LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 560
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Бургас
ByTheWay, ще съм ти много благодарна, ако можеш да пуснеш реална снимка на обувките Praynig Кой номер са твоите и колко е стелката newsm78

# 1 516
  • София
Момичета днес си взех поръчката от 22.01  newsm44, в склада поне  половината бяха от Ларедут кашончета (поне така ми се стори).
Сега спокойно ще си дочакам поръчката от 7.02, която също е за митница  Crazy. Всичко което получих е обсъждано, снимки ще кача довечера след работа.

ПП. Забравих да спомена, че колета е тръгнал на 17.02 от Франция. Ако има значение за някой.

# 1 517
започнах да си мисля че закъснелите ни колети от януари се въргалят някъде из бг пощите или бг митници,щом започнаха да идват  колети от февруари и даже март.

Mи то това отдавна е ясно! Rolling Eyes
Не знам дали да не сформираме една бригада и да ни пуснат да си ги опишем,разпределим и известим! Joy Ще се справим за няколко часа сигурно! Mr. Green

# 1 518
Здравейте! Имам нужда от Вашата помощ! Вчера дойде първата ми поръчка от LaRedoute.fr и снощи направих втора. Но проблемът е, че когато ми пратиха майл с поръчката, която съм направила с оказа, че артикулите в поръчката са тези от старата поръчка. Та въпросът ми е дали можете да ми кажете как се отказва поръчка?

# 1 519
  • В мечтите
Някой да е поръчвал кожено яке и как седят нещятата с размерита да да не сгреша,моля ви за помощ
 ето това имам предвид някой да го е поръчвал?
http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-cuir-soft-grey.aspx?produ … &numberpage=1

# 1 520
  • Стара Загора
От един acc.може ли да се пазари с различни карти??сега пробвам с една друга карта и не става ...и не мога да разбера какъв е проблема...казва ми че картовото разплащане не възможно да се свържа с домакина...  bouquet просто искам и това да изключа

# 1 521
Здравейте момичета! Аз съм нова във форума, досега само ви следях и благодарение на вас пуснах първата си поръчка на 23.02. и днес я взех. Вътре са евтината PUMA от 17 евро  - №37 и едни пътни чанти с код за нови клиенти. Много съм доволна. Но първите неща, които получих от LaRedoute ги получих благадарение на 450, за което   bouquet
За Алекс1 за изчерпателния първи пост  bouquet - мнооооооооооооогооооооооооо е полезен

# 1 522
От един acc.може ли да се пазари с различни карти??сега пробвам с една друга карта и не става ...и не мога да разбера какъв е проблема...казва ми че картовото разплащане не възможно да се свържа с домакина...  bouquet просто искам и това да изключа

може с две, със сигурност. при някой може и с повече - май е въпрос на тип карта. Peace

# 1 523
Преди време ви се оплаках че ми няма последната графа , от където се трият артикулите .Това продължава да е така и им писах ето това ми е отговора (не автоматичният) , но нищо не разбрах , разбрах само че ми благодарят че ги информирам.
Votre message vient de me parvenir.

Pour me permettre de vous rйpondre, merci de me prйciser les renseignements que vous souhaitez obtenir.

Bonne journйe.
пропускам ли нещоважно в отговора?

Явно мацката не те е разбрала. Моли те да уточниш какъв точно е проблемът.

# 1 524
Знаете ли дали бебешките маратонки на Найк си отговарят?

Конкретно ако някой е купувал този модел, но и други ако сте купували пак ще ми е от полза?  Hug

# 1 525
Знаете ли дали бебешките маратонки на Найк си отговарят?

Конкретно ако някой е купувал този модел, но и други ако сте купували пак ще ми е от полза?  Hug

24 номер - 15 см стелка.

# 1 526

Големи благодарности!   bouquet

# 1 527
  • Варна
Момичета,здравейте  bowuu
Ако е удобно с  един въпрос да ви занимая-последната поръчка, която направих не ми се появи в Суиви-то, оказа се че ще я обработва ръчно-имах надпис,който се оказа че това означава от вашите коментари

Писах им мейл, нямам отговор, не са ми дръпнали пари от картата,но получих мейл да си валидирам кошницата с нещата от поръчката
Да пусна ли пак същата поръчка или да ги чакам да ми отговорят или поне да си видя поръчката в Суиви-то?
Да не дублирам..това ми е мисълта?

# 1 528
Момичета,здравейте  bowuu
Ако е удобно с  един въпрос да ви занимая-последната поръчка, която направих не ми се появи в Суиви-то, оказа се че ще я обработва ръчно-имах надпис,който се оказа че това означава от вашите коментари

Писах им мейл, нямам отговор, не са ми дръпнали пари от картата,но получих мейл да си валидирам кошницата с нещата от поръчката
Да пусна ли пак същата поръчка или да ги чакам да ми отговорят или поне да си видя поръчката в Суиви-то?
Да не дублирам..това ми е мисълта?
Ако не са ти блокирали парите и нямаш потвърдителен мейл - си я пускай пак Simple Smile
Случвало ми се е така  Peace
Пише ръчно - ама ръчно въшки Simple Smile
Това с валидирането на кошницата, че ще expire няма общо с поръчката Simple Smile Явно им е било време да го пратят Simple Smile ..

Ама ако са ти блокирани (не изтеглени - те няма как да са Simple Smile, а блокирани) - си си я пуснала поръчката Simple Smile

# 1 529
Аз вчера си взех поръчката от 26.02 от пощата, а тази от 28.01 още не е дошла. Казвам го за успокоение на тези, които не са получили поръчките си от януари.
Това ми беше първата получена поръчка и общо взето съм доволна. Нещата са коментирани вече. Само искам да помоля тези, които са си поръчали това размер 108 http://www.laredoute.fr/vente-blouson-okaou.aspx?productid=32410 … &numberpage=1 да ми кажат дали става за 4г. дете? Взех го за подарък и затова искам ако ще е малко да взема по-голямо.

Общи условия

Активация на акаунт