И з р а е л 27 - маскирани за Пурим

• 16 776
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • На дивана, под юргана
А-а-а Мента, ние купихме такива вази преди 2 седмици от ИКЕА във Виена.

Знае ли някой, кога ще сменяте времето в Израел с 1 час?

# 166
Цитат
На вашето внимание: сгъваема ваза
Joy
Бубе,ще не пропуснеш няколко дни да си вземеш хапчето,а?Пък да видим момиче ли ще е или момче,а може и близнаци  Laughing 

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 12:11 от Татянка-бърборанка

# 167
  • Някъде там...
Мишееееееее и после идвам с близнаците да живея у вас,че вкъщи место нема  Peace
Тази ваза ме заинтригува,а ако сложиш букет как ще издържи-странна работа-за едно цвете разбирам ама за букет???

# 168
  • T"A
Явно до нашата ИКЕА не са стигнали още... Много съм назад с материала - отворили са Икеа във Варна, така ли?

Знае ли някой, кога ще сменяте времето в Израел с 1 час?

И домашните ме питаха тези дни... Знам, че в България ще го сменят в края на месеца, но за тук не намерих инфо  Thinking

Упс, поправям се - на 27 март минаваме на лятно време  Peace 2 дни преди България  Crazy
(тук би трябвало да е в 2 през нощта срещу последния петък преди 2ри април)

Татянка, изтри писаното от детенце, но аз си оставям отговора към нея  Mr. Green Аничка, брррррр, кхъъъъ, бам

Бубе, нямам букет, само 3 рози, които ми бяха подарени на 8ми март  newsm56 Тигър да каже дали са ги изпробвали с повече цветя  Peace

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 12:26 от Mentha

# 169
Ментичка,Тигър написа ВИЕНА ,а не Варна! Joy
И Миши беше писала ,но аз го редактирах! Laughing

# 170
  • Някъде там...
И аз като видях написаното от Мишито останах замислена та извадих бебешкия речник да проверя за какво иде реч  Joy
Тази вазичка ми прилича на опаковка от кисели краставички а тези опаковки са меки,ох запалих се да видя такава  Peace
Любопитство....
Варна няма икея-Ех да имашеееееееееее

# 171
  • T"A
Ментичка,Тигър написа ВИЕНА ,а не Варна! Joy

Joy

няма да си трия грешката и други да се посмеят  hahaha

# 172
  • На дивана, под юргана
Варненки да не се оплакват! Поне Букурещ им е по-близо отколкото Солун!

Не сме я пробвали вазата все още... стоят си сгънати. Но не са толкова меки - огъват се, но са от малко по-твърда пластмаса или найлон някакъв...

# 173
Ей,тая ваза хич не е лоша-особено с розата в нея.
Пускам ви снимка на моята най-последна торта отпреди 2 дни:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352149&pid=1102157
Успех Мента, с твоя "тортен"проект,сложно ми изглежда.

Честито на Еспа и Ханд!!!Със закъснение,  bouquet  bouquet

# 174
  • Някъде там...
Тиги жената е създадена да е вечно недоволна  Joy и да се оплаква  Joy Ето на и тук нямам наблизо Икея,ако имах съвсем щях да забравя Улпана  Joy
Ей Ели,как изкарахте рождения ден?

# 175
Добре беше Бубе,малката се наигра с приятели,баща й събра подаръци,а майка й...си мечтаеше да се наспи.Е,наспах се в последствие,но нали питаш как изкарахме hahaha

# 176
  • Някъде там...
Признавам си без бой ама аз си мислех че си много малка и не повярвах на очите си когато видях дъщеря ти,незнаех,че имаш дете  Embarassed А тя е толкова красива и къдревааааааааааааааа  Heart Eyes

# 177
  • T"A
Ели, златни ръце имаш   bouquet Ако можеше да дойдеш да ми помогнеш с унгарското кубче, съм сигурна, че щеше да се получи  Hug А малката как приема, че баща и получава подаръци, а тя не? Ние преди месец празнувахме рождения ден на лелята на съпруга ми и аз купих чашка Мики Маус на братовчедка му, че тя много се разстройва, ако дават подарък на майка и, а нея - не...

Тигър, вие наистина много сте успяли да разгледате за няколко дни, щом и до Икеа сте отскочили  Peace

Бубе, не ви е толкова далече израелската Икеа, само трябва да се организирате с транспорт до там... Цани беше писала, че гръцката е по-хубава, но аз не съм ходила до там, така че и тукашната я харесвам  Grinning

# 178
На мене пък ей това ми хвана оЧото !

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352149&pid=11021570

Давай сега разяснения , Ели !

# 179
Мента,по всякакви поводи съм склонна да дойда в Израел хехе
Сара също получи подарък,но и да не беше нямаше да се сърди,освен това тя прерови торбите с подаръци на баща си първа Simple Smile
А за IKEA така се бяхме навили края на миналата година,че бях избрала 100 неща от каталога им.Но в нощта преди да тръгнем се разболях Sadи там си остана пътуването.Засега обаче...
Аха Пете,ами бебе крокодилче препарирано като поставка за колан...какво да разяснявам и аз не знам.На близначката на мъжа ми съпруга й е от Судан,та подаръка е от един техен приятел суданец,толкоз объркано стана,че кой разбрал- разбралSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт