ЮЛЧЕ бърза да расте, че пролетта почти дойде (тема 81)

• 9 649
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Здравейте мами,

Отдавна не съм писала,но ви следя редовно Hug

И аз трябва да ходя да пускам декларацияте,4е ми изти4ат 9 месеца...но това ще е дело на мъжа ми ....В този дъжд,който се изсипва.
Ана ве4е се изправя сама от килима на леглото,на кошарата,на вси4ко и направо лудвам-все ме е страх,4е ще се удари (пази Боже) и ще свле4е нещо от секциите Mr. Green Те, тепърва става забавно при нас...Казва мама,тата,деде,баа и ела-ела...засеха това са ни уменията..От няколко дни се опитвам да й показвам 4ао,но уви няма ответна реакция..още изглежда не й е дошло това на акъла Laughing

Ние ще по4иваме в Турция в края на Май...търсих доста оферти от всевъзможни агенции- 4аках и из4аквах и накрая се спряхме на Белек,Анталия...Вие къде мислите да по4иватее?

Аз се занимавам с уреждане на ипотеки и застраховки за 4ужди и бг граждани. Peace

Смесването на разли4ни каши с пюретча много върви при нас- обикновено смесвам плодово с каша(разли4ни комбинации)...
Ве4е яде по 5 пъти от няколко дни ,но на по-големи коли4ества...буди ми се  понякога,ако не я е заситила ве4ерята Peace

# 31
Дуци, аз пиша на този е-майл: NOI@nssi.bg. Очаквай включване след 3-4 дни обаче. Поне със сигурност отговарят.

Че какво не му харесвахме на стария ми аватар  Rolling Eyes Mr. Green

# 32
simpatiuh4e на мен от НОИ ми казаха че декларацията трябва да си я подам до 7 април. Предполагам същото и за теб. Но незнам дали има значение термина или датата на раждането на детето

# 33
Дуци, не знам мейла на НОИ  Rolling Eyes не съм им писала, аз на място ги кова  Crazy Иначе на страницата, където влизаш за проверка, дали са ти изплатени парите  Confused пише до кога са 315-те дни  Simple Smile
Такаааааа ... подава се декларация попълнена и подписана от нас, копие от акта за раждане на детето и заповедтта на работодателя, с която се разрешава да ползаш трите месеца "бонус"  Mr. Green . Мойте 315 дни изтичат на 4 април, декларацията за 410-дни /315 + трите месеца / трябва да е с дата 5 април . Документите се подават при работодателя около 10 дни преди да изтекат 315-те дни. Аз тези дни ще ходя до работата и ще знам със сигурност кога да се подадат , ще ви светна и вас  Grinning

# 34
Добро утро! А, то май вече добър ден!
Иве, снахичката е много сладка кокетка! Heart Eyes
А Мати и Бобо на Инка колко са порасналиииии! Ще ги изпапкам! Heart Eyes Heart Eyes
Ние имаме проходилка! Обаче още ни е висока (дори на най-долното ниво). Добре, че е музикална, та Емо по цял ден се забавлява с копчетата. Ходи в нея назад. Laughing Много исках на Чико, отидохме до фирмения им магазин и ни казаха, че нямали внос, преоценявали си стоката заради кризата. Е...ти тъпите жабари(нищо, че съм завършила италианска гимназия, ядосаха ме пък!). Обърнахме всички магазини за нещо по-така и накрая ... Джордани. Ама не е лоша, става и на люлка.
И гърне купихме, но още не съм се престрашила да го слагам на него.
За кашите - според мен не напомпват, защото Емо е от шестия месец е с едно заместено хранене - каша (яде на обяд по 160 гр), а този месец е качил само 260 грама. Та още не сме стигнали десетте кила.
Дуци, току-що ми се обадиха и на мен от играта на Памперс да ми кажат, че свършили уокърите на 2 февруари. Аз обаче не знам защо не се ядосах, може би защото бях подготвена, четох още в началото условията на играта и там в таблицата беше дадено, че са само 303 за цяла България. Направо си избрах жираф и пате и казаха, че ще ми ги пратят другата седмица.
И аз много исках уокъра за Емо, но реших, че ще му купя от Джъмбо, там струвал 50 лв. Много им здраве като е свършил. Поне да намажем нещо. А иначе аз от Памперс съм си доволна, не мисля да ги сменям.  
Ха, Емо почна да се придвижва напред в проходилката. Grinning
Да живеят хората, измислили бънджито и проходилката! Laughing

# 35
Ау, Сисони- те нашите деца били на една дата  Blush Embarassed  ooooh!
Мерси за отговора, значи другата седмица ще се ориентирам да ида да я пусна  Hug

# 36
ДеЩо, темата е хубава, мерси, че я показа. И на мен ми допадна мнението на Oceanid, прилича на "психологично" хомеопатично лечение - т.е. да покажеш, че и ти си изпитвал/изпитваш същите чувства, каквито изпитва детето в дадената ситуация и така да му дадеш възможност да опознава и овладява по-лесно емоциите си. Приликата с хомеопатията е именно принципът "подобното лекува подобно".

Днес наистина темата ще фърчи, каквото е неприятно навън  Confused

Аз съм се занимавала с журналистика (била съм отговорен редактор) около 5 години, работила съм близо 2 години като ПР специалист и последната година преди да забременея се занимавах с човешки ресурси и с обучения за личностно и професионално развитие.  bowuu

# 37
maimunka2 няма да съжалявате. Ние с мъжо след сватбата ходихме в Белдиби Анталия и беше супер яко. Обслужване, престоя абе супер. Дано да хванете готино време. Ние бяхме в началото на Май и там Т бяха 30 градуса. Още от сега се пригответе да се пазарите за всичко , та даже и в заведението. Ако не се пазариш се ядосват даже Laughing

# 38
Дуци, не знам мейла на НОИ  Rolling Eyes не съм им писала, аз на място ги кова  Crazy Иначе на страницата, където влизаш за проверка, дали са ти изплатени парите  Confused пише до кога са 315-те дни  Simple Smile
Нищо такова не пише, вече почвам да се съмнявам дали гледам на правилното място newsm78

# 39
  • Sofia
Забравих и аз да кажа за Памперс - за нас също това се оказаха най-перфектните памперси. Просто му пасват перфектно на Дени. След като ползвах един пакет от новите с ластици мъжът ми купил погрешка пак от старите, без странични ластичета. Еми перфектни - нито един пропуск. Peace Обаче май се усетих къде ми е грешката при тези с ластичета, понеже те на 2-3 пъти пропуснаха- не затягам добре ластика. Гледах рекламата, в която обясняват как се разтягат с 10см и оттогава по-добре ги пристягам, така че сега и с тях не съм имала пропуск, дано и занапред.

Аз нали си знаете продавам мебели.

Ние ще почиваме на морето в Св. влас най-вероятно. Една бивша клиентка англичанка, която ми е вече приятелка тия дни ми е пратила писмо и между другото ми предлага да ползвам апартамента и когато реша през лятото безплатно. Той е в хубав комплекс на много хубаво място точно до яхтеното пристанище, та мисля да се възползвам живот и здраве.

# 40
Нищо такова не пише, вече почвам да се съмнявам дали гледам на правилното място newsm78
и аз не го виждам, къде го пише?
аз съм уредник в природонаучен отдел на исторически музей  bowuu

# 41
  • гр.София
Да ни видите новата шапка http://www.album.bg/liana85/images/12000693/

П.С. Аз съм компютърен оператор.В една голяма фирма фактурирам и кредитирам стоките на бензиностанциите в цялата страна.

# 42
Болната ми тема - с какво се занимавате
Явно основно с детегледане

Завършила съм Етнология в СУ - в Исторически факултет през 2003та
През 2004та завърших семестриално магистратура по Социология, но не съм писала дипломна работа и не се водя магистър,няма и да пиша като се знам, 2004та родих и Яна
Работила съм си по специалността няколко пъти на граждански договор

Иначе съм работила като лектор към една здравно-образователна програма на Проктър и Гембъл - 20тина лекторки си разпредлят всички големи и средни градове в страната и посещават всички училища и изнасят лекции с момичета в 6,9,11 клас на тема Пубертет - хигиена на жената, болести предавани по полов път, женска полова система, пърхут и т.н. - 90 процента образователна част, 10 процента реклама на превръзки, на тампакс тампоните, на Пантен и още един шампоан, също и на епилаторите Браун - джитках две години с колата и изнасях лекции, много е забавно.
Една година бях координатор на програмата в офиса в София- нещо като шеф на лекторките и координирам между тях и медийната агенция, която прави програмата, Проктър и Гембъл и логистиката и т.н
Преди да забременея бях за малко журналист в местен вестник тук в Плевен

Сега ми предлагат да работя в Историческия музей в Плевен, но заплатата е много малка, а ще е по специалността ми - в етнографския отдел, ако се съглася ще трябва да дам Ели на ясла на около една година - година и нещо, а аз не искам, поне да предлагаха много пари, а то... Та засега се чудя още и по-скоро клоня към Не, искам да си я кърмя и да сия гледам поне до две години

# 43
НОИ

ето тук

Гледайте втората част по чл. 50 и т.н. Пише кога се прекратява изплащането и т.н

# 44
Явно съм някаквъ велик карък, пиша егн и пик и не ми зарежда н-и-щ-о Banghead

Общи условия

Активация на акаунт