Гоблени-48

• 54 720
  • 454
  •   1
Отговори
# 345
  • Според сезона
Май се сдобих с още един гоблен - поддържам бройката на започнатите:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=110356877265

# 346
  • в една мансарда точно под звездите ..........

Дуданка правила съм  веднъж възглавничка, но си я купих готова комплектовка. Исках да видя как става. Лесно е и много приятно. Ето я и нея http://www.lamur.snimka.bg/album.php?album_id=164734&pid=3932649

Много е красива! Ще взема накрая да си поръчам една от сайта на Милената.

Tasha, ти тази Саманта на Ланарте не си ли я завършила? И тя ми е в мечтите-плановете за близкото бъдеще!  Laughing

# 347
Добро утро Hug

Белла , много ме разсмя тая сутрин , и новия аватар е супер Laughing

Сноу, може ли като ти дойдат парижките китки на бежовата панама да ни снимаш какво има вътре, в смисъл панамата и конците, като ги разпределиш , и аз много ги харесвам
Айде лек ден , отиваме да водим разбойниците на детски кът.

# 348
  • София
Bella,прекрасно неделно кафенце  food010
Tasha,мн. е красива тази мадама.Браво на теб.Покажи я и в рамка  bouquet
snowdrop ,айде да ги шием заедно Парижките цветя и аз ги окомплектовах и ще ги почвам Simple Smile Hug
Ох почнала съм да шия три неща едновременно и четвърто ще захващам.А вие само красоти изнамирате и показвате Hug
- най-новото почнато Simple Smile
-подаръчето ми от Manzhelka Wink и орхидеите на Дименшънс Crazy

# 349
  • София
Geniko,мога ли да те помоля за номерата на конците на Парижките цветя?

# 350
Дуданка ушила съм я цялата без фона, но не съм я снимала. Трябва да се захвана да го направя, но ще видим кога

geniko утре заминава за рамка. Тя по принцип е подарък за брат ми и той ще я избира рамката, но като стане на всяка цена ще я снимам и покажа

# 351
  • В Бургас,край морето!!!
Здравейте ,момичета  bouquet,като гледам всичките тези красоти,как и какви неща шиете,чак ме е срам да помоля за помощ.Аз съм още начинаещ,а й много не разбирам,но се опитвам,а и като видях колко много информация има качена за гоблените мисля че ще се науча.Имам ушити 3 гобленчета,едно започнато Свети Стефан и едно изоставено Хортензии-точно за него искам да помоля,ако някой от вас го е правил и има схема която може да се разчита,моля да я сподели,защото моята е  ooooh!размазана и най лошото е,че като се върнах в магазина и направих  #Cussing outскандал,отворих всички схеми,които за жалост също бяха размазани(бяха Shocked ксерокопирани,с натрупване в долната част)Ще се опитам да кача снимка на Хортензиите.Искам предварително да ви Благодаря.Поздрави Ирка  bouquet

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 13:01 от irka1978

# 352
дай , ако обичаш и името на комплектовача на този гоблен. Как  се казва фирмата и каквото друго знаеш.
А и магазина не е зле да с ез нае кой е и къде се намира.
Ако аз имам магазин никога не бих допуснала некачествена стока, а тук разбирам ,че лошото качество си личи от пръв поглед.
Собственика е еднакво виновен, в случая няма значение дали продаваш майонеза с изминал срок на годност или комплектовки , неставащи за ползване
Добре е момичетата, които купуват комплектовки да знаят какво да избягват:)

# 353
Сега.ще кача снимката в някой сайт,защото от компютъра не ми дава (или нещо не успявам да я кача).За комплектовка нищо не пише,в прозрачно пликче е.Магазина се намира в Бургас на ул.Сан Стефано.На обложката има само снимка на гоблена./1:1/Размерите са 18*18см.Цветове 35броя.Конци DMC.Нищо друго не пише.Ще се пробвам да качаа снимката на гоблена или да я извадя от друг сайт.Благодаря за вниманието   bouquet

# 354
Аз пък си поръчах от истинските Wiehler по интернет - още на 25 февруари с адванс пеймънт , подарък от мъж ми за 8 -март, те потвърдиха, ние платихме на 4 март чрез уникредит булбанк и сега чакам, чакам и нищо, а никак малко не платихме като си помислите, че си поръчах Зимна нощ, Летен ден, че и една икона.Е, такава съм си.
Исках да са оригинални вилерови комплектовки, но какво става не знам - утре ще ходя да проверявам в булбанк и после ще пиша писма до Wiehler.
Много съм притеснена.

# 355
Май,успях да го кача.П.П. Аз си купих от там и ''Рога на изобилието ''но схемата му беше много хубава и повече не съм пазарувала от там.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=353232
Като кликнете на линка иска парола,но такава няма кликнете на влез и ще ви се отвори.Извинявам се за неудобството,ще се науча Embarassed

# 356
  • Варна
Здравейте!  Simple Smile
Гоблените са едно от най-любимите ми хобита. Имам ушити няколко, но не са рамкирани. Изпрани и изгладени са, но незнам как се дават за рамкиране. Прочетох информацията от първа страница и доколкото преведох от руските сайтове трябва да се опъне на твърд картон и да се пришие отзад. Видях, че слагат двойнозалепващо тиксо  Shocked и вие ли така правите? Искам да ви питам-задължително ли аз трябва да съм опънала гоблена на картона и така да го дам за рамкиране или там вършат цялата тази работа?   Embarassed Гоблените ми стоят навити на руло и в найлон от около година-две, а прочетох че това е неправилно и мисля, че крайно време е да ги рамкирам и да ги закача. Досега все отлагах, а са толкова красиви. Ушила съм Есен в Рамзау, Йерусалимската богородица, Розово ухание и разни по-малки. Всичките съм ги шила преди за забременея и по време на бременноста ми, но сега с малката не ми остава време. Гледам какви красоти шиете и ми се иска и на мен, но просто засега нямам време. Ще съм благодарна ако ми отговорите. Извинявам се за дългия пост.

# 357
  • Benelux / Varna
Дидка хич не се церемони, ами ги извади от шкафа и направо ги носи в ателието. Не е необходимо да ги правиш нищо- само да са изпрани и изгладени, в ателието правят всичко останало- опъват ги и т.н. Ателието на Кюстеджа е изпитано от много от нас и сме много доволни от него, на първа страничка има адрес и телефон.
Иначе добре дошла при нас.

# 358
  • Варна
Благодаря,Zornitsa!   bouquet
Да,видях адреса на ателието и къде се намира. И аз там ще ги занеса! Само да попитам долу-горе колко излиза една не много помпозна рамка и за колко време ги правят? А капаро искат ли? Май много въпроси станаха  Embarassed , ще взема най-добре направо да им се обадя по телефона  newsm78 . Ако някоя реши нека все пак да ми отговори. До скоро!

# 359
  • Бургас
Здравейте!  Simple Smile
Гоблените са едно от най-любимите ми хобита. Имам ушити няколко, но не са рамкирани. Изпрани и изгладени са, но незнам как се дават за рамкиране. Прочетох информацията от първа страница и доколкото преведох от руските сайтове трябва да се опъне на твърд картон и да се пришие отзад. Видях, че слагат двойнозалепващо тиксо  Shocked и вие ли така правите? Искам да ви питам-задължително ли аз трябва да съм опънала гоблена на картона и така да го дам за рамкиране или там вършат цялата тази работа?   Embarassed Гоблените ми стоят навити на руло и в найлон от около година-две, а прочетох че това е неправилно и мисля, че крайно време е да ги рамкирам и да ги закача. Досега все отлагах, а са толкова красиви. Ушила съм Есен в Рамзау, Йерусалимската богородица, Розово ухание и разни по-малки. Всичките съм ги шила преди за забременея и по време на бременноста ми, но сега с малката не ми остава време. Гледам какви красоти шиете и ми се иска и на мен, но просто засега нямам време. Ще съм благодарна ако ми отговорите. Извинявам се за дългия пост.

Здравей и добре дошла

Ще снимаш ли да ни покаже какви красоти си ушила, пусто любопитство Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт