LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 541
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 500
Взех си поръчката от 5.03. От 23 януари още си я чакам.
   тези обувки. Не си личи много от снимката но са черни с тъмно сива каишка. Отговарят си на номера. От вътре са с естествена кожа. Изглеждат удобни, но довечера ще ги разгледам по-подробно...малко странни ми изглеждат на пръв поглед
тези 114 номер. Много ми харесаха. Довечера като ги мери малката ще видя и как стоят. Като цвят и качество ми харесват много Peace

# 1 501
Здравейте момичета, активно ви чета Simple Smile, но не съм от активните в писането. Искам да споделя, че вчера получих поръчка от пощата, която съм направила на 06.03, останах мноого приятно изненадана, но същевременно очаквам поръчка за митницата от 25.01. Търпение му е майката  Peace

# 1 502
  • Русе
Момичета, не е ли време да се захванем по сериозно с нашата мила митница.  newsm78
И аз пратих писмо да Ларедут-а за закъснели поръчки, макар че знам, че са ги пратили.  Sad
Една от поръчките ми е стояла един месец в София  ooooh! А не съм само аз.
Мисля че е време да приложим " Съединението прави силата"  Crossing Arms

# 1 503
А може ли да ми я върнат за не потърсена още от Софийската митница ако не е разпределена за града (в случея Ч.бряг), защото тя ако дойде до тук няма начин да не я получа (малък град сме и се знаем) но ме притеснява факта да не би да не е изпратена до тук и да е някъде из купчината кашони в София.

# 1 504
пускам поръчка,моля ви кажете имам 5 евро в пощата си-от поканата на приятел.искам да ги ползвам ,какво трябва да въведа и къде
Въвеждаш си кода, който имаш в мейла с чека с пет евро като нормален код и ти намаля сумата с 5 евро.
да де ама ми вдига намалените артикули на нормалните им стойности...и така намаля 5 евро
Така прави за съжаление, аз го използвах за ненамалени, ако някой има друга идея, ще се радвам да я сподели.
Ето примерни артикули, които се намаляват с кодовете за 5Е и 10Е
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-fleurie.aspx?productid=324103 … &numberpage=1
http://www.laredoute.fr/vente-pull-bandeau-toucher-mohair.aspx?p … &numberpage=1
Слагаш 5 артикула от тези, слагаш кода за 10Е и заплащаш само доставката - другото ти излиза без пари  bowuu

# 1 505
Добро утро на всички !

И днес за мен няма колет сега говорих нашата пощальонка.
Сега им писах на Ларедут относно каталозите да видя какво ще отговорят и после ще споделя .

Приятен ден на всички изпълнен с много колети !

# 1 506
  • Хасково
На запитването ми за забавяне на поръчка от 21.01 получих следния отговор Votre commande a йtй expйdiйe le 16 Fйvrier sous colis n° 044 5.... Je vous prie d'accepter toutes mes excuses pour ce retard. Je vous remercie de patienter. Cordialement.
Sabine,
Relation Client du site www.laredoute.fr

О това успях да си преведа само: Моля, приемете моите извинения за забавянето. Благодарим ви за търпението. - това е второто изречение, но какво пише в първото не е ясно!
- моля ако някой знае да помогне с превода.

# 1 507
Поръчката ти е изпратена на 16 февруари...

# 1 508
0033, за какво служат тези закачалки? (Извинявай за тъпия въпрос!)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308231&pid=10987537
за завеси за баня  Peace
за портокола преди два дни взех от митницата поръчката от 17.02.Тази от 03.02 още я няма Tired

# 1 509
  • Бг-мама
Преди време ви се оплаках че ми няма последната графа , от където се трият артикулите .Това продължава да е така и им писах ето това ми е отговора (не автоматичният) , но нищо не разбрах , разбрах само че ми благодарят че ги информирам.
Votre message vient de me parvenir.

Pour me permettre de vous rйpondre, merci de me prйciser les renseignements que vous souhaitez obtenir.

Bonne journйe.
пропускам ли нещоважно в отговора?

# 1 510
Момичета, не е ли време да се захванем по сериозно с нашата мила митница.  newsm78
И аз пратих писмо да Ларедут-а за закъснели поръчки, макар че знам, че са ги пратили.  Sad
Една от поръчките ми е стояла един месец в София  ooooh! А не съм само аз.
Мисля че е време да приложим " Съединението прави силата"  Crossing Arms

Време е.Аз затова и тръгнах да търся софийски телефони на БП, тъй като мисля, че и да е имало някакво забавяне от французите, със сигурност не е 2 месеца.Не е нормално да изпращат мартенските колети, а да не са свършили с януарските.

А може ли да ми я върнат за не потърсена още от Софийската митница ако не е разпределена за града (в случея Ч.бряг), защото тя ако дойде до тук няма начин да не я получа (малък град сме и се знаем) но ме притеснява факта да не би да не е изпратена до тук и да е някъде из купчината кашони в София.

И аз от това се притеснявам.
Звъня на тези телефони в София, но няма кой да вдигне вече 30 минути.

# 1 511
днес получих и обърканата от редутци тениска Адидас, вместо която ми бяха пратили сутиен
в профила ми е отбелязана като отделна поръчка от 10.02

# 1 512
мога ли да откажа дублирана поръчка?

# 1 513
Дами, изключително продуктивни сте, няма никакъв шанс да ви следя редовно....    bouquet

Получих 2 мейла от Ла Редут за промоционални кодове, но за нещастие незнанието ми на френски в съчетание с неясния превод на онлайн преводача в чичко Гугъл, са прекрасен дует.
Моля за вашите преводачески способности и , разбира се, ако ви допадат кодовете - ползвайте си ги Simple Smile Първият все още важи, изпратен ми е на 2 март. Направила съм самия мейл като снимки (по 2 на код), понеже не ми хрумна по-гениално решение.... Joy

код 1 - първа част
код 1 - втора част
код 2 - първа част
код 2 - втора част

Хм, наистина средните 2 линка не се отваряха... newsm78 Сега ги редактирах - добре са вече...уж....  bouquet

# 1 514
  • Burgas
започнах да си мисля че закъснелите ни колети от януари се въргалят някъде из бг пощите или бг митници,щом започнаха да идват  колети от февруари и даже март.

Общи условия

Активация на акаунт