Нашият месец отмина, лятото чака цяла декемврийска дружина!!!

• 56 133
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
Привет,
ние имаме само 3 почивни дни, но ще ги използваме максимално  в разходки из околноститеSimple Smile

Ели, честит рожден ден, мила!!! Hug

# 181
  • София
ЧРД на Ели и тук Simple Smile

Ние ще ходим на Гумощник... други ще ходят на СПА на Пампорово Simple Smile Боянка има рожден ден в неделя какво да й спретна... Но ще сме на вилата тогава и в сравнително ограничен състав за мое съжаление... Но поне ще си направим пикник или нещо подобно.
Днес получих кашон от ЛаРедута и се преборих с няколко институции и съм много доволна от себе си Simple Smile))

# 182
Честит Рожден Ден, мила Ели !

Пожелавам ти да си много здрава, а около теб да царят само любов и красота   Hug
Весел празник!

# 183
Ели, ЧРД и от мен!

# 184
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЕЛИ ЧЕСТИТО

ето и малко снимки от днешното тържество на Габи
http://dezygg.multiply.com/photos/album/58

# 185
Ели, честит рожден ден и от нас! Много здраве и усмивки!   bouquet

Сав ще ходи с баба си и дядо си в Сливен, за цееели 5 дена, май за първи път се случва, така че при това ново стечение на обстоятелствата на мене дори не ми се мърда от София  Wink

# 186
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ!!!
Много здраве и щастие ти желая!

Маймунка възползвайте се от от новото стчение на обстоятелствата тогава, и аз ще се радвам ако някой отведе Вики, някъде за някой друг ден.

# 187
Мерси мерси мацки  Hug Heart Eyes
черпя кой каквото пожелае  Mr. Green

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ .   bouquet
Много здраве и щастие ти желая

# 189
  • София
Маймунка, завиждам ти най-неблагородно  Wink))

На мен баба ми ми предложи да й изпратя май месец Мая във Варна за известно време... ама аз много се чудя... Файда няма щом малкото остава тук Wink А с него никой не иска да се разправя Simple Smile))

# 190
Янче, пробутай покрай Мая и дреби Wink Кажи, че вървят заедно винаги, за какво са сестрички-за да растат заедно Hug Grinning
Бояна ходи ли на ясла всъщност?

# 191
С малко закъснение и от мен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ!

Така, така, давайте ми кураж, моля. Защото на мен за първи път ми се предлага да се отлепя като мома. Толкова ми се полага, но ми е толкова гадно, че съм на крачка да откажа двудневно /и вероятно двунощно/ приключение. Мога ли да ревна в пристъп на безсилие в неравната борба между себе си smile3527 и себе си smile3520?

# 192
Люси, какво ти се предлага?! Не разбрах нещо... Crazy

# 193
  • София
Шошка, за съжаление няма как да стане Simple Smile а и все пак имам милост към милата жена Wink Сега си обянсявам защо аз прекарвах дъъъълги лета във Варна, а брат ми винаги идваше с нашите по-късно...Simple Smile
И да - ходи на ясла, за щастие Simple Smile

# 194
Мерси и на Люси и Хамелеон  Hug

ние и в лошото време днес цял слетобяд на вън бяхме
имаше празник днес / много огън, бира и вурстове  Cool
качих няколко снимки
http://www.facebook.com/profile.php?id=1202771908&ref=profil … amp;id=1202771908
в младежкия дом до нас имаше детско парти по случая на Валпургиевата нощ

Общи условия

Активация на акаунт