Синът на шефа на СДС Варна е убил жестоко с 50 удара с нож своя състудентка....

• 21 763
  • 462
  •   1
Отговори
# 255
ПП Все ще се намери и една Мадам да Ви поддаква с оригинални смешки, съобразно трагичната тема. Живи и здрави до някоя следваща такава.

Да се нарека Другарката, ако ще Ви угодя.

# 256
Някой чел ли е кога ще е следващото дело по случая???
Защото имам чувството че делото ще се протака дълго за да се забрави и потули случая... newsm78 newsm78 #Cussing out

# 257
  • Ямбол
...
Защото имам чувството че делото ще се протака дълго за да се забрави и потули случая... newsm78 newsm78 #Cussing out

Първо съболезнования на близките на убитото момиче.
После бих искала да попитам - защо, Мариянкаа, все повтаряш, че този случай ще се потули?
Познаваш други такива потулени случаи?
Чула си някой да го споменава - убиецът или близките му?
Струва ми се, че се притесняваш повече заради политическия нюанс, отколкото от загубата и зверското убийство.

# 258
Лиляна, взе ми думите от устата.Само че аз ще бъда малко по-груба.
Защо е необходимо да се налива нон стоп масло в огъня?

Апропо, ако сте чели преса тази сутрин, ще знаете и за това:

http://www.dnes.bg/article.php?id=67277

Там каква политическа окраска ще търсим? При фермерите от Алабама?

# 259
Айде стига де! Навсякъде стават престъпления, то е ясно. Разликата е в последствията. Затова се и роптае в тази тема, поне според мен - защото уродщината по света получава 100-200 години в затвора, а у нас се увенчава с 1-2 условни.

# 260
Айде стига де! Навсякъде стават престъпления, то е ясно. Разликата е в последствията. Затова се и роптае в тази тема, поне според мен - защото уродщината по света получава 100-200 години в затвора, а у нас се увенчава с 1-2 условни.

Именно!!!    Peace

# 261
...

Първо съболезнования на близките на убитото момиче.
После бих искала да попитам - защо, Мариянкаа, все повтаряш, че този случай ще се потули?
Познаваш други такива потулени случаи?
Чула си някой да го споменава - убиецът или близките му?
Струва ми се, че се притесняваш повече заради политическия нюанс, отколкото от загубата и зверското убийство.

Притеснявам се точно от политическо вмешателство и потулване на случая.
Една моя приятелка е близка с опечаленото семейство и като ми разказа за трагедията - просто подивявам.
А иначе - Да точно преди 6 месеца потулиха подобен случай във Варна.
Пиян с 1.8 промила алкохол на червен светофар без книжка и скорост 180кч/ч. уби 15 годишно момче на автобусна спирка и получи 8 години затвор.
Приятелка юристка ми каза че ако работи най-много след 5 години е вън.
Случаят е от лятото на 2008г. значи 2013г. този същия бандит може да убие още 1-2 деца - примерно моето и твоето - ОЩЕ ЛИ МИСЛИШ ТАКА??? Cry

# 262
Мисля си, че тук някои хора верно няма какво друго да правят през деня, та се изявяват из форумите и бистрят проблемите на обществото.
Да припомня - зверски е убито едно невинно създание. Има хора, близки, които страдат.
Ограничете се с това!

# 263

Именно!!!    Peace

Но това не ги спира.

# 264

Сега вече сме на едно мнение. Към този ропот възражения. По други имах.  Peace

# 265
А иначе - Да точно преди 6 месеца потулиха подобен случай във Варна.
Пиян с 1.8 промила алкохол на червен светофар без книжка и скорост 180кч/ч. уби 15 годишно момче на автобусна спирка и получи 8 години затвор.
Приятелка юристка ми каза че ако работи най-много след 5 години е вън.
Случаят е от лятото на 2008г. значи 2013г. този същия бандит може да убие още 1-2 деца - примерно моето и твоето - ОЩЕ ЛИ МИСЛИШ ТАКА??? Cry
МАРИЯНКАА , нима наричаш потулване случай, чието разследване е приключило в рамките на шест месеца, и то с ефективна присъда  newsm78.
Мисля си, че тук някои хора верно няма какво друго да правят през деня, та се изявяват из форумите и бистрят проблемите на обществото.
Да припомня - зверски е убито едно невинно създание. Има хора, близки, които страдат.
Ограничете се с това!
Peace

# 266
  • Cофия
Какви последстивия и какви наказания????
Снощи на 20 метра от входната ни врата убиват човек, палят къща....близките ми пристигат от 30км разстояние преди да са дошли следователите.....е за какво говориме???? просто не искам да коментирам....Бог да ни пази!

# 267

Именно!!!    Peace

Но това не ги спира.

Кое и кого не спира? Присъдите навън ли?

# 268
Ами да, Агаф, присъдите навън, прочети линка, който пейстнах. Човекът-ако може да се нарече човек-е изтребил 9 души!!! Ей тъй, на. После думнал и себе си.

Проблемът трябва да се търси ДРУГАДЕ!!! В културата, която се насажда от медии, кино, телевизия и прочее. В това, че от Запада и Щатите поемаме най-лошото възможно.
А този процес, всъщност, не е случаен и цели определено деструктивизъм на старите морални норми.

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 10:45 от Не тази вечер, Жозефина!

# 269
...

И мен това ме погнусява.

Общи условия

Активация на акаунт