Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 344
  • 220
  •   1
Отговори
# 75
Хаха, никога не бих си и помислила, че децата на краса някога са скачали по леглата дори, аз и вярвам.  Joy

# 76

И такова поведение ,било то на възрастен или на дете, определено е за психолог.
Ако мое дете си позволи така да блъска, тръшка, квичи, ръмжи и озверява, ще има доста строги санкции.А не само да седя и да мигам на парцали.....    Laughing
Да не говорим, че подобно поведение си има конкретни причини, които не са обект на темата.

Ти сега изкара 90% от недоволстващите подрастващи да ходят по психолози и психиатри, че да са по-малко или хич недоволстващи.Айде стига.Имало си конкретни причини - ми, несъгласна е с родителите си и го показва по неин си начин.Не всяка по-остра реакция на "децата" е свързана с нещо,криещо се в подсъзнанието им и бла-бла.Сигурна съм,че,ако твоето дете си позволи така да реагира първо ще гледаш 5 минути като родителите в рекламата и, като се отърсиш от онова,което ти се е случило,чак тогава ще прилагаш санкции ...

Ice Queen   202uu

# 77
Ау, значи аз съм била директно за психиатрия, щото се тръшках вкъщи, че искам ковчег, в който да спя, защото така правели вампирите!  Twisted Evil
То серийните убийци-психари не са от семейства, където родителите са по-ларж, обикновено са в такива, където има строг, тъмничен режим и наказания и за най-малките провинения.   Peace
Справка Чикатило и компания!  Crazy

# 78
Нито обвинявам телевизията, нито се е налагало да санкционирам.
Просто сме намерили начин да решаваме възникнали проблеми разумно и цивилизовано.
Децата ми могат да говорят, знаят как да се изразят така, че да разбера какво искат, не е необходимо да мучат.   Laughing  Явно са се чувствали достатъчно зачитани, уважавани и изслушвани, дори когато говорят нормално....и не се  е налагало да се демонстрират в стил:"Вие ли ш'ми кажете на мен...!!!" с тряскане.    Laughing
А аз съм намерила начина да ги изслушвам, да разговаряме, всеки да обясни неговата гледна точка ( особено ако са над 12-13 години), и да намерим решение.
Досега не са стигали до фаза да блъскат и тръшкат, разбирали сме се на доста по-ранен етап.
А ако отсега нататък изтерясат толкова, най-вероятно ще е пред съпругите им....вече са достатъчно големи и зрели, за да вършат простотии.      Grinning

А пък ако някой го кефи подобно тийнповедение, моля, нека си учи децата така.    Peace

# 79
Нито обвинявам телевизията, нито се е налагало да санкционирам.
Просто сме намерили начин да решаваме възникнали проблеми разумно и цивилизовано.
Децата ми могат да говорят, знаят как да се изразят така, че да разбера какво искат, не е необходимо да мучат.   Laughing  Явно са се чувствали достатъчно зачитани, уважавани и изслушвани, дори когато говорят нормално....и не се  е налагало да се демонстрират в стил:"Вие ли ш'ми кажете на мен...!!!" с тряскане.    Laughing
А аз съм намерила начина да ги изслушвам, да разговаряме, всеки да обясни неговата гледна точка ( особено ако са над 12-13 години), и да намерим решение.
Досега не са стигали до фаза да блъскат и тръшкат, разбирали сме се на доста по-ранен етап.
А ако отсега нататък изтерясат толкова, най-вероятно ще е пред съпругите им....вече са достатъчно големи и зрели, за да вършат простотии.      Grinning

А пък ако някой го кефи подобно тийнповедение, моля, нека си учи децата така.    Peace
Сегашните тийнейджъри нямат нищо общо с нас навремето, за последните 15-20 години нещата са се попроменили драстично, а недей да говориш без да мислиш, мислиш ли, че аз съм я научила да тряска врати да се тръшка и тем подобни, благодари се на късмета си, че не си чула "Вие кои сте та ще ми кажете" и тем подобни, и не обвинявай, не съм я учила аз на това бъди убедена. Санкции е имало, но с ефект - от ден до пладне, докато пак не и скимне някоя глупост, слава богу вече все по-рядко се опитва да я кара с рогата напред, явно му се вижда краят.

# 80
Аз пък научих децата си да удрят по леглото или друг подходящ предмет, когато са ядосани и усещат, че вероятността да ударят някого е голяма.

# 81
mysterious ,  малкият ми син е на 16.Възпитаван е при същите житейски условия, при които и твоята 17-годишна дъщеря.    Laughing   Още не е блъскал врати или друго.
Комуникира съвсем нормално.   
А щом мислиш, че е до късмет дали детето  ще блъска/тръшка, май няма смисъл от разговора.

# 82
  • София
Ми, така ще е, като ги храниш твоите само със зарзавати! То се омаломощило момчето, няма енергия еднин шкаф да тресне!  Wink (шегичка, не го приемай насериозно)

# 83
  • София
Ох, не мога да не се запиша в тази прекрасна тема  Crazy Обичам да попивам челен опит от най-пирфектните, така че ще присъствам редовно за ОЦУ-та как да възпитавам тинейджъри.

# 84
 По мое време имаше тийнейджъри, които не тряскат врати, т.като изобщо не би им хрумнало да попитат за море/дискотека/екскурзия/парти. Тогава се наричаха лузъри.

# 85
Като рекламата за не знам си коя пералня с еко-бъбълс и миличкото детенце, което се къпе във ваната.
О, говори ми - всеки път се чудя на какво беше реклама това. Crazy

Като чета Краси/Катрин и се чувствам като по време на рекламен блок - с ужас чакам с умението на фокусник да изкара Дуфалак от пакета с Бонукс. Разбира се, под благите и умилителни погледи на семейство и приятели.

# 86
По мое време имаше тийнейджъри, които не тряскат врати, т.като изобщо не би им хрумнало да попитат за море/дискотека/екскурзия/парти. Тогава се наричаха лузъри.
bowuu
Приятно ми е, от тях бях  Laughing

# 87
Онзи ден като гледах рекламата на Икеа с момичето,което блъска шкафовете.Според мене не е редно да се излъчва такава реклама.Дъщеря ми се впечатли страшно много.Децата няма ли да си мислят,че такова поведение е позволено  newsm78.
Какво е вашето мнение?

Какво точно беше това страшно, много впечатлителното? Много ми е интересно какво направи дъщеря ти като се впечатли Thinking Каза ли нещо, повтори рекламата ли? Как точно си изрази впечатлението? Многото. Страшното.
Иначе, бих казала - много телевизия гледате. Не че вкъщи не се гледа ( 3бр. телевизора работят нон стоп ), ама па чак да се впечатляваме от реклами Crazy ..... смешно ми е Laughing А пък и тийнеджър имам.

# 88
И сега ги има, майка им пише в темата.

# 89
 То не че на мен с тряскането на врати ми се отвори парашутът за море. Майка ми, като една видна потребителка на аналоговата бг-мама, градинката пред блока, пуснала темата и всички аналогови ССФ-та решили, че е абсурдно да ида сама на море.
 Но мисля, че е нормален период. Бих се притеснила повече ако няма тръшкане на врати, Харлем шейк и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт