1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 34

• 28 607
  • 434
  •   1
Отговори
# 330
димитрова, дай тоя съдружник насам  Mr. Green Добре дошла Hug
Сега гледам "сватбата"- то голяма пародия, бе hahaha Тая Аху е голяма напаст ooooh! Да не говорим за роднините й Whistling

# 331
dimitrova75  Добре дошла!

Браво! Етака ни харесва:сами да казвате че знаете правилата!А ако се спазват-шапка свалям!
Лично аз влизам тук малко по-рядко,защото все има някой изпуснал се и ми се разваля хубавото,което си правим оше по-хубаво тук всички заедно! smile3525
Момичета,продължавам да гласувам,ако някой не знае къде-нека пита,ще дадем линк!Ще ги разбием!Давайте! smile3508 smile3501 smile3501 smile3501

# 332
и аз не съм спряла да гласувам за онур естествено още повече ,че сташно си прилича със съдружника на мъжът ми
Я, давай го бързо тоз съдружник, поне да го видим на снимка!!! Simple Smile
Момичета, много странни са ми отношенията между Онур и Шехи - ми това младо семейство ли е, какво ли?! Само мятат погледи, цупят устни и врътват дупе....ееее, да му се не види и въшките надути! Хваща ме яд вече - вземете, погушкайте се повечко, идете на танци, на кино...такива нещица.

# 333
здавейте пиша за първи път ,но и аз съм фен на филма наясно съм с правилата надявам се да ме приемете

Добре дошла   bouquet

# 334
dimitrova75  Добре дошла!

Браво! Етака ни харесва:сами да казвате че знаете правилата!А ако се спазват-шапка свалям!
Лично аз влизам тук малко по-рядко,защото все има някой изпуснал се и ми се разваля хубавото,което си правим оше по-хубаво тук всички заедно! smile3525
Момичета,продължавам да гласувам,ако някой не знае къде-нека пита,ще дадем линк!Ще ги разбием!Давайте! smile3508 smile3501 smile3501 smile3501
Давай линка.  Peace Не съм имала време да ви чета последните 3 теми. Blush

# 335

лелеее чудя се какъв е тоя бастун  newsm78 - сори за израза,а това бил секс символа на форума  Laughing

# 336
[
лелеее чудя се какъв е тоя бастун  newsm78 - сори за израза,а това бил секс символа на форума  Laughing
E, може да е в роля LaughingА и някои като остаряват стават по-готени Laughing

# 337
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=201
ето линка даваи че имаме доста докат го извадим на 1-во място Hug Hug

# 338
благодаря за ББ   bouquet

# 339
# 340
шмети ти каква фенка на Керем си и другите дето си го делите пишете ме на опашката и помогнете малко  за класацията ако продължаваме в същия дух до утре ще сме на 7мо място!Хайде 38-10,38-10 давайте не е трудно Naughty

# 341
  • бургас
благодаря за съдружника да го давам ама е женен с 3 деца

# 342
http://www.kanald.com.tr

Ето това е линка за гласуване.Нашия човек е на 16 страница newsm44
Ади джанъмки, ади къзлар, юруш де!  newsm10

# 343
благодаря за съдружника да го давам ама е женен с 3 деца

Дай го, дай го, това са подробности вече. Mr. Green
Шегувам се. Hug

# 344
от гласуване ме изпревариха,да това е линка-Халит е под номер 16-а гласуването само с десятка разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт