Синът на шефа на СДС Варна е убил жестоко с 50 удара с нож своя състудентка....

• 21 763
  • 462
  •   1
Отговори
# 330
ужасена съм! какво се случва с тези деца ? от къде тая злоба ? те нищо не са видели от живота , а вече са изроди! съпруга ми работи на място , където е пълно с такива деца - престъпници , за които не се пише по вестниците и направо ми настръхва косата .
Да бе ,откъде ли, дали от държавата,или може би от учителите newsm78 Най-вероятно бате Бойко е виновен Mr. Green

# 331
  • Варна
Моля ви, пишете пак на 16ти вечерта за събирането пред съда, защото искам да дойда на 17ти, но се притеснявам да не забравя,а следя темата  Peace

# 332
Ще пишем . Колкото и да не им харесва на някои хора.....

# 333
ужасена съм! какво се случва с тези деца ? от къде тая злоба ? те нищо не са видели от живота , а вече са изроди! съпруга ми работи на място , където е пълно с такива деца - престъпници , за които не се пише по вестниците и направо ми настръхва косата .
Пак се почна!

с кое , ако не тайна ? вие четете вестници за единични случаи . израстнала съм в семейство на полицаи и с години съм слушала за какви ли не престъпления. това , което се случва в последните е направо страшно . детската престъпност е нарастнала до такава степен , че едва ли не излизат от "градината " и вече са изпечени престъпници. жалко е . дано поне този път темида да не си затвори очите , както обикновено се случва .

# 334

Ти ме заинтригува.
Били тези, дето щели да се коалират с ГЕРБ и Иван Костов.

ПП Едва ли се различават много от другите партийни ООД-та, АД-та и ЕТ-та...

Щели. Всеки може да се коалира с всеки.
Стига смешки!
Ако такава е нагласата на обществото, то нищо чудно да се успее да се повлияе и на това дело.

# 335
Соник Ф, ако Вие сте толкова в час с детската престъпност в България, то имеям честта да Ви уведомя, че последната нараства в СВЕТОВЕН МАЩАБ. Това, последното, е само констатация, а не опит за успокоение на разбунени страсти.

# 336
МАРИЯНКАА -за съжаление няма как да присъствам на шествието,но ще кажа на всички близки и познати мястото и часа.Които може съм сигурна,че ще отиде.Успех Hug
Холограма -моля те не ми чети лекции,за начина ми на изразяване.Много добре зная какво се разбира под държава.В нашия случай това са власт имащите,защото в България никой не се опитва да се вслуша в мнението на народа(дори и по време на избори)Много ме дразнят лекторите,направо изтръпвам.
 Още веднъж"Успех Варна...покажете на България,че има гражданско общество и позиция.Не оставяйте и този случай да се потули и да прашляса някъде по бюрата на великата ни съдебна система"

# 337
Трябва да покажем че Варна е най-будния град в България!!! Peace

# 338

Не разбирам. Това ли е целта на протеста? Не се заяждам, просто питам.
Гарантирам ви, че разследващите органи, прокуратура и съд няма да заработят по-добре в резултат на протеста. Ще натрупате излишно напрежение. В крайна сметка тук има ясни доказателства, заподозренията е задържан, ще има обвинителен акт и процес. Въпрос на време е да си свършат работата. Като ги натискате по-качествено ли ще заработят?
Лично аз работя изключително лошо под натиск. Юрист съм, работя със съдебната система.

# 339
  • Ямбол
Може би ще покажат на онези, които искат да "потулят" случая, че има хора, които се интересуват все още от справедливостта. На съда няма какво да показват. Шефът на СДС трябва да ги види и чуе. И Варна ще покаже, че не трябва да се потулва случай с политически замесени, останалите случаи не са важни.

# 340
  • София
На шефа на СДС хич не му е до това. Той си гледа коалицията с ДСБ.

# 341
Много буквално го разбрахте това с натиска.

Колкото повече хора се съберат толкова по-добре. Поход от университета където учеше Радостина и където учи тоя изверг до съда ( точно в часа когато ще има разглеждане ). Хората ще са пред съда . Не вярвам някой да се почувства натиснат. Просто трябва да има гражданско присъствие,позиция и интерес от страна на народа за да си знаят,че не могат да  колят и бесят безаконно както им се иска. И,че чашата отдавна е преляла.От безхаберието ни.

# 342
...Холограма -моля те не ми чети лекции,за начина ми на изразяване.Много добре зная какво се разбира под държава.В нашия случай това са власт имащите...

Душа, ти други видения имаш ли?
Или само това, че не си разбрала на кого и какво говоря, ти е проблемът?

# 343
А, много сте будни, голямо канене и подканяне. Внимавайте с протеста, да не стане като в София. Организирайте си добре нещата, защото появят ли се провокатори, цялата ви кауза отива на кино, а протестното шествие ще се сдобие с печална слава, която хич няма да помогне на процеса. Стискам ви палци всичко да мине в рамките на нормалното. И моля ви, не се оливайте с политически лозунги, не осквернявайте паметта на Радостина.

# 344
  • Варна
Аз разбрах, че това не е протест, митинг, натиск...това е съпричастност към семейството на пострадалата.  Peace Предполагам, че просто ще си постоим пред съда...и ще покажем, че ни интересува какво се случва...

Общи условия

Активация на акаунт