ДЕКЕМВРИйчета растат, пюрета вече искат да ядат!

• 10 195
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Добро утро момичета!

Steil- като те чета все едно аз съм го писала това за кърменето! Аз си взех решение, храня я с АМ и през нощта и сутрин я кърмя (разбира се и когато има желание и през деня) ама вече спрях да се тормозя...то аз на всеки 3 часа изпадах в някаква нервна криза- Сега ще яде ли Йоана от мен, ще се тръшка ли? Най-важното от всичко е ти да си спокойна, за да я спокойна и Елиза:)

[
Орлина, мерси за разбирането! Аз вече досадна станах на всички с нашето кърмено, но ми енякак си по-лека като срещам подкрепа!

# 271
  • София
Орлинка и Сисето, мерси за разбирането!

# 272
Благодаря за отговорите, значи не съм само аз но докога ли ще е така.
И аз цикъл нямам и се надявам да е така колкото може повече Mr. Green
Аз мисля към 5-6 месец да захраня. По скоро май към 5-ти че е по едричък и мисля че тогава ще е добре. Сигурно първо плодово пюре ще дам.

# 273
Цялото ми настроение се скапа с тоя цикъл.Благодаря ви и за мненията и за пожеланията.Явно кърмата я дразни нещо,защото като и дам замразена я яде,но прясна отказва твърдо.Гърчи се ,пищи,захласва се...Не е за разправяне.Пробвах със всичко  да я дам във всякакви пози,но нъцки.Ей сега ще скоча до кърмаческият...

# 274
  • София
и на мен ми дойде цикъла вчера, а още кърмя, а така се надявах докато кърмя да нямам, но уви... явно при всеки е различно...

sun - при мен гърдите текат само сутрин когато са препълнени, щото бебо спинка по 7-8 часа, през деня са ОК.

eses - и ние сме на 3 месеца и 8 дни и още нищо не хващаме, и аз много се чудя що така...

# 275
Много се радвам за Пати!  newsm44 newsm51 newsm10 Слава на Бога за тази хубава новина!

Бубето, Честит  Рожден Ден! Да си жива и здрава, много щастлива с безоблачно щастие!

Днес последните две хранения отново бяха....мани, мани...Давам и от двете гърди така се успокоява. Най-вероятно няма да се кърмим дълго, но какво ще правя като не иска и АМ незнам...И наща девойка се е научила да пищи все едно раздава команди вече  #Crazy  Само като я изправя и разнасям из апартамента спира. Сега й треперя, а кой знае кога ще дойде и деня в който ще ми отговаря и ще ме върти на малкия си пръст  Laughing

# 276
Кърмене и цикъл.цък.На мен лично ми беше полезно,ако някой го интересува да метне един поглед.

# 277
За цикъла и кърменето наистина е индивидуално. Аз не съм от късметлийките, тъкмо ми спряха напълно лохиите и след няма и седмица - айде цикъла, аман от превръзки значи  Crazy . И моят не се е регулирал още, все още няма второ вкючване  Rolling Eyes . Чела съм, че е нормално, но ще взема тия дни да си купя един тест за всеки случай.

За гърдите, моите се препълват само нощем или ако не ги изцедя дълго време през деня. Само че при мен стават твърди като камък и на бучки и не текат - само няколко капки, колкото да изцапат блузата, ако съм без подплънки. Те още отначало така ми ставаха и на няколко пъти съм се борила със запушени каналчета. Добре, че сега през повечето време са меки и се препълват по-рядко.

# 278
  • София
Ех, че хубави новини за Пати.  newsm44 Бързо да се възстановява мъничето.

Бубето,   newsm59 Да си здрава и много да те слушкат вкъщи  Simple Smile

Ками, нашият шезлонг е като този на Йоанка. До скоро вършеше страхотна работа, обаче напоследък нещо не ще да стои в него, знае ли го човек защо  Simple Smile

Сасано, аз ходя от Дървеница до Младост 3. Е, има и не много приятно участъци, но като цяло става за разходка с количка, така че не се колебай  Simple Smile

На мен гърдите ми се препълват предимно нощем, при по-дългата пауза, но рядко текат. Все пак се случва де, случва се и след баня.

И аз съм от щастливките без цикъл. Надявам се да не идва докато кърмя, че като знам колко ми е болезнен цикълът, ще се чудя какво обезболяващо да взимам.

Исках да ви попитам каква активна гимнастика имате. Аз все още не съм взела, мислех си, че трябва да взема, като започне да хваща. Мартин вече започна да се опитва да хваща, ама не е много добър още в тези си опити  Simple Smile

# 279
Колко хубави новини за Пати! Дано бързо да навакса с килограмите и да няма никакви проблеми повече, само радост за мама и тати!
LLBB, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, щастлива и обичана!
Честити месечинки на всички сладки декемврийски бебоци!
При мен цикъла още го няма. А кърмя един път на ден и един път се цедя - колкото да не се лишавам от това удоволствие все още.
От самото начало сме на комбинирано хранене, но предполагам, че продължителните и упорити опити за стимулация на лактацията оказват влияние.

# 280
Хей мамчета привет  Hug то аз докато се включа и мръкнало  Joy
Днес излязохме към 11 часа и се прибрахме в 17 и 30. Тук времето беше страхотно Wink
Аз цикълси имам още от първия месец и то всеки месец си ми идва редовно като по часовник, а кърмя  Thinking Но няма как ще си го търпя до следващата бременност  Laughing
Много се радвам за малката Пати  Hug
Бубето честит рожден ден! Много щастие, късмет, любов и пълен джоб   bouquet
И на мен доста мами ми се губят  newsm78
Йоанка малката Адела е страхотна сладуранка, направо ми идва да си я схрускам  Heart Eyes  Hug
Още веднъж ви благодаря момичета за отговорите за ваксината, май ще ни реимунизират, защото аз нищо не виждам по раменцата и  Sad
Ох имаше и още нещо но забравих  Blush
Сега отивам да хапна, че мъжо е направил страхотна пица  Hug

# 281
  • София
НОВИНИТЕ за Пати за страхотни!!!!

Ние тази вечер се кърмихме спокойно. А аз наплашена от вчера и готова с размразена кърма 60мл. За първи път сама се отказа от повече ядене и започна да бута с езиче шишето. Исках да попитам- като ми остана кърма в шишето, размразена днес, може ли да я върна в хладиника, не в камерата, и утре сутринта пак да й я дам???....Много ми е жал да хвърлям кърма...

Много усещат тези бебоци. тази сутрин бях много нервна, недоспала от снощи, защото като пищя и вика и не яде, после 3 пъти ме събужда през нощта да яде, и бебка и тя цяла сутрин с мен нервна, не яде, плаче...После като се наспахме по обяд и двете живнахме, весели, тя гука...

И ще ми се смеете, обаче се опитва да сяда!! И днес като я видях сама се изправила седи на дупе и малко на гръбчето си , полуизправена и я бутам назад, още й е рано и ме е страх да не си увреди кръста. да не говорим, че щом крачетата й се допрат до твърда повърхност и се опитва да стъпва на тях, оттласква се с голяма сила.

Хайде лека нощ!

# 282
Здравейте всички!

Както разбрахте с Пати сме си вкъщи.. изписаха я преди няколко дни.. до последно се чудеха докторите дали да я пускат със скромното и тегло, но в болницата се хранеше добре. Все още има много да наваксва с килограмите, изписаха и специално мляко и приготвянето му е специфично - има добавки и витамини. Вярвам, че нещата ще се нормализират в скоро време. На мен ми е много свито сърцето все още, въпреки че щом са я изписали значи е добре, но ми е трудно още да се осъзная, че страшното е минало..
Благодяря ви от сърце, че през цялото време мислихте за моето толкова желано и чакано момиченце... Тя междувременно започна да се усмихва, да шава, рита, заглежда се заслушва се.. живна както се казва Heart Eyes.. тя е смисъла на живота ми!

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 23:26 от Yammy

# 283
Браво на Пати!   bouquet

# 284
Steil защо да ти се смеем, доста от бебоците вече се опитват да сядат. Кристиан от доста време прави опити и няма нищо странно всички бебета се развиват различно едни сядат на 4 мес. други по късно/6-7 мес./ щом прави опити се чувства готова, не и помагай и не и пречи според мен  Peace аз съм го оставила сам да се развива като иска ще седне, като иска ще пролази и проходи. За подскоците също държа го и той си подскача  Simple Smile

мимина дай Боже всеки му така да излизат зъбките  Hug наистина неусетно е било при вас дано и с малкия е така Simple Smile ама като го гледам моя нервак силно се съмнявам на такъв късмет ooooh! Laughing ама каквото такова.

Yammy
толкова се радвам за вас, нека от тук нататък само хубави неща да ви се случват и прекрасната Пати да расте здрава и да ви радва всеки ден   bouquet чакаме да ни пишеш когато можеш как е тя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт