МАРТенче на 3 г. става,здраве и късмет му всеки пожелава!!!

• 16 957
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Ади ,честит рожден ден и на теб. Желая ти много и дълги щастливи години. И весел празник  hbday

# 256
  • София
Ей,колко много рожденнички тия дни!

Ади,Честит празник!!!Да си жива и здрава,много щастие и много любов ти пожелавам!!!

Креми,ще го лекувате ли по някакъв начин?Как реши да го прегледаш,имаше ли някакви симптоми?Много гушки Hug

# 257
Мики и Ади !!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
Много усмихнати и глезени да сте.

# 258
Мики, честит рожден ден на патерица! Ади, честит юбилей! И на двете ви желая здраве, щастие, любов и дълголетие, и много късмет!
Лек ден

# 259
Мики, Ади, честит рожден ден!
Бъдете здрави, щастливи, успешни!
 Hug Hug

# 260
Ади честит рожден ден
Честит рожден ден и на Honey bee

# 261
Честит Рожден ден на патерица на Мики , Ади и Honey Bee

Малко да се оплача: На 5-ти май , както се разхождахме с Ели -  забелязах в ухото и КЪРЛЕЖ - БЕгом до бжърза помощ - извадиха го лесно , изписаха ни антибиотик - не усетихме нищооооо
НО НЕЩЕШ ЛИ - Снощи след градината докато я погледна видях отново кърлеж - насъщото място #Crazy Този път в спешното попаднахме на една доста стара изкуфяла лекарка , както сме в коридора хвана грубо кърлежа и го откъсна Sickидваше ми да я убия - детето писнааа ......след това последва мъчително ровене в ушенцето и с една игла - четири човека не можахме да удържим Ели , накрая ме изгониха от кабинета защото докато и стискам главата бях стиснала и ръката на лекарката ooooh! Извадиха го уж - но сега ще ходим на кожен да обгорят мястото защото МАЙ НЕ БЯХА МНОГО СИГУРНИ newsm78
Изобщо не знам как ще я удържа пак.
Питах ги няма ли някакво мазило , което да ги отблъсква - но май няма.Из интернет прочетох  , че препаратите срещу комари , донякъде помагат и срещу кърлежи.Помагайте ако знаете за някое мазило

# 262
  • Sofia
Мацки, ами благодаря ви  Hug . Честито на патерици и на Мики и Ади.
- Хайде по едно ранно сутрешно от мен!
Мноооооооого отдавна не съм писала тук - чета ви обаче много редовно, да знаете   Wink .
Цеци, аз знам единствено за Аутан.

# 263
Цеци, имаше и едно мазило на Чико, но според мен единственото сигурно нещо е да се напръскат площадките, където играят деца. 20-ина лева е препарата и стигаше за много. Аз тези дни ще се разходя да купя за около нашия блок. В ДГ пръскат от общината.

Честито на всички рожденници, които съм пропуснала - Мики, Ади, Хъни, Симонка, Борива! Да сте здрави, щастливи и обичани!

# 264
Цеци, много съжалявам за случилото ви се. Виж това - Цанцарин. Може би помниш, аз съм го купувала, мирише доста натрапчиво, но не сме имали проблеми.
 Hug Hug

# 265
Цеци, голям кошмар. Аз даже не знам как изглежда кърлежа ,за какво да гедам ?  Embarassed

Креми,ще го лекувате ли по някакъв начин?Как реши да го прегледаш,имаше ли някакви симптоми?Много гушки Hug

Ами за сега лечението се отлага,можело да го израсте,но ще го следим постоянно с прегледи и ако се развива ще сложим очила. Диоптъра му е малък +0,5 и +0,75 и докторката се надява ,че ще се оправи.
А за прегледа се реших ,понеже аз имам -8 с много лош астигматизъм,но за щастие при него бил " друга форма". За сьжаление майка ми ме е прегледала на 7г за първи път и до сега съм с очила и ще си гинося цял живот.И знаех ,че е наследствено и в момента ,в който реших ,че е достатьчно контактен за преглед го заведох с направление.

Момичета , преглеждайте очичките на децата си профилактично всяка година . Когато нещата се хванат от рано може да се коригират проблемите.

# 266
  • София
Привет,момичета!

Цеци,ужасна случка!И аз съм купувала Цанцарин,пише,че е и срещу кърлежи.Ще взема и аз да купя,че плъзнаха вече гадините!

Хъни,честит рожден ден и от мен!  bouquet Да си жива и здрава,да не те напускат късмета и щастието!!! Я разкажи нещо за Вики,как е сладура,че отдавна не си писала.

Герчо,как си?Попреминаха ли неразположенията и болежките?А кръвното как е?Леле като ти видях лентичката,ми ти си преполовила вече,как бързо минава времето...

Креми,направо се стреснах,ще заведа и аз малкия на профилактичен,че и аз не съм добре с очите.

# 267
Привет  Wink

Честит рожден ден на Мики  и Ади, желая ви от всичко хубаво по-много  Hug
С малко закъснение, но отдавна не бях влизала, нещо съм се изкривила и не поглеждам компа  Rolling Eyes

Герчо, как си, расте ли коремчето  Wink

Цеци много неприятно с тези кърлежи, измъчили са я малката красавица .

Кетито не успях да видя снимките, може би вече си ги заключила.

Мики, страхотна торта, гледам имат си кавалер на партито, Симонка много е пораснала  Peace

Едно въпросче- взехме на Илин колело - 14, но нещо не може да завърти педалите, кажете как карат вашите дечица? От раз ли започнаха или трябва време????

Теди, готини снимки, май и на време сте случили...

# 268
  • София

Едно въпросче- взехме на Илин колело - 14, но нещо не може да завърти педалите, кажете как карат вашите дечица? От раз ли започнаха или трябва време????

Жужи,ми май при всяко детенце е различно (като във всяко друго отношение Wink),ще се научи,няма начин.На Дани му взехме 16-ка,в самото начало,в къщи,въртеше педалите назад,като излязохме за първи път на вън с колелото,уж да го учим,той взе че го подкара от раз.В началото всички въртят педалите назад Simple Smile,докато се ориентират.

# 269
Ами аз даже имам аутан  ooooh! , съвсем бях забравила за него.Днес Дерматоложката потвърди за него - че донякъде предпазва. У дома е обезпаразитено  , В градината си обезпаразитяват на 8 седмици , но извеждат децата в парка , който е в съседство с Детската градина.Предполага се , че и там би трябвало да се пръска , но си е в края на града и около него се разхождат както бездомни кучета , така и стада с овце и кози Sad

За колелото - аз наскоро споделих , че Ели не искаше да върти педали и чакаше да я бутаме като с малкото колелце , но постепенно се отпусна. Стимул и беше едно друго дете от детската градина , което караше доста съчно.Ели неусетно завъртя смело педалите за да я догони

Общи условия

Активация на акаунт