  • София
 Joy Joy Joy
Съседката ги кара да пеят химна. Добре че имат приятни гласчета.

# 70
Интересно ми стана какви ще са санкциите  newsm78
..............

Просто плащат ремонта, защото не всички мебели са ИКЕА все пак.

# 71
И как дете-тинейджър ще плати ремонта?  newsm78

# 72

Много деца работят ваканциите, не само с България  Simple Smile

# 73

Я, престани да се чешеш по главата, огледай се и виж къде се намираш! Тук всичко е възможно- Страната на неограничените приказки.

# 74

Я, престани да се чешеш по главата, огледай се и виж къде се намираш! Тук всичко е възможно- Страната на неограничените приказки.

Mr. Green Нали, нали.

Довечера ще звънна на майка ми да й благодаря за търпението, което е имала към мен при всичките ми подобни изблици, защото аз бях същата изтерясала тинейджърка, като тази от рекламата. Но пък на 16 ме пуснаха сама на море.  Sunglasses

Рекламата е супер. Идеята е супер. Изпълнението е супер.
А ако на някое дете му влияят рекламите, то тогава родителите трябва да преразгледат личните си методи на възпитание, а не да обвиняват телевизията.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт