Нашите бани, 8ма тема

• 53 160
  • 360
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте от ново,
Тази седмица обиколих доста магазини за плочки. Да ви покажа и фаворитите ми (за сега) Simple Smile След като минах през колебанията за червена баня, бежова баня, зелена, лилава.... и всички цветове на дъгата, последно реших да бъде в оранжево Simple Smile Пък и повече мъже ще се къпят в тази баня - двама мъже срещу една жена, реших, че първоначалните ми фаворити червена и розово-лилава не биха били подходящи. Пък и на мен все не ми достига слънце и за това реших да се спра на “слънчева” гама и “хепинес” излъчване, ако мога така да се изразя. Като всяка от трите си има своите недостатъци за мен, но както flambe беше споменала, като тръгнеш да търсиш и все нещо не ти харесва до край. Моите критерии като цяло са банята да изглежда слънчева, топла и весела иска ми се плочките да са мат, а не гланц, подовите задължително да са квадратни и понеже още от началото ми беше ясно, че искам шарена, весела баня, искам цветовете да не са твърде ярки, а по-меки Simple Smile Хайде, дано някой ме разбра : )))))
Първата на страничката ми е фаворит за сега, но категорично без фризовете. Фризовете хич не ми харесват и никак не ми се връзват с декоративната плочка. На тези май това само им намерих като кусур Simple Smile
Вторите много ми харесват като цвят, оранжевото в действителност не е ярко, а  “меко” оранжево, моята мечта Simple Smile Декоративната и фризовете много ми харесаха с тези инфантилни цветчета, точно като за мен, но... има едно голяяямо но, гланцирани са, а аз мечтая за мат Sad а и размера на стенната плоча е много голям – 4 плочи вертикално поставени правят височината на помещението без малко и не знам в моята мъничка баня такъв размер плочи дали ще седят добре.
В третия вариант ме жегна декоративната плоча с тези чертички, мнооого сладурско ми изглежда и завършека с цветчетата, който на 3д-то не е показан, има го най-долу. Но не съм ги виждала на живо. Цветовете в 3д-то изглеждат много хубави, но цветовете на плочките най-долу не ми харесват, не знам кои са по-близо до реалните.  Утре ще ходя пак до Керанова и ще поискам да ги видя и тях на живо. Ходих в магазина им на Гоце Делчев, но там е много тясно, аз бях трети клиент и едва се разминавахме, почти нищо не успях да видя. Ако някой от вас е ходил в другите им магазини, моля да ми кажете по-големи ли са и в кой от магазините им има най-много изложени неща.

# 211
И на мен третия вариант най ми допада. Иначе голям магазин и с доста консултанти имат на на ъгъла на Г.М.Димитров и Симеоновско шосе. Там построиха преди две-три години една огромна кооперация и имат магазин на партера. Отпред има голяма табела няма как да не го видиш. В същия блок имаше още една фирма, но сега не се сещам как се казваха. Така че можеш и зяпаш на спокойствие.

# 212
Дикси готина баня, това е серията Александрия на Опочно нали, запонмяща се е определено, и аз дълго време и се чудих.
Ами досега не знаех, коя се серията, но разгледах сайта и да, тя е  Simple Smile

# 213
Дикси, банята е страхотна!  Party Със здраве да я ползвате Simple Smile
lo80, и ние бяхме харесали 3-тия вариант, но не успяхме да измислим проект, та се отказахме  Laughing Имаше мама, която наскоро коментира точно тези плочки, а и май баня си направи, но не се сещам коя.  newsm78

# 214
  • на Север
Дикси , изпробвахте ли вече банята?
Интересува ме дали този лентов сифон е ефикасен и доколко преминава вода от другата му страна?
А колко см. е и колко струваше?
Предварително ти благодаря за отговора Hug

# 215
sofiq-ns Тук ли си  Rolling Eyes Имам нужда от помощ за програмата Embarassed
Ще ти пиша на лични Blush

# 216
  • Русе
Дикси и на мен много ми харесват тези плочки HugМоите са същите,но са съчетани с тъмно кафеви и имам само с фризове,защото когато си правих банята нямаха внос на декорната плочка.Аз трудно избирам каквото и да е и по принцип  исках червена баня,но когато ги видях реших че това са "моите" плочки Peace

# 217
момичета,баните ви са страхотни.искам да попитам някоя от вас ползвала ли е  стъклени тухли.приятелката ми си прави в момента преградна стена в банята и не може да намери НИКАДЕ завършващите части към тях.ако знаете да ме насочите ще съм Ви много благодарна-града не е от значение

# 218

А някой да знае рафтчетата на тази снимка от какво са направени???  newsm78

Рафтчетата според мен са от полистирол,вид пластмаса която е боядисана.

# 219
sofiq-ns Тук ли си  Rolling Eyes Имам нужда от помощ за програмата Embarassed
Ще ти пиша на лични Blush
tuiti, отговора е на лични.

# 220
  • Пловдив
Доживях!
Ето най-накрая и нашата баня, все още е недовършена, няма ги мивката и шкафчето над нея.
Освен това в ъгъла до мивката ще е и пералнята  Embarassed та засега е направо широка  hahaha

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&pid=11193568

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&pid=11193573

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&pid=11193575

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&pid=11193576

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&pid=11193577

# 221
Змейковица, поздравления! Много свежа баня ще стане. Честито!

# 222
  • Шумен
Змейкe, чудна е станала банята.  Simple Smile
Честито.   bath
И тапетите са станали много добре.

# 223
  • Пловдив
Благодаря вииии  Embarassed bowuu
Цял уикенд се трудихме, живот и здраве другия уикенд ще намацам и детската и остава паркета да се сложи  Laughing

# 224
lo8o, моят фаворит е серия Натура. Много красиви плочки. Имаше такава баня във форума, но в зелено. Ще се опитам да я намеря, за да я видиш.

Общи условия

Активация на акаунт