LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 538
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 470
момичета вчера на митница варна имаше доста колети мернах тези имена РОСИЦА ИЛИЕВА И МАРИНА незапомних второто че затваряха за почивката така че да бягат към митницата

# 1 471
и аз чакам от 22.01, ама няма!

# 1 472
Добро утро момичета,може ли да ми помогнете с размерите на мъж ми той е с талия118 и ханш126,какъв номер панталони трябва да му поръчам.Благодаря предварително

# 1 473
Аз имам черното сако с едно копче и не съм много очарована. Не стои както искам...та ще ходи в Пордавалника. Размера е голям- 48.
Вчера от бързане да направя поръчка вечерта съм си пуснала прашки, вместо бикини, чак пък и лот от 2 чифта  ooooh!...

# 1 474
ani-bani, аз ги чакам в поръчка от 22.01., но още не съм получила известие. Според мен проверката без известие в митницата не е много точна и не искам да се разкарвам. Единствено ме притеснява, да не се върнат непотърсени колетите У Френско.

# 1 475
  • Балчи-Варна
пускам поръчка,моля ви кажете имам 5 евро в пощата си-от поканата на приятел.искам да ги ползвам ,какво трябва да въведа и къде

# 1 476
  • Бургас
ani-bani, имам сакото с цветето 38 размер: ширина при раменете - 39 см.; ширина в талията (закопчано) - 40 см.; дължина от ръба на ръкава до долу - 56 см. Според мен е леко умалено - по принцип нося  36, поръчах 38 и ми стои добре.

P.S. Ето тук и малко снимки

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 09:33 от 0033

# 1 477
момичета вчера на митница варна имаше доста колети мернах тези имена РОСИЦА ИЛИЕВА И МАРИНА незапомних второто че затваряха за почивката така че да бягат към митницата

Ауу, дали е възможно някой от моите колети да се е озовал във Варна  Crazy Joy

# 1 478
  • Sofia
Момичета, помните ли белия бански Спидо от летните намаления?
Някой ако го има в албумчето, много моля да ми даде линк!

# 1 479
пускам поръчка,моля ви кажете имам 5 евро в пощата си-от поканата на приятел.искам да ги ползвам ,какво трябва да въведа и къде
Въвеждаш си кода, който имаш в мейла с чека с пет евро като нормален код и ти намаля сумата с 5 евро.

# 1 480
  • Балчи-Варна
Въвеждаш си кода, който имаш в мейла с чека с пет евро като нормален код и ти намаля сумата с 5 евро.
да де ама ми вдига намалените артикули на нормалните им стойности...и така намаля 5 евро

# 1 481
да де ама ми вдига намалените артикули на нормалните им стойности...и така намаля 5 евро
Така прави за съжаление, аз го използвах за ненамалени, ако някой има друга идея, ще се радвам да я сподели.

# 1 482
  • Балчи-Варна
а при стъпката за плащане-не може ли да платя с него и после остатъка с картата???
там ми иска някакви 9 цифри...ама кои незнам

# 1 483
Към момичетата от Сф, дали все още не правят справки на митницата заради ремонта?

# 1 484
Най-добре намаля артикулите от кръглите цени, ама такива има по намаления. Ако имаш време да си играеш и да търсиш - някои от намалените успява да ги намали без да ги връща на първоначалната им цена.  Peace
Vava, успех на племеника ти! Хареса ми!
Момичета, някой знае ли дали утре ще работи митницата? Нека някой, който днес ще ходи, да ги попита!  Hug
Аз не че имам известие, ама се надявам!  Laughing Имам поръчка от 5.02. и нататък. Миналия петък получих от 14.01.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт