Отговори
# 180
  • София
Цитат
Ех,Ник ти скоро ще обърнеш кораба в друга посока-най-правилната и това ще е Тейлър!По пътен вятър моряко!
така лиии, аз мислих, че с Брук ще се съберат Stop

# 181
  • В средата на времето
Цитат
Ех,Ник ти скоро ще обърнеш кораба в друга посока-най-правилната и това ще е Тейлър!По пътен вятър моряко!

И с нея ще се събира и с Тейлър. Моряка много морета ще преплува Grinning

# 182
Цитат

И с нея ще се събира и с Тейлър. Моряка много морета ще преплува Grinning

е нали се кле на бридижтката във вечна любов и вярност  Mr. Green Mr. Green

/леле колко ми е грозна и антипатична сегашната бриджит  Sunglasses
не мога да я приема и това е/

# 183
  • В средата на времето
Еххх, Yanoren нима не чу днес Ушето какво спомена пред Ерик: Който веднъж е бил влюбен в Брук, никога не може да я превъзмогне"  Grinning Wink
На мен сегашната Бриджит ми е много миловидна. Има много топли кафяви очи.

# 184
Във вестника пише, че Ерик/Джон Маккук/ е само 8 години по-възрастен от Рон Мос. Mr. Green
А актрисата, изпълняваща ролята на Джаки, е с 5 години по-голяма от екранния си син Ник. Mr. Green

През 2004 год. Дженифър Финиган/Старата Бриджет/ е била сменена от Емили Харисън newsm78, но рейтингът на сериала паднал драстично, понеже зрителите не харесали момичето, и сценаристите били принудени спешно да извикат от "Богати и жестоки" актрисата Ашли Джоунс/Сегашната Бриджет/. Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 11:58 от ♥ мис арк ♥

# 185
  • В средата на времето
Във вестника пише, че Ерик/Джон Маккук/ е само 8 години по-възрастен от Рон Мос. Mr. Green

Shocked wow..никога не съм си помисляла, че разлика им е толкова малка.. Thinking

# 186
Аз пък четох че разликата между Рич и Ерик е 3 години Laughing
А тая Джаки си личи че е млада.На мен ми харесва.Симпатична е.
Мис Арк,за кой вестник говоришшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш
А да кажа че и на мене ми е ултра противна тая бриджит,по-зле е дори и от Устището.УжасТ

# 187
Вестникът е ТВ Сага, излиза всеки четвъртък/може би трябва да го напиша в първия пост/. newsm78 Crazy

В ДиК предстои:

Масимо предлага на Бриджет и Ник да се оженят на яхтата му. Тейлър смята, че чувствата на Ник към Брук са все още силни и Бриджет не трябва да бърза да се омъжва за него. Стефани също моли Бриджет да не бърза, защото може да направи голяма грешка.
Брук е шокирана от думите на Ник, че Стефани и Тейлър очакват тя да се върне при него.
Ерик моли Брук да поговорят. Тя признава, че Стефани създава проблеми на нея и дъщеря ́и, и му разказва как се опитва да използва Ник. Разказът ядосва Ерик. Той ́и обещава подкрепата си, ако Рич предпочете Тейлър.
Бриджет и Стефани още се карат, когато идва Ник. Стефани го пита дали ако Брук дойде разплакана при него, той ще може да ́и откаже. Ник повтаря, че обича Бриджет.
Томас иска ТЕйлър да остане да живее при тях.
Рич се обажда на Тейлър и я моли да отиде във фирмата. После се обажда и на Брук и я моли да го изчака в офиса.
Ник и Бриджет правят любов.
Ерик заявява на Стефани, че не може да живее с нея, защото тя отново показва неприятните страни на характера си
Появата на Тейлър в семейната фирма предизвиква вълнение. Една от жените решава, че е видяла дух, и изпада в паника. Кейтлин я успокоява, представя се на Тейлър като приятелка на Томас.
Когато става ясно, че Рич е извикал Брук и Тейлър, всички се досещат, че той е взел решение. Той разговаря поотделно с двете си съпруги, уверява ги, че ги обича, но не им съобщава решението си. Казва, че се нуждае от още време за това и иска да прекара известно време с всяка от тях.
Томас и Габи вечерят заедно. След вечерята той я закарва вкъщи. Тя вижда писмо от колежа, в който кандидатства. Томас я пита дали е приета, Габи отвръща, че няма право да учи в колеж, защото е нелегален имигрант. Налага ́и се да се върне в родината си и да кандидатства за студентска виза. Томас се обажда на семейния адвокат и той му казва, че може да се наложи Габи да чака за такава виза 10 години. Единствения ́и шанс е да получи зелена карта или да се омъжа за американец. Mr. Green
Ерик свиква пресконференция, за да сложи край на слуховете около връщането на Тейлър. Рич се качва на подиума за изявление. За да докаже, че Тейлър е жива и наистина се е върнала, той я извежда на подиума. Тя казва, че е искала да изчака, докато открие баща си. В този момент го вижда в тълпата- Масимо е успял да го открие. Двамата се прегръщат пред всички. Брук наблюдава отстрани. Рич моли присъстващите да оставят Тейлър и баща ́и насаме. Ерик го замества на подиума. Репортерите питат как гледа Брук на ситуацията. Тя излиза да отговори лично на въпросите. Когато обаче я питат дали бракът ́и е невалиден, Ерик закрива пресконференцията.

