LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 612
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 560
hristush зависи кои размер си поръчала,аз поръчах 108 за дете на 5 години и беше доста малко.при условие че детето е слабичко и високо 102см.
На 5г. 102 см  Thinking .. ъ как бе..
Мойто на 2г.6м. беше толкова  Rolling Eyes
Сигурна ли си ?!?
Това с децата е много относително. Моето е на 2г3мес и е 86!  Peace Баткото е на 6 почти и е 115 см.
То ясно, че е относително.. Ама все пак за 5 г. 102 см ми се струват адски малко  newsm78 ..
Както и да е  Hug
А, Духи, твойто да ти е живо и здраво, на татко си ще да се е метнало.  smile3503 Моето на 5 е 110см. и 17,5кг., пък в групата му има и доста по-нисички от него.
Как ги изхранваш тези мъже бе  Hug

# 1 561
  • Балчи-Варна
сега най-важното е че аз си изтеглих парите от картата сега.Снощи направих поръчка и ми изписаха че ще я обработват ръчно,днес получих на мейла-валидизиране на поръчката,но парите ми не са изтеглени и не са блокирани......
та сега имам ли поръчка или не...може би,или аз така мисля може да получа мейл в който да ми кажат че в картата нямам средства и така поръчката ми отпада...моля се това да стане,че май я дублирах ....
molq i kavete kakwo da prawq...

# 1 562
А, Духи, твойто да ти е живо и здраво, на татко си ще да се е метнало.  smile3503 Моето на 5 е 110см. и 17,5кг., пък в групата му има и доста по-нисички от него.
Как ги изхранваш тези мъже бе  Hug

хихи Simple Smile С цици  Joy
Не знам на татко му - ма е 18 кг.. до татко му има още 100 поне  hahaha .. тя не че и майка му е много малка  Blush

Абе да са ни живи и здрави  Hug Да си носят редутските дрешки  Laughing

# 1 563
gul4i, аз доколкото прочетох някъде щом не са ти блокирани парите, а и ще я обработват (ръчно), значи реално нямаш поръчка. Одеве духи беше писала, ако бъркам, поправете ме. А щом не си оставила пари в картата, мисля, че няма да има проблем.
пак съм си аз, но с друг ник  Wink

# 1 564
  • Балчи-Варна
gul4i, аз доколкото прочетох някъде щом не са ти блокирани парите, а и ще я обработват (ръчно), значи реално нямаш поръчка. Одеве духи беше писала, ако бъркам, поправете ме. А щом не си оставила пари в картата, мисля, че няма да има проблем.
ясно но сега искам да пускам друга поръчка...ок,ще изчкам до утре...мерси      bouquet

# 1 565
ByTheWay, ще съм ти много благодарна, ако можеш да пуснеш реална снимка на обувките Praynig Кой номер са твоите и колко е стелката newsm78
ОК! Peace Довечера. 38 номер са моите.

# 1 566

Духи, ти точно този модел ли имаш или друг вид маратонки на Найк?

# 1 567
Момичета,моля да ми помогнете!Става дума за следното-имам поръчка от 18ти януари която о6те  нее до6ла #Crazyбихте ли ме посъветвали какво да правя.предполагам ,че изоб6то няма да дойде,пари не са теглени от картата.Има ли такива като мен с поръчки от януари и каква би могла да е причината да не идва пратката?какво се предприема в такива случаи?Благодаря  bouquet

# 1 568
Момичета,моля да ми помогнете!Става дума за следното-имам поръчка от 18ти януари която о6те  нее до6ла #Crazyбихте ли ме посъветвали какво да правя.предполагам ,че изоб6то няма да дойде,пари не са теглени от картата.Има ли такива като мен с поръчки от януари и каква би могла да е причината да не идва пратката?какво се предприема в такива случаи?Благодаря  bouquet
А блокирани ли са ти парите поне? Срока за изтегляне е 45 дни. Има доста поръчки от януари, които се бавят.

# 1 569

Духи, ти точно този модел ли имаш или друг вид маратонки на Найк?
Точно тези, ама друг цвят Simple Smile

# 1 570
Духи, благодаря ти още веднъж!

# 1 571
mamaB, незнам дали ще ти е в полза, но в блога има размера на стелката на 22 номер - 14.5см.

# 1 572
Да се отчета и аз получих си поръчките от 20.01 и 29.01  newsm68 newsm44 newsm53
Снимки утре
Иначе чакам две големи от 24.01 и 28.01 и две малки от 09.02 и  hahaha 08.03

# 1 573
  • Асеновград
Вчера моя приятелка получи поръчката си от 16.01. В нея имах 2 клинчета и 1 пуловерче за дъщеря ми.Клинчетата са тези с копченцата,а пуловерчето е това
http://www.laredoute.fr/vente-pull-enfant-fille-manches-courtes- … amp;numberpage=12  много е хубаво,но е страшнооооооо умалено!!! Размера е 102 -поръчах го за догодина,а то в момента й е точно,като е 79 см  Confused

# 1 574
ето и реални снимки на днешната пратка http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11034598

Общи условия

Активация на акаунт