Аелия,много се радвам,че нещата са по-добре отколкото бяха,стискам палци бързо да овладеете положението и да нямаш повече тревоги

всички болни да се оправят
на Дуци да и тръгне кърмата
Решили сме да ходим в началото на април до Букурещ на разходка. За целта трябваше да изкараме паспорт на Лили. Преди 2-3 седмици отидохме и подадохме документите. Проблемът беше, че аз по личната си карта съм на адреса на родителите ми, а той се води при неговите. Детето се води на моя адрес, а всъщност и тримата живеем отделно на друго място. Аз не съм си сменила личната карта понеже не ми се занимава, пък и сега като се оженим ако реша да си сменя името ще трябва пак да я сменям. Та като подавахме документите ни предупредиха, че ще мине квартален полицай да провери дали детето живее там и ние се зачудихме какво да правим, но решихме, че ще измислим нещо. Говорихме с баща ми, който живее на адреса като дойде полицаят да му каже, че сме излезли на разходка примерно, или че сме нагости и да кажа кога ще мине пак или пък ние да отидем по най-бързия начин, понеже не живеем много далеч. Обаче полицаят взел, че отишъл докато баща ми го няма вкъщи, тръгнал да разпитва съседите, а баща ми нямаше как да предупреди целия вход за това нещо, и станало ясно, че детето не живее там.
Но не съм имала проблем при положение, че когато се роди Йоана с мъжа ми все още не бяхме сключили брак и съответно и тя се водеше на този адрес
Отделно аз не си смених адресната регистрация (от мързел
) дори и когато си сменях личната карта след сватбата заради променената фамилия. Така, че и двете ми деца се водят на моя адрес. Вадила съм паспорти и на двете, но не сме имали проблеми, нито проверки, нито нищо
Явно в София са немарливи и мързеливи 
Другото ти казах по тел. 
. Наистина, по-добре съпругът ти да научи за събитията като се прибере, иначе само ще се притеснява, още повече, че нещата са отминали и са се успокоили.
Добре че сподели. И при нас е подобна мешавица. Аз и Сами се водим на адреса на нашите, Пламен още се води че живее в Разград. Ние живеем под наем и затова не съм писала този адрес, понеже в някой момент ще се преместим в по-голямо жилище и не ми се разправяше със смяна на адреси. Като вадим паспорт на детето ще имаме предвид, но дано не проверяват в София както каза Ивончето. 
Много ми хареса внимателното отношение, че прегледа всички документи и Сами без да бърза. Също и че подхожда внимателно към пациентите. Радикалните действия ги оправдавам само при спешни състояния, а нашето не е такова. Чаначев твърде прибързано взе решение. Нито прегледа Сами, размята набързо листовете и отсече - болница, изследвания, венозни антибиотици
за хомеопатичния боклук. Ти си лекар и знаеш
, но да напомня да промиваш с физиологичен разтвор, Стеримар, май и Нисита-та беше нещо подобно. И моята Ели има хрема, но за сега само със Стеримар 

Ма идеята ми е да се научи да се заиграва вече по малко, че не се издържа. Като се гледаме, не мога за миг да я оставя, без да се разридае.
И двете са красиви кокетни госпожици 

че се напикавам през 1 час, май и на кърмата ми се е отразило.