По-нататък: Ерик недоволства от логото на "Спектра".

# 188
  • Разпиляна във въображението
Ник беше абсолютно прав. Попита защо Тейлър не се оттегли и да остави Рич - да си взима децата и готово. Защо винаги Брук трябва да отстъпва. Реално погледнато Брук има по-дългогодишен брак с Рич отколкото Тейлър. Нали е психолог и постоянно изтъква "практиката" си. Та тя беше "едно поколение" в кома newsm78 Не я интересувало нищо освен това да си върне Рич, заяви си го в пряк текст. Разговорът с Ние беше страхотен, жалко че няма как да го пресъздада точно.

# 189
Вестник Тв Сага LaughingСетих се .Купувах си го навремето като бях млад.Вярно че пишеше за дързостта вътре LaughingАма ти си голяма фенка Laughing Laughing

# 190
  • Разпиляна във въображението
Ех, Моторисимо отново е на мястото си - предлага яхтата си, сигурно е изпратил самолет за да докара бащата на Тейлър Laughing

Може ли, който знае как се стига до разкритието за "преспиването" на Тейлър и Джеймс и кога ще се случи, да ми драсне едно лс Praynig Praynig Praynig

# 191
Е що ЛС? И аз искам да знам. Crossing Arms Hug

# 192
Устището се напива зверски и си признава на Рич Laughing

# 193
# 194
  • В средата на времето
Ник беше абсолютно прав. Попита защо Тейлър не се оттегли и да остави Рич - да си взима децата и готово.

Miriel, не става душа..Тейлър колко пъти вече повтори, че си иска СЪПРУГА обратно, без значение, че има намесени малки деца, които имат нужда от семейство, без значение, че нейната поява ще ги накара да страдат по един или друг начин. Аз и се чудя на Брук как  така е по-ниска от тревата, когато говори с Тейлър. Днес Т  има безочието да каже, че вече свършила с гостоприемството.. Crazy И като заповтаря - това е моят дом..та моят дом. Че тя е живяла по-малко там, отколкото Брук..За какво си говорим въобще.. ooooh! Тейлър при всичките си претенции за това, колко стойностен човек е веднага се възползва от мръсната помощ оказана и от Стефка и продължава да се възползва..Не се замисли даже.. Crazy Че даже с Ник говори.. Tired За какво беше този разговор..Стефка, какво си мислеше, че Ник като я види и ще и каже и той "ти си божия благословия" и ще се хипнотизира от устните и  Mr. Green и ще клати само глава отговаряйки с "Да, госпожо", "Не, госпожо"

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 12:41 от Izida

Общи условия

Активация на акаунт