LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 551
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София...........
bubulechkata тук: http://veni05.wordpress.com/ можеш да намериш на почти всичко което те интересува размерите. Peace
Малеее,това сега случаино го видях ,Благодаря ти Hug
Страхотно се е получило,поздравления,аз почнах вече с коментарите.   Whistling
И тъй и тъй си е спам ,да попитам има ли някои неполучена поръчка от 14.01 Rolling Eyes,още си я чакам и не съм им писала,как мислите да им пиша ли вече? Tired

Оня ден си взех от 15.01, но все още чакам 17.01 и 24.01 и ....

# 1 456
  • Бургас
момичета, явно никой не е поръчвал тези сандали, но поне някакви обувки на roxy поръчвали ли сте? Нося 40-ти номер, но се притеснявам да нямат някаква изчанчена номерация като при маратонките "големите" фирми.

http://www.laredoute.fr/vente-tongs-femme-en-cuir-roxy.aspx?prod … 1&prodcolor=1

Или ще трябва да се разходя до някой магазин на quiksilver и roxy. Да знаете къде има във Варна?

Тези ги поръчах на 22.02., чакам ги още.
Бях питала тук, момичетата ме посъветваха да поръчам моя номер, така и направих.  Peace

# 1 457
  • в обкръжаващия ме хаос
bubulechkata тук: http://veni05.wordpress.com/ можеш да намериш на почти всичко което те интересува размерите. Peace
Малеее,това сега случаино го видях ,Благодаря ти Hug
Страхотно се е получило,поздравления,аз почнах вече с коментарите.   Whistling
И тъй и тъй си е спам ,да попитам има ли някои неполучена поръчка от 14.01 Rolling Eyes,още си я чакам и не съм им писала,как мислите да им пиша ли вече? Tired
Аз също имам неполучена от 14.01.  Sad при това съм убедена, че е за поща. Писах им и ми отговориха, че са я изпратили на  12.02. заедно с още една моя поръчка от 24.01., която пък си я взех от митница в понеделник. Май ще артисам с тази от 14.01

# 1 458
  • Пловдив

Време е май  Peace Аз тази вечер им писах за моята от 22.01. Не че мисля, че няма да дойде, ама се изнервих с тези обувки, дето се чудя дали съм нацелила номера, пък и да им напомня за себе си  Mr. Green

Аз по-горе писах,че и моята я няма,писах им още на 26.02 и ми отговориха че ми е пратена на 09.02,за което съжалявали,а и имало закъснения с доставките та да изчакам 2-5 седмици,на 16 изтичат и тези 5 седмици и тогава мисля пак д аим пиша,макар че повече се надявам да дойде тия дни,вчера получих поръчка от 26.01,която е тръгнала на 19.02.
Колкото до откъснатите фактури(при мен едната направо липсваше) в митницата в Пловдив (жената ми е позната) първо ми отговориха че така пристигали явно от франция,нещо отчитали,ама като и казах че няма логика,другата и колежка каза че по-скоро във Враждебна ги късат,били затрумани,несмогвали с тези доставки и ги ползвали,вместо да пишели.Казах им че не е коректно и къде можем да се оплачем,те казаха че щели да повдигнат въпроса,ама знае ли се?

# 1 459
  • Там....където всичко е възможно ....

Време е май  Peace Аз тази вечер им писах за моята от 22.01. Не че мисля, че няма да дойде, ама се изнервих с тези обувки, дето се чудя дали съм нацелила номера, пък и да им напомня за себе си  Mr. Green
Сядам пак да творя писамце Confused.Наи лошото е ,че не получавам автоматичен отговор от моя компютър като пускам писмото.И от на 4 приятелки съм пускала от компютрите и пак не получавам newsm78
А като ми го пусне 450 от вълшебния си компютър веднага става.На какво се дължи това?Някои ма ли идея?

И на мен на единия кашон ми липстваше фактурата...Беше откъсната цялата с наилончето..

# 1 460
момичета, явно никой не е поръчвал тези сандали, но поне някакви обувки на roxy поръчвали ли сте? Нося 40-ти номер, но се притеснявам да нямат някаква изчанчена номерация като при маратонките "големите" фирми.

http://www.laredoute.fr/vente-tongs-femme-en-cuir-roxy.aspx?prod … 1&prodcolor=1

Или ще трябва да се разходя до някой магазин на quiksilver и roxy. Да знаете къде има във Варна?

Тези ги поръчах на 22.02., чакам ги още.
Бях питала тук, момичетата ме посъветваха да поръчам моя номер, така и направих.  Peace

ммммммммм добре, ще те дебна за отзиви.  Hug
Дано скоро ги получиш!  Peace

# 1 461
  • Пловдив
пишеш ли  във всички полета на формата,тук се сподели и аз пробвах и наистина като попълних и не задължителните и получих вече отговори,и аз все 450 и Алекс,а и други тормозех,за което още веднъж им БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 1 462

Сядам пак да творя писамце Confused.Наи лошото е ,че не получавам автоматичен отговор от моя компютър като пускам писмото.И от на 4 приятелки съм пускала от компютрите и пак не получавам newsm78
А като ми го пусне 450 от вълшебния си компютър веднага става.На какво се дължи това?Някои ма ли идея?

Да. Попълва абсолютно всички графи, дори и незадължителните.

# 1 463
  • Там....където всичко е възможно ....
пишеш ли  във всички полета на формата,тук се сподели и аз пробвах и наистина като попълних и не задължителните и получих вече отговори,и аз все 450 и Алекс,а и други тормозех,за което още веднъж им БЛАГОДАРЯ   bouquet
Сега ще пробвам GrinningЕиии,момичета много ви благодаря HugСъжалявам,че не успявам да ви чета вече Cry Просто темата много набъбна и успявам да следя само за кодовете Wink

# 1 464
  • София
Когато не попълвах графата отностно и аз не получавах отговор. Сега там копирам номера на поръчка и винаги имам отговор. Дано това да е причината.
Да се оплача, че още чакам поръчки от 10.01 и направо вече лудвам. А и хората които са ми поръчали също  ooooh!

# 1 465
Да отчета получена на поща поръчка от 05. Март.

Сандалите не бяха намалени. Нося 36/37 номер. Поръчах 37 номер и едва ми стават. Смятам, че един номер по-големи ще е по-добре. Много са леки, кожата е мека, но мирише неприятно на химия. Няма да ги върна, но не са това, което очаквах. Реални снимки в линка. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305455&pid=11029323
Дамските потници  предполагам са коментирани. Само ще отбележа, че си отговарят на размера. Лот от три детски потничета-цветовете са по-пастелни от снимката в сайта. Мисля, че са малко къси за размера си, но сега още няма как да проверя. Поръчах 74, а детето е още 62 см. Мисля, че ще станат по-скоро на 9-10 месечно дете.
Детските еспадрили изглеждат почти като в сайта. Сладки са. Подметката не се огъва и не знам дали ще е удобно за детето да ходи.
Подаръкът е коментиран-одеалото. Всъщност то май най-много ми хареса Laughing

# 1 466
  • Sofia
аз също не съм си получила поръчките от 20.01 още
А някой получи ли каталог,че ми смениха пощаджийката и да знам да ходя ли да се разправям?

# 1 467
  • Пловдив
Да кажа за пловдивчанки, че вчера случайно минах покрай митницата и питах за моите 3 колета които чакам вече повече от месец, няма ги. В стаичката им за колети е почти празно, не се виждат никакви ларедутски пратки - ще почакаме още явно.

# 1 468
значи ще чакаме следващия тир да го натоварят и да дойде  Thinking кой знае кога ще стане това  Tired аз от предното раздвижване получих само 4 колета а чакам още няколко пъти по толкова  ooooh!. Ще има да ги получавам до лятото с тези темпове

# 1 469
  • морето и сините вълни :)
Мацки ,никой ли няма  снимки   както и размери на 38 или на 40-ти номер на тези сакенца newsm78

Много моля Praynig Praynig

МАцки,пак си пускам питането,понеже знам че много от вас ги имат тези сакенца.

МОля ви че искам да си преценя размера Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт