Житен режим-3

• 93 117
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Oт 10-ти и аз съм с вас. Като започнем заедно, се надявам да съм по-сериозна. Като гледам пак стрелката на кантара помръдва вдясно, че направо си се плаша. Дано този път успея. Стискам палци на всички-време е да се действа.  bouquet

# 361
  • Тук и сега
Аз ви оставям,от това няма да смъкна килограми,до 5-и ден нямах резултат.
Вече два дена се храня с разни плодове и зеленчуци и кантарчето тази сутрин показа няколко грама в минус  Wink
Хубав ден   Nature Sunny

# 362
sъkrovishte щом за теб това е оптималния вариант - действай...Лошо няма!!! Flutter
А ние от 10-ти сме на линия.. smile3508 да им раазкажем играта на излишните килцааа smile3534
Всичко най-най на всички newsm53 newsm10

# 363
аууу, sъkrovishte , съвсем ни отчая. Не спирай според мен-трябва ни повече воля сякаш.
Искам да кажа на всички, че аз миналата година си подобрих метаболизма и отслабнах с житцето, чак след 2 месец. Хапвах си всякакви ястия, плодове, зеленчуци, но спрях сладкото, тестото , газираното. Все хубави неща    chef
Така, че сигурна съм, че  резултатите идват, но ни трябва повечко воля и време.
Поздрави !
И не забравяйте да пуснете по една бюлетинка.  bg
eat, давай да действаме отначало.хих. на 10 ли е старта??

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 15:35 от velvet4e

# 364
  • Тук и сега
Бюлетина пуснах още рано ,рано сутринта  Peace
Неисках да ви отчайвам, просто споделих как се чувствам,явно това не беше моят режим.
Успех на всички ,които започват от 10-и.

# 365
Опитай да направиш режима след, а не преди пълнолуние... Но не от сегашното, защото ти трябва почивка, може би от следващия месец...

# 366
sъkrovishte,
stelt77 е права...Наистина резултати се очакват когато се прови при намаляваща луна, т.е. 2-3- дни след ПЪЛНОЛУНИЕ!!!
Но както казах вече, всеки слуша организма си...Щом не ти пасва житуването действай по свое усмотрение.
Аз мога да кажа, че резултат имам...И сега от 10-ти ще е третия ми режим..А трябва да кажа че в живота си - 35 лета Confused до сега не съм правила и ТРИ диети...Така , че мен това ме устройва като процедура и резултати затова ще се включа и този път... Flutter
velvet4e не се обезкуражавай от отказа на  sъkrovishte...Просто така си го чувства , а щом и на теб ти пасва действай не се ослушвай Crazy
Още малко остана - 10-ти е близоооо Joy

# 367
 :roll:eййй....Ма то 10-ти си дошло брееййй...Я да се стягам...че житото не съм си купилааа...и медец си нямам... newsm78
Готови ли сте житанки-Сладуранки Flutter Hug
Красив ден и спорен на всички...

# 368
от утре съм с вас. За втори път. Не очаквам кой знае какво .. 1-2 кг макс. Просто имам нужда от някакъв по-сладък и същевременно изчисвтащ режим. Този път няма да съм за 10 дни най-вероятно и плодовете ми няма да са ябълки, защото не искам да изпускам разнообразието от плодове Simple Smile Няма да мешам и няма да прекалявам с тях, но вместо 2-3 ябълки, може би ще посегна на 2 шепи череши/ягоди.. прасковки, кайсийки... Чудя се дали да си взема жито за покълване или грухано ?  Thinking Ако мина днес през онзи магазин, ще купя каквото трябва, ако не - грухано ..
нямам търпение даже! ама днес няма да почвам, че имам да унищожавам разни зеленчуци от хладилника Wink))
Успех на всички! Simple Smile   bouquet

# 369
eat, страхотна ентусиастка си. Да видим утре как ще стартираме и докъде ще я докараме Joy
И аз смятам да не отказвам плодчетата, че ябълки по това време въобще не ми се ядат.
Поздрави и успешен старт на всички. Отвратителни са тези килограми smile3511

# 370
Хейййй....СТАРТИРАМЕ значи.... Hug Party Joy
А колко ще сме...Я строй се-преброй се PeaceПЪРВИ
velvet4e ВТОРИ Flutter
има ли още... newsm78
AwayFromOmelas ТРЕТИ...ИЛИ БЪРКАМ...!!! newsm78 А така най-добре правиш - като не очакваш много...Защото после много се и разочароваш...Аз при втория път нямах кой знае какви резултати, но пък за сметка на това ЖЕЛЕЗНИ...Какво искам да кажа !? NaughtyМоже да бяха 2-3 кила, но ги закотвих...НЯМА ВРЪЩАНЕЕЕ... JoyЗа разлика от първия път когато светкавично си възстанових 2-3 Blush
И така...Вече си изпих водицата с мед и лимон....И една ябълка вече я няма....
Е това е ...!!! Да изкараме 10 свежарски дни Joy Hug
УСПЕХ и  СПОРЕН ДЕН наааа ВСИИИЧКИИИИ  bouquet

# 371
eat, добре, че се появи, че си помислих, че съм единствена. Laughing
Да видиме докъде ще стигнем. Приятен и прохладен ден на всички!  bouquet

# 372
eat, добре, че се появи, че си помислих, че съм единствена. Laughing
Да видиме докъде ще стигнем. Приятен и прохладен ден на всички!  bouquet

Ма как единствена бреее....Тук сме....поне аз и ти Confused
ето че днес ден 2-риии....
Аз малко лошо тръгнах EmbarassedАма колежката виновата Naughty, че купи баничка за закуска...Но едва втори ден така чеее Winkима време да влезем в ритъъъмм
ма мноооого жега бееее..... Tired
Ай...Спорен ден на всички
  bouquet Joy Hug

# 373
  • Sofia
и аз съм в групата момичетааа Grinning аз днес ден 1, вчера с малчо бяхме на ЧРД и нямаше как да откажа.
успех на всички и пишете какво се случва... Hug

# 374
трета, трета Simple Smile)))))

вчера: череши+мед+жито (около 700-800 гр череши май са много?)
днес - същото Simple Smile
аз смятам докъм неделя.. а скоро четох за салата някаква с жито.. и звучеше мн вкусно. На мен и неподсладено ми харесва, особено това, което е за покълване Simple Smile)))
2-3 килограма.. започвам да осъзнавам, че са си СТРАХОТЕН резултат. аз не искам и повече .. от тоя режим. Simple Smile Само да си възстановя спорта де..  че последните 2 дни - никакъв го няма Sad((

Успех Simple Smileи ще се отчитаме. Стартирам от 54 кила (всъщност 54-55 варират) . Simple Smile ако може да закова на 52-53, ще съм повече от доволна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт