LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 589
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 335
  • гр.София
Момичета, да ви питам софийската митница до кога няма да прави справки. Мисля, че някъде четох, че до днес включително, би трябвало утре да правят  newsm78

# 1 336

Кога успяхте да го изкупите ,тъкмо реших да поръчам още един Sick
Някой има ли го в албума си ,че нямаме търпение да го видим  Whistling

# 1 337
  • София
В Mes remboursments имам ваучер за 8,70 евро от 05/02/2009 че нещо го е нямало като са правили поръчката, но така и не разбрах какво е newsm78, то аз забравих вече какво съм поръчала.

този ваучер като писмо по пощата ли се получава?
Защото и аз имам в Mes remboursments ваучер, за липсващ артикул от поръчка от 12.02, но там няма номер на въпросния ваучер...миналия път, когато ми се случи да ми пращаят ваучер ми го пратиха на мейла, а сега нямам такъв мейл, та затова питам къде да го чакам...

btw поръчката вече си я взех, в нея нямаше приложен ваучер...

# 1 338
  • София
Момичета, да ви питам софийската митница до кога няма да прави справки. Мисля, че някъде четох, че до днес включително, би трябвало утре да правят  newsm78
на мен ми казаха, че в петък ще отвори гишето, ама по-сигурно било да отида в понеделник  Crazy

# 1 339
някой получи ли вече новият каталог от ларедута newsm78

# 1 340
# 1 341
Имаше преди едно като метър с което се мереше височината на детенцето. Намирате ли го.

# 1 342
Момичета, може ли едно въпросче различно от темата. Виждам едни много сладки картинки, в долната част под отговорите ви, на които излиза възрастта на дечицата или в коя седмица е бременната, можете ли да ми как се слагат в профила и от къде мога да си намеря такива?
Предварително благодаря!
 Hug

Прочети тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4827

dvatzova, този метър ли търсиш: http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00001

# 1 343
Хора, когато пишете писмо за неполучена поръчка, изброявате ли всички поръчани артикули, както е описано в шаблонното писмо? Че при мен са 20-ина Rolling Eyes. Може ли вместо това да им пратя линк към grace a lien на потвърждението на поръчката ми от ел. поща?

# 1 344
Хора, когато пишете писмо за неполучена поръчка, изброявате ли всички поръчани артикули, както е описано в шаблонното писмо? Че при мен са 20-ина Rolling Eyes. Може ли вместо това да им пратя линк към grace a lien на потвърждението на поръчката ми от ел. поща?

Не съм ги изброявала , отговориха ми .И отговора си беше О.К .

# 1 345
момичета, явно никой не е поръчвал тези сандали, но поне някакви обувки на roxy поръчвали ли сте? Нося 40-ти номер, но се притеснявам да нямат някаква изчанчена номерация като при маратонките "големите" фирми.

http://www.laredoute.fr/vente-tongs-femme-en-cuir-roxy.aspx?prod … 1&prodcolor=1

Или ще трябва да се разходя до някой магазин на quiksilver и roxy. Да знаете къде има във Варна?

# 1 346
Благодаря, Манел!

# 1 347
анима, Благодаря

# 1 348

много се чудя за този гащеризон - дай ми мнението си, моля!
вярно, че ебез пари, ама ако не става, да не си давам и тези пари...

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 18:44 от Луда Яна

# 1 349
  • София
анима Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт