LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 576
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Варна
Bubeto*, ще получиш ваучера по пощата.

mikys, много си се старала ама пак не става. На детска градина го обърна тук.

# 1 411
ted аз получих писмо за липсващи артикули и от там видях номера на поръчката незнам къде другаде го пише.

влизаш в suivre  mes commandes .... после в поръчката си горе в ляво

Colis n°2009XXXXXXXXXX - en préparation

пишеш го без 2009 . опс това без 2009 май беше за Le numéro de ma commande  newsm78

Благодаря много   bouquet

# 1 412
Flash* много благодаря, добре че ще е ваучер, а не чек  Wink

# 1 413
dvatzova,блузката на LEVI'S

Cvetelinka,ето това е сивия ленен панталон
Ето и моята снимка на същия,като се поизглади стои по-добре,пада по-"тежко",не е идеално лош,с ниски чепички... Mr. Green

# 1 414
  • Балчи-Варна
Моля ви помогнете искам да пусна поръчка,и да сложа чек или ваучер ли е незнам...ама ми изписва това     Vous ne possédez pas d'avoir ou de bon d'achat pour ce compte client.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 23:24 от gul4i

# 1 415
gul4i,да не би да го използваш на друг акаунт?

# 1 416
  • Балчи-Варна
не и аз си го преведох
ама още като натисна  на плащане с валчер
ми пише това

# 1 417
Почти не съм поръчвала и са ми зарили пощата с хубави кодове.
Трябват ми детски чаршафи или нещо интересно за мъж. Не се сещам какво да поръчам, пък не икам да изпусна кодовете за новата колекция.

# 1 418
Дами, изключително продуктивни сте, няма никакъв шанс да ви следя редовно....    bouquet

Получих 2 мейла от Ла Редут за промоционални кодове, но за нещастие незнанието ми на френски в съчетание с неясния превод на онлайн преводача в чичко Гугъл, са прекрасен дует.
Моля за вашите преводачески способности и , разбира се, ако ви допадат кодовете - ползвайте си ги Simple Smile Първият все още важи, изпратен ми е на 2 март. Направила съм самия мейл като снимки (по 2 на код), понеже не ми хрумна по-гениално решение.... Joy

код 1 - първа част
код 1 - втора част
код 2 - първа част
код 2 - втора част

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 10:26 от no_name

# 1 419
Нямам идея тогава,gul4i,аз досега за малко повече от година пазаруване от Ларедут само веднъж съм използвала ваучер,за 5Е един,май съм късметлийка,нищо друго досега не ми е отказвано Mr. Green
no_name,линковете са некоректни,първият код е за БД

Stryper,какво интересно-обувки,тениски,якета... Simple Smile ето линк към детското бельо

# 1 420
Момичета,
тази събота е официален работен ден! Би ли следвало и за служителите на Митница София да е такъв и по-специално за гишето за даване на справки (щом са споменали, че от утре пак ще работят)?

# 1 421
Аз отварям само първата част на първия код, но до колкото разбирам е за безплатна доставка.

В блога на вени харесах тези балеринки. Поръчвал ли ги е някой? Как са като качество? Не се белят, нали? Че Тома Неверни.......

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5660653& … ue&ksource=-1

# 1 422
Здравейте момичета аз малко досадно ама пак ще попитам някой има ли впечатления от това яке http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324138731& … amp;numberpage=14

# 1 423
Ваучера си се отнася само за акаунта от който са ти направили връщането

да похваля долнището, което по време на намаления беше 3,75, страхотно, меко, удобно за носене, поръчах 38/40 и по-малкия би ми станал

тази пък пола е точно нищо и половина, четох тук че много я поръчвате, ама преспокойно и без нея мога да мина

другото от колета са едни блузки за майка 6 евро, лот два броя от кръглите цени бяха, които тя много хареса и един куп евтинджоси от албанците за моя приятелка, подарък- надуваемия дюшек, от който татко остана много доволен, ще го ползва на първото възможно рали  Crazy за палатката

# 1 424

Общи условия

Активация на акаунт