ЮЛЧЕ бърза да расте, че пролетта почти дойде (тема 81)

• 9 649
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз да взема да се запиша Rolling Eyes
Аелия,много се радвам,че нещата са по-добре отколкото бяха,стискам палци бързо да овладеете положението и да нямаш повече тревоги Praynig
всички болни да се оправят
на Дуци да и тръгне кърмата Peace

# 256
  • Варна
Здравейте мацки.
И ние сме в труден период на зъбоникнене. Все чакам да дойдат по-добри времена, но не би.
Дуци, дано скоро преминете през този труден период. Не се отчайвай. Всичко ще се оправи с упоритост от твоя страна.
Свекърва ми вече е добре. Показателите са й вече нормализирани. Дано скоро я изпишат и да няма вече подобно кризи.

# 257
Страшно много благодаря за отговорите за адресната регистрация и специално на Евридика и ЕЛ, които ми писаха на ЛС.

Да обясня сега в какъв филм се вкарахме, за да не направи някой като нашата глупост ooooh! Решили сме да ходим в началото на април до Букурещ на разходка. За целта трябваше да изкараме паспорт на Лили. Преди 2-3 седмици отидохме и подадохме документите. Проблемът беше, че аз по личната си карта съм на адреса на родителите ми, а той се води при неговите. Детето се води на моя адрес, а всъщност и тримата живеем отделно на друго място. Аз не съм си сменила личната карта понеже не ми се занимава, пък и сега като се оженим ако реша да си сменя името ще трябва пак да я сменям. Та като подавахме документите ни предупредиха, че ще мине квартален полицай да провери дали детето живее там и ние се зачудихме какво да правим, но решихме, че ще измислим нещо. Говорихме с баща ми, който живее на адреса като дойде полицаят да му каже, че сме излезли на разходка примерно, или че сме нагости и да кажа кога ще мине пак или пък ние да отидем по най-бързия начин, понеже не живеем много далеч. Обаче полицаят взел, че отишъл докато баща ми го няма вкъщи, тръгнал да разпитва съседите, а баща ми нямаше как да предупреди целия вход за това нещо, и станало ясно, че детето не живее там.
Днес отива приятелят ми да провери дали е готов паспорта да го вземе и го задържали там Shocked Неверни данни, били сме под наказателна отговорност и двамата. Накрая го пуснали, но следобед пак трябва да ходи, не знам какво искат още от него. Изобщо големи проблеми, а точно в момента ни е страшно натоварено, понеже неговите родители ги няма и той се занимава сам с бизнеса им, моята майка и тя точно сега замина Crazy

# 258
Свекърва ми вече е добре. Показателите са й вече нормализирани. Дано скоро я изпишат и да няма вече подобно кризи.

Крис, мислих онзи ден за това, което каза. Ако неискат да кажеш на мъжа си, защо са ти каали на теб? Ти с дете и сама какво точно можеш да направиш? Можеха и на теб да ти го спестят.
Сега при вече по-добро състояние, смяташ ли да му кажеш?

Бухти, не знаех че е толкова стриктно това с адресните регистрации, аз още си се водя в София.  Thinking

# 259
  • Варна
Оле, ами честно казано сега след като е добре и скоро ще я изписват мисля да не му казвам. Не виждам смисъл да се тревожи след като вече всичко е преминало. Той и без друго скоро ще си идва и тогава ще му кажа. А по въпроса защо не са ми спестили на мен тревогите, те са си такива, шашкат се за всичко. От най-малкия проблем са пред нервна криза. Имам чувството, че аз съм родителското тяло, а не те.
Бухти, много кофти ситуация наистина. Но погледнете на нея от веселата й страна. Малко ми напомня на сапунен сериал.
Между другото и ние с мъжа ми скоро трябва да си сменим адресната регистрация. Вече две години го отлагаме. Ама да видим до кога.

# 260
  • непостоянно
Бухти, ти направо ме разби Shocked Много стриктни тия във Варна, бе! Аз и до ден днешен си се водя по адресна регистрация в апартамента на нашите (който в момента дори е даден под наем), където обаче не живея реално от около 6-7 години Whistling Но не съм имала проблем при положение, че когато се роди Йоана с мъжа ми все още не бяхме сключили брак и съответно и тя се водеше на този адрес Wink Отделно аз не си смених адресната регистрация (от мързел Blush) дори и когато си сменях личната карта след сватбата заради променената фамилия. Така, че и двете ми деца се водят на моя адрес. Вадила съм паспорти и на двете, но не сме имали проблеми, нито проверки, нито нищо Thinking Явно в София са немарливи и мързеливи hahaha

Дуци,  Hug Hug Hug Другото ти казах по тел. Grinning

Всички болни да оздравяват  bouquet

# 261
kris iv, радвам се, че свекърва ти е по-добре Hug . Наистина, по-добре съпругът ти да научи за събитията като се прибере, иначе само ще се притеснява, още повече, че  нещата са отминали и са се успокоили.
Моята щерка, като никога спи вече 4 часа, та имам малко повече време за форума Laughing

# 262
Здравейте!
Отчет от консултацията-11 кг. и 76см. Laughing Чудесна работа!
Прибрахме се само да се наобядваме и пак излизаме!Времето е чудесно!/за разлика от настроението ми #2gunfire #Cussing out/

# 263
Дуци, не се тревожи! Според мен е от стрес и нервно напрежение. Няма как да ти секне изведнъж. Консултирай се с Хедра, Бу, Белинда, който има възможност да ти обърне внимание. Но всичко ще е наред и още ще си кърмиш  Hug
Киса, спомням си че имаше някой с такъв проблем при ФМ. Ще видим как ще се развие това разширение във времето. За памперса ще се постарая непременно. И аз такова усещане имам. Опитвам от доста време да го махна, но сигурно не съм достатъчно редовна в издържането.
Бухтии, егати случая  #Crazy Добре че сподели. И при нас е подобна мешавица. Аз и Сами се водим на адреса на нашите, Пламен още се води че живее в Разград. Ние живеем под наем и затова не съм писала този адрес, понеже в някой момент ще се преместим в по-голямо жилище и не ми се разправяше със смяна на адреси. Като вадим паспорт на детето ще имаме предвид, но дано не проверяват в София както каза Ивончето. Wink
Евридика, да, при Буева бяхме. Благодаря ти!   Hug Много ми хареса внимателното отношение, че прегледа всички документи и Сами без да бърза. Също и че подхожда внимателно към пациентите. Радикалните действия ги оправдавам само при спешни състояния, а нашето не е такова. Чаначев твърде прибързано взе решение. Нито прегледа Сами, размята набързо листовете и отсече - болница, изследвания, венозни антибиотици  Shocked Страшно ме дразни факта че някои лекари считат здравето само като физическо, а не се замислят за емоционалния и психологичен аспект.
Благодаря на всички ви че сте ни мислили и сте се тревожели за нас! Убедена съм че положителната енергия ни е помогнала в този труден момент и ще ни помага и занапред! Hug

# 264
Ходихме на консултация - тегло 6,380 (+330гр), ръст 68 см(+ 2,5 см). Хремава е, ръмжи й носа, покашля. От прегледа - няма дори изачервено гърло, чисти дробове. Ще пием някакъв хомеопатичен боклук + вит.С, + калциев глюконат. Синекода няма да го давам, а ако знаех, че това изписаното е хомеопатично, и него нямаше да купувам, ама хайде, пари съм давала, поне да не го хвърлям. То с него и без него, все тая. на хомеопатия не вярвам. Да видим развоя на нещата, дано не слезе надолу в дробовете.

# 265
  • София
Бухти, информацията ми е от преди 20 дни: вече не искат нотариален акт, нито присъствие на собственика на имота, където се регистрираш. Само че това е в София, може във Варна още да важи. По-добре попитайте на място.
Тони, те вече са ти отговорили изчерпателно на въпроса, но и аз да кажа за скромния си опит. В болницата една лекарка ми каза, че щом съм допуснала детето да се разболее от бронхиолит от тук нататък да очаквам , че ще развие астма. Всеки следващ лекар питах за това и всеки ме успокояваше, че изобщо не е задължително.
Истината е че Вероника започна да боледува често след много тежка пневмония, което ме навежда на мисълта, че това е причината там да и е слабото място. Диагноза "алергична астма " получи много по-късно, като и до сега не съм наясно от какво е въпросната алергия. Rolling Eyes  
Силно се надявам при Ели нещата да се развият по различен начин. При това (Ра вече е писала) бронхиолитът се причинява от вирус, а не е следствие от алергия, така че за сега смятам, че няма място за притеснение.
Аелия, Елена имаше разширени бъбречни легенчета при ФМ. Тогава Мазнейкова ме хвърли в ужас като каза, че това е индикация за Даун. После се нормализираха още преди да се роди.
Ра, фина ти е девойката! Simple Smile за хомеопатичния боклук. Ти си лекар и знаеш   Simple Smile, но да напомня да промиваш с физиологичен разтвор, Стеримар, май и Нисита-та беше нещо подобно. И моята Ели има хрема, но за сега само със Стеримар
промивам.

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 14:02 от kami_ch

# 266
Ходихме на консултация - тегло 6,380 (+330гр), ръст 68 см(+ 2,5 см). Хремава е, ръмжи й носа, покашля. От прегледа - няма дори изачервено гърло, чисти дробове. Ще пием някакъв хомеопатичен боклук + вит.С, + калциев глюконат. Синекода няма да го давам, а ако знаех, че това изписаното е хомеопатично, и него нямаше да купувам, ама хайде, пари съм давала, поне да не го хвърлям. То с него и без него, все тая. на хомеопатия не вярвам. Да видим развоя на нещата, дано не слезе надолу в дробовете.
ra2, браво, че сте пораснали! Много ме кефиш колко си категорична в мнението си за хомеопатията  Laughing
А Аелия точно един пост по-нагоре споделя колко е важно психичното и емоционално здраве  Grinning
Ужасно различни сме в този форум, но, както сме говорили вече, това е хубавото!  Peace
Бухти, голям филм! Дано развръзката е безболезнена и бърза!

# 267
Благодаря на всички, които се отзоваха отново Hug

Нещата се наредиха, но стана с връзки. Просто не мога да тръгна да търча в момента да сменям адресна регистрация и лична карта, а хотелът ни е резервиран вече. Та така, Лили ще си има паспорт съвсем скоро Simple Smile

# 268
Бухти, супер, че нещата са се наредили. Ти ме уби с тази история. Аз миналата година си смених постоянния адрес след брака, а и нова лична карта си вадих, но се са ми искали друго освен акт за граждански брак. При това мъжът ми е с друг постоянен адрес.
Стигам до извода, че нашите съблюдаващи реда органи, се занимават само с подобри кокошкарски истории, а големите престъпления се вършат необезпокоявани.

Браво на малката Елена и на майка й за порастването  Simple Smile

Днес свалих 2-то ниво на кошарката на Катето. Не че имаше опасност да падне с нейния мързел  hahaha Ма идеята ми е да се научи да се заиграва вече по малко, че не се издържа. Като се гледаме, не мога за миг да я оставя, без да се разридае.

Намирам някаква прилика между Вероника на Ками и Катето на Ивето  Grinning И двете са красиви кокетни госпожици  Sunglasses

А за Лора направо не ми стигат думите, като кукла е  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 15:37 от Гнидка

# 269
Благодаря ви. Радвам се, че ви има Hug
На Гнид също мерси, тя си знае Heart Eyes
Аз мисля, че имам малко подобрение, пу пу. Освен,  hahahaче се напикавам през 1 час, май и на кърмата ми се е отразило.
Ще вечерям таратор и жито, да се подсигуря и за нощта Mr. Green
Много зле бях психически, сега мисля, че съм една идея по-добре(пак пу пу). А НОИ ще ги навестя лично, иначе на глава няма да излезем. Сигурна съм, че има някакъв проблем, няма как иначе. И после ще ме видите в новините censored

Общи условия

Активация на акаунт