LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 566
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 440
Cvete™,правилно си разбрала,а адреса са го посочили в писмото си:

La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2

renka79,предполагам,че става въпрос за кода при 60Е похарчени в спортния сектор-БД,но все пак това е за другата тема...

# 1 441
Ахаааа, бингълче, мерси...Знам го аз този, ама не знайно защо реших, че е различен и, че този в сайта е с връзки  Rolling Eyes Благодаря все пак!
Аз имам куп поръчки, най- раннат е от 20.01, обаче пак пуснах ей сега...нова...Леле, няма спасение...
Отивам да спяяяяя Party

# 1 442
Бингъл, благодаря много, аз не съм видяла че има и друга тема за кодовете, сега я проверих  Blush  Извинете новодошлите и неразбралите, ама......ще свикнем  Heart Eyes

# 1 443
  • Бургас
mikys, много си се старала ама пак не става. На детска градина го обърна тук.
Ааааа Naughty, не се е старала достатъчно Naughty Ако беше, поне щеше да открие опцията за проверка на правопис Mr. Green
ВечеПетя, в блога на Вени има коментар за обсъжданите от нас обувки, точно за 39-ти номер. Май наистина са уголемени Tired
Свещичка, би ли ми казала колко си висока и как ти стои лененият панталон откъм дължина, че всички ленени панталони, които имам от сайта, са ми до кокалчетата, а аз рядко нося ниски обувки и искам ленен панталон, който да ми се влачи, когато съм боса, за да си го нося с високи обувки без притеснение Praynig

# 1 444
  • София
Я да питам аз на някой дали се е случвало...
Мъжът ми взе преди няколко дни поръчка от митница. кашона е цял целеничък, няма лепенки на бг пощи, обаче... разкъсано е пликчето с фактурата и е откъснат долният й край  Rolling Eyes Това много ме озадачи. Мъжът ми изобщо не е обърнал внимание и разбира се не е попитал. Всичко с поръчката иначе си е ОК.
Някакви идеи кой и защо може не само да ми отвори фактурата, ами да си вземе част от нея  Confused

# 1 445
Мъжът ми взе преди няколко дни поръчка от митница. кашона е цял целеничък, няма лепенки на бг пощи, обаче... разкъсано е пликчето с фактурата и е откъснат долният й край  Rolling Eyes Това много ме озадачи. Мъжът ми изобщо не е обърнал внимание и разбира се не е попитал. Всичко с поръчката иначе си е ОК.
Някакви идеи кой и защо може не само да ми отвори фактурата, ами да си вземе част от нея  Confused

На повечето последните поръчки са така, ама така и не се задълбочих да чета дали някой е разбрал причината за това newsm78 Hug

# 1 446
  • София...........

В последно време на повечето момичета, както и на мен ни липсват долните части на фактурите, но реално защо никой не знае........., по-назад имаше някакви догатки.

# 1 447
  • София
Ама пликчето беше разкъсано.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes На първата поръчка от намаленията не беше така Wink

# 1 448
Въх, Goldie, сакън  ooooh! Аз с такова нетърпение ги чакам...

За фактурите - Алекс писа, че са й казали, че отчитат нещо си с тази откъсната част от фактурата. На нашата митница ми казаха, че идват така от София.

# 1 449
Здравейте изпратили са ми писмо,някой може ли да го преведе.От преводача нищо не разбрах.Благодаря предварително.

Lors de la preparation du colis 67899,le tee shirt 9876 etait indisponible.Je vous prie de nous en excuser et je vous rembourse la somme 2.25 par note d avoir. Je reste a votre disposition et vous prie de recevoir,chere madame,mes meilleures salutations.

# 1 450
Здравейте изпратили са ми писмо,някой може ли да го преведе.От преводача нищо не разбрах.Благодаря предварително.

Lors de la preparation du colis 67899,le tee shirt 9876 etait indisponible.Je vous prie de nous en excuser et je vous rembourse la somme 2.25 par note d avoir. Je reste a votre disposition et vous prie de recevoir,chere madame,mes meilleures salutations.

С френския съм на Вие  Mr. Green, но на прима виста - при подготовката на колет едикой си, блузка едикоя си е била изчерпана. Ще ти възстановят сумата от 2.25. От мен толкоз; сигурна съм, че преводачът може повече  Wink

# 1 451
  • София
Въх, Goldie, сакън  ooooh! Аз с такова нетърпение ги чакам...

За фактурите - Алекс писа, че са й казали, че отчитат нещо си с тази откъсната част от фактурата. На нашата митница ми казаха, че идват така от София.
Отчитат те!!! Какво има да отчитат. Те хората неслучайно са го запечатали, а не са го лепнали с тиксо... Другия път непременно ще питам ако е в това състояние фактурата

# 1 452
  • Там....където всичко е възможно ....
bubulechkata тук: http://veni05.wordpress.com/ можеш да намериш на почти всичко което те интересува размерите. Peace
Малеее,това сега случаино го видях ,Благодаря ти Hug
Страхотно се е получило,поздравления,аз почнах вече с коментарите.   Whistling
И тъй и тъй си е спам ,да попитам има ли някои неполучена поръчка от 14.01 Rolling Eyes,още си я чакам и не съм им писала,как мислите да им пиша ли вече? Tired

# 1 453
И тъй и тъй си е спам ,да попитам има ли някои неполучена поръчка от 14.01 Rolling Eyes,още си я чакам и не съм им писала,как мислите да им пиша ли вече? Tired

Време е май  Peace Аз тази вечер им писах за моята от 22.01. Не че мисля, че няма да дойде, ама се изнервих с тези обувки, дето се чудя дали съм нацелила номера, пък и да им напомня за себе си  Mr. Green

# 1 454
  • Варна
И при нас във Варна са така фактурите от последните поръчки. Късат ги в митницата. Днес ходих да проверявам за колети, имаха работа и ми дадоха кутийка с точно тези отрязъци от фактурите със закрепени за тях екземпляри от известията да си ги проверя. В събота пак ще ида на проверка/че ми е близо/ и ще ги питам  ... или ако четат тук може да кажат, знаят за темата. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт