Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 5

• 28 647
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Естрела, благодаря много  bouquet
А ти колко животни имаш по принципи? Аз като писах исках да кажа гледачи, но ти като писа се светнах, че аз сигурно си утроих броя на животните, но така и не наех повече персонал ooooh! Та сега ще се хвана да търся. И без друго минах нивото с 1000-та от раз и сега съм на рекордите.

# 421
ето ме с поредния въпрос Embarassed как да си създам подпис?

# 422
Кликни на лодката и скролни надолу.

# 423
правя го,но нещо не се получава.как да кликват на подписа ми,като при посещение на страницата не се появява?а и винаги ми излиза надпис да създам подпис.как го обясних само Rolling Eyes

# 424
Естрела, благодаря много  bouquet
А ти колко животни имаш по принципи? Аз като писах исках да кажа гледачи, но ти като писа се светнах, че аз сигурно си утроих броя на животните, но така и не наех повече персонал ooooh! Та сега ще се хвана да търся. И без друго минах нивото с 1000-та от раз и сега съм на рекордите.
Животните ми са 697

# 425
  • Варна
ar4ibar4i ако целта е да си направиш подпис за този форум - няма смисъл защото ги забраниха Sad
може просто да си сложиш един линк под заглавие КЛИК или нещо такова завоалирано  Wink

# 426
като натисна лодката и сляза надолу ми излиза,че всеки посетител,които кликне върху подписа ми,ми носи 1метър.за този подпис става дума.

# 427
  • София
Изобщо не мога да схвана какво толкова те затруднява....
Цъкаш на - натисни тук за да получиш своя подпис -и от  там като си избереш каквото искаш - генерирай код...и този код го слагаш в някой форум (не тук защото е забранено) и това е...голямото нещо....
Можеш да даваш и само линка ти, който е долу под картинката на разходката - същата работа.

И все пак отчита само по 1 клик дневно от IP, така , че ако караш един човек да цъка 10 пъти на ден ще имаш 1, а не 10 отчетени метри....

# 428
това за 1 IP го знам,но мислех че освен линка и върху подписа трябва да кликват.благодаря за разяснението.няма да се терзая повече Laughing

# 429
  • София
Остават ми да събера още само 242000 за ресторанта и минавам нивото....много скъъп беееее Sad стискайте палци да спечеля о охлитата Simple Smile))

това за 1 IP го знам,но мислех че освен линка и върху подписа трябва да кликват.благодаря за разяснението.няма да се терзая повече Laughing
неее или върху едното или другото....то все на едно място води...просто като е във форум и пльоснеш подписът ги привлича повече шарената картинка и цъкат повече Wink

# 430
Моля добавете и мен http://tania1809.mondozoo.com
и като начинаеща да ви попитам - може ли да споделите някои от грешките които сте правили като начнаещи

# 431
  • Пловдив
Момичета и момчета, прогнозата за София  Mr. Green
Днес - ясен
Утре - дъжд
Сряда - дъжд
Четвъртък - ясен
Петък - дъжд
Събота - ясен

Утре феите отлитат, та използвам да споделя  Mr. Green

# 432
а като отлетят феите как си ги връщаш
 и някой иска ли да се комбинираме за Лодката

# 433
pathy, прочети правилата на играта. Феите се връщат, като си платиш за абонамент.
Няма за какво да се комбинираме за лодката, всеки клика на неговата си  Simple Smile

# 434
  • Пловдив
можеш да ги върнеш като пращаш СМС-и, не знам колко, пише някъде там  newsm78
Комбинирай се със себе си  Mr. Green Ние всички цъкаме на себе си - по-сигурно е  Wink

еее докато напиша и ново мнение  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт