LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 583
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 395

Миличка, ползвай преводач, ето какво пише

slation: French » Bulgarian

Вашето съобщение е изпратено до нашето обслужване на клиенти,
ние ще ги обработват в най-кратки срокове.

А входящия номер на молбата, която сте получиха: [1619741-1236873684]
Дръжте го някъде безопасни, ние ще го наблюдава.

Нашият отговор ще бъде изпратено на следния адрес: vili_e_a@abv.bg

Благодарим ви за доверието

# 1 396
Orhidea, кой преводач използваш???? От този на Гугъл нищо не разбрах

# 1 397
Orhidea, кой преводач използваш???? От този на Гугъл нищо не разбрах

Ето този http://translate.google.com/translate_t?hl=en&sl=fr&tl=bg# , също гугъл, но мисля, че се разбира основния смисъл на повечето неща!  bouquet

# 1 398
  • Sofia
Момичето може и да е право ... понякога тук въпросите са глас в пустиня ... питаш пет пъти и отговор няма , а може някой поне да напише незнам

И какво ще те стопли това "не знам " или просто да се пълни темата с постове без смисъл. Не може за всичко да има отговор .И 10 пъти да се само цитираш ,като няма никой отговор , явно не знаем .

А постовете : "Оххх НЯМА ми поръчката" са много смислени
95% от последните теми е само такива постове, незнам какво ще помогне ако напишеш 10 пъти, че ти я няма поръчката newsm78.А на едни и същи въпроси относно чаршаВи също може да се отговаря, също може и 2 страници да се изпишат къде се намира задния вход на митницата и "помощ вдигнаха ми колата" #Crazy или едни и същи артикули да се обсъждат по 10000 пъти и да се отговаря, което е най-интересното.Няколко пъти за питала за размери като моля, ако не за конкретния модел, то поне за марката.О.К. никой нямал наблюдени......Тази тема явно е или за малоумни с постоянните  повтаряния или да се правим на "вижте ни колко сме откарани, имаме отговор за всичко, но не и за това, което се пита".Спирам да пиша и да ви чета, че само си губя времето 1 час да прегледам последните ви публикации.
Алекс, много те уважавам и харесвам Flowers Bouquet lovekiss Flowers Bouquet, знаеш, но просто не се издържа тук.

P.S.Във блога на Вени има СНИМКИ, сложила съм и коментари

# 1 399
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Вече започнаха да пристигат мартенски поръчки за поща - днес получих от 06.03.

# 1 400
  • Бургас
mikys, след като не ти харесва темата и не си видяла никаква полза от нея, защо сподели за получена поръчка Thinking Единствено, за да кажеш, че няма да дадеш снимки, размери и коментари ли? Да, темата е твърде обемна и понякога не е възможно да откликнеш на всяко питане, дори да имаш нужния отговор. Ето защо, когато те интересува нещо конкретно, винаги можеш да попиташ притежателя му за подробности на лични /ако си го видяла в нечий албум, разбира се/.
Честно казано, мен  изобщо не ме вълнува къде ще или няма да пишеш, но не допускам хора, които не притежават елементарна езикова /а явно и не само езикова/ култура, да ме наричат малоумна.

# 1 401
  • Burgas
ted аз получих писмо за липсващи артикули и от там видях номера на поръчката незнам къде другаде го пише.

# 1 402
да внеса малко ведро настроение след последните постове  Hug
днес си взех поръчка от 23.01 от МИТНИЦА ВАРНА, имаше пристигнали кашони тези дни, но не много.
поръчката ми е предимно със спално бельо, комплектите мъжки тениски от 3 бр. и тази пола, която ми хареса:
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-femme.aspx?productid=32408592 … 8&prodcolor=3

# 1 403
ted аз получих писмо за липсващи артикули и от там видях номера на поръчката незнам къде другаде го пише.

влизаш в suivre  mes commandes .... после в поръчката си горе в ляво

Colis n°2009XXXXXXXXXX - en préparation

пишеш го без 2009 . опс това без 2009 май беше за Le numéro de ma commande  newsm78

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 21:40 от Манел

# 1 404
Аз не мога да разбера - който не му е кеф в темата, кви ги дири тука  newsm78 Отделно се чудя, как се изнервяте от следенето й от 1-2 месеца и какво остава за следящите и отговорящите на всеки въпрос, понякога потретващ се в рамките на една страница  ooooh! Честно казано, и аз като Evka (много хубаво го беше казала; жалко, че го изтриха), очаквам с нетърпение всички да си получат поръчките и съответно тук да стане предишното уютно местенце  Peace До следващото намаление, поне....

# 1 405
  • София
juliana_p , би ли могла да дадеш реална снимка на ленения панталон? Rolling Eyes
Не е ленен ...Снимка немога да дам ,започнах да пазарувам от английски сайтове и френското ми куче (френски булдог) ми изяде фотоапарата ...
А на мен ми харесва панталона. Наистина е  с висока талия и по-широк за номера си, но ми харесва. За лятото ще се наложи да го постесня май, щот отслабвам  Sunglasses Е, няма да съм като Алекс, за 34 номер, но пак е нещо Laughing
Ето снимките на моя панталон
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243287&pid=10976802

А това, каквото ми се случи днес, не ми се беше случвало. ИзФинете за тафтологията Laughing
Отивам аз в пощата да пусна нещо за продавалника, а жената, понеже ме познава, почва да търси нещо в тетрадката. Аз мислех, че ми е видяла името от  миналата седмица, когато взех една ибейска пратка, но се оказа, че дойде колет от 4кг (четири кг) - цифром и словом - в пощата Shocked Добре ми дойде колетчето в пощата - хем пари ми спестиха, хем ходенето Laughing
Снимки утре, че нямах време днес, а иначе нещата са обсъждани.

Да похваля тази парка

и това болеро

# 1 406
Момичета, някой успя ли да поръча това якенце размер 42 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5371481& … ue&ksource=-1
Аз докато се наканя и този номер свърши, ако някой го получи и не му е добре, да ми пише!  Peace

# 1 407
  • Sofia
mikys, след като не ти харесва темата и не си видяла никаква полза от нея, защо сподели за получена поръчка Thinking Единствено, за да кажеш, че няма да дадеш снимки, размери и коментари ли? Да, темата е твърде обемна и понякога не е възможно да откликнеш на всяко питане, дори да имаш нужния отговор. Ето защо, когато те интересува нещо конкретно, винаги можеш да попиташ притежателя му за подробности на лични /ако си го видяла в нечий албум, разбира се/.
Честно казано, мен  изобщо не ме вълнува къде ще или няма да пишеш, но не допускам хора, които не притежават елементарна езикова /а явно и не само езикова/ култура, да ме наричат малоумна.
Добър вечер Г-ЖА Goldie!
Извинявам се, че нахлувам в личното Ви пространство предварително.
Незнам какво имате предвид с това Ваше изказване, но изобщо не ме познавате и сигурно никога няма да се случи, но все пак благодаря за бързите нападки към мен, затова че ме охарактеризирахте и се опитахте намекнете да нещо за някаква култура.
Незнам защо точно Вие се засегнахте,  от това мое изказване или явно не сте достатъно компетентна да го разберете или просто си търсите повод да си изкарате злобата някъде.Е...., не успяхте.
Повода да се обърна към вас всъщност е, че искам да се извиня, ако съм Ви обидила.Поста ми не е бил към вас лично, а към съфорумките, които задават едни и същи въпроси ,а просто е необходимо да прочетат първият пост.Ако Вие сте от тези, тогава се чувствайте обидена.Но , едва ли Вие имате над 2000 мнения в този форум, очевидно е , че сте доста компетентна, явно по всички въпроси.Не мога разбера тогава от кое се обидихте newsm78Както и да е ......
Извинявам се, още веднъж, че съм засегнала Вашето достойнство..или каквото и да е там  bouquet
Ако имате коментари отностно културата ми/не само езикова/предлагам да ми пишете на лични Peace

# 1 408
Не се карайте, нормално е да си изнервен, по ред причини...
И да попитам, че не ми стана ясно

le 10/02/2009     ARTICLE MANQUANT                     23,31 ?    REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE
le 12/02/2009    Remboursement somme due         24,48 ?    Bon d'achat

Според това което прочетох, че първо трябва да дойде ваучера, а после да го заменят с чек, но тук се получава точно обратното  newsm78 другото нещо е, че чека трябваше да е с 5% за обработка, а тези 5 % са при ваучера. И в крайна сметка според вас трябва ли да чакам чек? Нямам и писмо за ваучер... Благодарна съм на всички, които внесат малко яснота  Hug

# 1 409
Стига момичета, тъкмо взе да става ведро покрай пристигането на закъснелите поръчки...

Bubeto, точно ваучер ще чакаш.

Общи условия

Активация на акаунт