114 немска тема> хляб и зрелища по (МГ)Мърморански

• 11 457
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Аз правих и двата пъти акупунктура за по-бързо разкритие. Не вреди, моят съвет е да пробваш. Според мен зависи колко добра е акушерката, която го прави, дали нацелва правилните точки и тн...

# 211
Веси, гадния заек го екзекутирай. който яде кабели - в тавата.
шегувам се, естествено, аз зяу не ям, как ще обясня после на детето подобна кръвожадност, той и е любимото животно, след змията.

никога няма да забравя пуйките, които нашите държаха живи на балкона в центъра на софия. баща ми все ги влачеше от някъде. селяндура му със селяндур Mr. Green те ми бяха приятели..........
обаче след няколко дни изчезваха и нашите казваха, че били избягали............а пилетата за коледа бяха много по-голями от обикновените. убийци такива..........

smile3532

И баба ми така ги носеше на балкона и връзваше и един ден една пуйка така хубаво се обеси  #Crazy

Мистик успех с тортоправенето. Щом Риен ти е учител, ще се справиш, все пак е майстор кондитор  Wink

МАлко спам. Искам да поръчам нещо от Американски сейт, обаче нямат доставка до Германия. Има ли фирми, чрез които мога да поръчам. Стоката е за около 100 долара, какво ще ми изисква немската държава да доплатя.

Един ден да ви зареже човек и ще изпусне нишката и партито и всичко! ooooh!
Така е, за отрицателно време тук се изписаха 14 стр. ! Shocked

Да питам сега пък аз дали има някой от вас опит с акупунктура, правена през последния месец на бременността(такава, каквато се предлага като курс от Elternschule). Казаха ми, че най-голям ефект имало при първо раждане, скъсявало времетраенето на родилния процес. Та ми се иска да знам дали наистина е така от тези, които са изпробвали този метод- или е само тинтири-минтири?

Днес изпече малко слънчице, определено ми поникнаха криле! smile3535

Бибит мисля, че Гери си прави такова нещо. Дано се включи преди да отиде на ски и да ти каже дали е имало ефект. Аз много се чудех дали да ходя, ама нещо бях прочела, че се скъсявала фазата с разкритието, ама после при мапъните било по-зле. Не че без акупунктура е голям купон  Wink

# 212
  • Немция
Според мен зависи колко добра е акушерката, която го прави, дали нацелва правилните точки и тн...
Да се надяваме тази, която води курсовете добре да се е обучила.
А акупунктурата крие ли някакви рискове ?

При една моя приятелка пък гледаха зайци на балкона- играехме си с тях и после отиваха в тенджерата. Rolling Eyes Приятелката ми след толкова години все още си яде домашно заешко, явно не се е травмирала толкова от този балконски период.

# 213
Ми да, надявай се  Grinning Доколкото знам, няма рискове. Пробвай!

# 214
Петка, най-добре , най-сигурно и най-евтино става ако пратката я получи някой в USA и ти я препрати на теб.

В този ред на мисли... някой поръчвал ли е книги от американския амазон? Колко пари ви излезе доставката ми е питането? Че като поръчвам, преди цената на доставката ми иска номер на кредитна карта... е , няма да стане.

Вечке, е т´ва е мъжка дума!

# 215
Мъжът ми редовно купува направо от ам. амаzон и не помня да сме платили фрапантна сума zа доставката  Thinking Но в немския има и книги на английски, виж първо там  Peace

Уф, 4удя се кой лаптоп да иzбера, дали тоzи с Ме4о Пух с картите, или другия дето го покаzа СбъдваЩата  newsm78 Всеки с проблемите си  Whistling

# 216
Я кажете, а в ДГ какво zанесете zа по4ерпка по слу4ай РД?  newsm78

Най-добре питай в детската градина какво им е "угодно" да занесеш. В нашата е забрането носенето на торти(особено шоколадови), кремове, десерти със сметана и желатин, сокове, ядки, кренвирши и още 101 неща, защото после няма как да изчистят децата, а и предвид мюсюлманското присъствие ограничават свинското до 0,никс. Освен това почерпката им се дава след обяд, децата са сити и трудно могат да изядат 1 цял мъфин Crazy .
Конкретно за рождения ден на Симона занесох Sandkuchen, гумени мечета и кутия хубави бонбони за възпитателките.

Веси, дървото със зайците и яйцата е една от любимите играчки на Симона и го препоръчвам с 2 ръце и 3 крака като Великденски подарък. Освен това тази седмица го има в Реал на промоция - 9,99 гроша, така че може да цъкнеш и на тяхната страница и да огледаш дали и по столичното околие го има.

Ужас - как може да изпишете 100 страници за една вечер Crazy.

# 217
Бибит, за акупунктурата - пробвай! Аз правих с втората бременност. За третата ми казаха, че няма нужда.
Само споменавам мимоходом, че първо раждане без - 14 ч, второ със - 3 ч, трето без - 6 ч.
Направи си сметката как добре действа. Получава се по-бързо разкритие, болките са с по-добра интензивност и тн.

# 218
Татяна, мерси. Може ли все пак да погледнеш някоя фактура, ако ти е подръка и да ми кажеш конкретна сума, за да си направя сметката.
Първо погледнах в немския амазон, но това което го има там е с двойна цена, а някои неща ги няма.
Благодаря ти!

# 219
Бибит, аз не съм правила акупунктура, но пиех чай от малинови листа последните седмици и когато раждах акушерката ми набута някакви глобули да ги облизвам на всяка контракция. Снесох много бързо и безболезнено чеденцето. Според мен единственото, което има смисъл когато раждаш е да можеш да дишаш правилно, другото е малко мижи да те лажем. Освен това можеш да говориш предварително, ако усетиш, че болките са ти силни още от началото да ти сложат ПДА - няма смисъл да се правиш на герой, ако още на 2 см. разкритие се загърчиш, изтормозената родилка не е от полза нито на бебето, нито на лекаря, а още по-малко на себе си. Peace

Моят скромен жизнен опит показва, че няма начин някой да живее с телец, овен или козирог и да е скромен, свят и незнам-си-кви други благочестия. Изобщо рогатите са много geil.
Бтв. Моят hot зъболекар също е теле, него не съм го пробвала, но само като си представя какво може да прави и ми настръхва гръбнакът.Рррр Laughing.

# 220
  • Немция
Мерси за съветите! За чая с малинови листа само съм чувала, без да знам подробности. Кога е желателно да почне да се пие(разбира се, първо ще питам акушерка преди да го пробвам), вкусът му поносим ли е?

А акупунктурата съм склонна да я опитам, когато му дойде времето- още повече след отзивите ви за нея тук. Flutter

Но не трябва да се забравя и фактът, че има жени, които без да са пили чайове, без да са правили акупунктури и без да са знаели как да дишат правилно пак си раждат бързо. Около мен има 3 примера за това- тези девойки просто са изкарали късмет.

# 221
Бибит, чая е с прекрасен вкус. Аз миналата година го пиех от 28 с нататък. Почти по кана на ден, защото имам малини на двора.

# 222
МиШенце, нямам  Sad  Той мъжът ми си поръ4ва книги zа работата от там и после му въzстановяват парите,а той zа таzи цел трябва а йм даде фактурите  Confused  В сайта не пиШе ли никъде?  newsm78

# 223
...просто са изкарали късмет.

В интерес на истината всичко е въпрос на късмет и до голяма степен на вътрешна нагласа  Wink.
На да си четеш за чая - http://www.babycenter.de/pregnancy/geburtundwehen/himbeerblaettertee/

# 224
  • Germany
Вие направо сте се уляли снощи  Sunglasses

В нашата детска градина почерпката за РД задължително е закуската - хлебчета, кашкавал, салами, чушки и плодове. Ние носихме и Харибо малките пакетчета за всяко дете подаръче  Wink Не се разрешава внасяне на неща готвени в къщи, ако искаме торта - градината я приготвя за деня.

За правенето на торти - аз никога не съм правила, а и нямам мерак. Обичам хубава купешка торта, все пак нямаме рожденници всяка седмица - предпочитам да си хапна торта направена от профи - това е лично предпоритание  Peace

За лаптопа - аз мисля, че този е много бебешки и много бързо ще й омръзне на Миленка и трябва да и потърсиш някой за по-големи  Peace Нашият е този: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.09.01.02/1466575 ние го подарихме за 4-тия РД на Саши и до сега е актуален, да не говорим, че от него се научи сам на абсолютно всичко - броене, смятане, букви, последно се учи успешно да чете. Срам, аз дори не знам всички игри  Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт