.Исках да ви покажа първия ми син,ама ще чакате.
Засега гледйте това.
на сополки падна като се напъна и ревна! Аз какво съм си мислела че чистя досега
! А иначе днес пак не сме на кеф и чичко Моцарт хич не помага.
, така че няма да си повтарям любовните излияния
. Обаче прави ли Ви впечатление, че си влизаме в полетата-изведнъж на няколко момичета им идва една и съща тема синхронно?
! Сега го разгледах подробно-хартията е направена с място за ластик, ама ластика липсва!Вие обсъждахте, ама аз нали съм си блейка-водолейка, бях останала с впечатление, че си имат ластик. Е сега ще го снимам и ще си напиша оплакване в Асоциацията за защита на потребителите- защото са 2 вида памперси, а е един артикул! Качеството на единия вид е наполовина, ама никъде не е обозначена разликата, а цената е същата! Ако някой иска да се присъедини-колкото повече оплаквания получат, толкова по добре! Макар, че по новите правила и едно им е достатъчно. Иначе пакета е джъмбо,купено в Била. Сега сложих едно Либеро, а освен останалите Памперси да ги изразходвам само за през деня-че такова нощно мазало ако стане, ще е още по-неприятно. Аз му казах на мъжа ми да вземе на бройка да ги пробваме, ама пък той като един истински Овен не си играе на дребно и награбил направо джъмбо-та! 

. Аз бях в костюм в същия цвят, но тъмен. Върви ни просто на това момчешко розово.
: http://www.pampers.com/en_US/proddetail/id/900801/sectionid/0, виждате ли оранжевото кръгче, на което пише total care- разтягат се на кръстчето и са подсилени долу. А 2-та (ние сме още на нея)- там, където е нарисувано памперсче в жълто кръгче, на едните пакети пише stretch-ластични са в кръста, а но другите - dual barrier system, т.е. те пък са подсилени отдолу. С две думи, момичета, вносителят на Памперс в БГ ви дава възможност да си изберете откъде по точно да бъдете оакани вие и вашите бебета
А в пазарната мрежа никой не си прави труда да ви информира каква по-точно разновидност купувате. Предполага се, че вместо в правото си да бъдете информиран потребител и на щанда да има написано пояснение на родния Ви език, сте длъжни: А) да владеете непременно английски, за да разчетете надписа и Б) определено да сте доста наблюдателни, за да ви привлече вниманието въпросния миниатюрен надпис.
...да не говорим, че ми е жал да го гледам горкото дете как се мъчи 

. Според мен консултирай се с някой от кърмаческия. Може пък да ти помогнат. Седни пии една бира - хем ще се успокоиш, хем кърмата ще ти тръгне.
, ама за 5 хранения е нормално де.
.