Пък аз да си кажа, че моето чаве не гука а грачи. Като плаче казва " гаа- гаа- гяя". Много е смешен миличкият.

. За начина на монтиране няма да коментирам, а ще кача снимки по някое време /като не ме мързи толкоз/ за да се посмеете и вие 

То разнообразието и раздвижването били страхотно нещо! Даже и гърбът, който напоследък ме боли, не само, че не се обади по време на карането, но и след това не ме боля. Ясно каква терапия трябва да предприема, само дето с времето нещата са доста сложни 
Иначе и ние си купихме като твоята люлка 3 в 1. Първо бяхме разочаровани, защото ни бяха обяснили, че има легнала позиция, а се оказа, че има само 1 позиция и тя си е почни седнала
Случва ли му се това на някой друг?
Е, ясно, че беше съвсем случайно, но все пак това й беше първото неосъзнато "мамо". Иначе за звуците това, което го описвате като "неее", на мен май като "меее" ми звучи 

На работа имаме нова секретарка, та тя хич не е наясно с много неща, а и аз не знам какво точно се искаше. Забравила съм за Гого как беше, май само някаква молба попълвах , че желая по еди- кой си член от КТ да ползвам отпуск по майчинство.
Тъкмо вчера усилено се занимавах с тая тема-''децата ни и техните душички'' и днес-хоп,точно на място!Когато идва пролетта,ми се случват само хубави неща! 
Много е гадно да няма кой да те отмени за 15 мин.,та си ходим като кенгурчета комплект
Добре,че не е всеки ден...

, много разговорлива, бе!
Иначе и ние си купихме като твоята люлка 3 в 1. Първо бяхме разочаровани, защото ни бяха обяснили, че има легнала позиция, а се оказа, че има само 1 позиция и тя си е почни седнала
. А пък на него понеже му е мекичко и му е удобно. Не се криви както в столчето за кола (шезлонг), в което досега го държахме. Ама знам ли
. Май със възглавничка все пак е по-добре, докато Рая е още мъничка.