Звездни компромати - 44 част

• 79 777
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Лицето на Теди Бургазлиева много налято ми се види - да не е сложила ботокс или нещо подобно.

# 481
Аз пък сякаш Гергана Гунчева най-много харесвам...

# 482
Лицето на Теди Бургазлиева много налято ми се види - да не е сложила ботокс или нещо подобно.

Откога ботокса се използва за наливане? Rolling Eyes

Аз като я гледам Теди на снимката, единствената разлика от преди е че е с по-хубав грим, има тен, зъбите й са по-бели, и веждите й са оправени. Съвсем нормални неща, които всяка жена прави. Как ги виждате пластики, че чак и скъсала се от такива, не знам.

Аз харесвам много и Роси. Забравих й второто име. Mr. Green Много се разхубави това момиче.

# 483
Е, личи си, че е пипано нослето  Peace

# 484
Аз харесвам много и Роси. Забравих й второто име. Mr. Green Много се разхубави това момиче.
Иванова?  Rolling Eyes

# 485
Черногорова? Rolling Eyes

# 486
Черногорова била ли е Мис България? Rolling Eyes

За Иванова говоря да.

Е, личи си, че е пипано нослето  Peace

Еднакво е, просто позите й са различни и от различни старни е снимана, нослето й винаги е било такова, ето й снимките:

http://images.google.bg/images?hl=bg&um=1&sa=1&q=%D1 … D0%B5%D0%B2%D0%B0

# 487
И за мен Роси Иванова е най-хубавата ни Мис България. Наистина много се е разхубавила . Simple Smile

# 488
Вярно. Забравих Роси Иванова! Simple Smile
Значи две харесвам!  Heart Eyes

# 489
А Калкана де го оставихте?
Шеста в света все пак Thinking

# 490
Аз харесвам няколко мис Българии, но Жени Калканджиева е от тези, които най- не харесвам! Може би само таз'  годишната по- не ми харесва от нея.  Thinking  Не, че е грозна, съвсем не, ама ми е безлична, липсва и финес, обикновена жена ми е, твърде обикновена.

# 491
А Калкана де го оставихте?
Шеста в света все пак Thinking

Никога не съм я намирала за толкова невероятна. Може би за онези години в които е била- да, но сега не бих я нарекла красавица, а и не би ми направила впечатление на улицата, ако не е известна, безлична ми е. Моя мнение. Peace

п.с Докато пиша, и Пина написала почти същото. Hug

# 492
Славче, ти си по- малка и виж какво впечатление ти прави, че по онези години може и да е минавала за по- така  Laughing  Ами, не е  Thinking И тогава, когато я избираха не беше. Имаше си доста по- забележителни хубавици и тогава.

# 493
Аз само да попитам по какво е определено, че Калканджиева е била 6-та в света. Нали се избира една Мис и две подгласнички, след това на кой принцип са преценили, че тя е точно пък шеста newsm78   и хем жури ги класира, а не е със смс-и, още повече пък тогава, примерно по процент от вота, ама и това не се връзва. АКо може някой да ме светне как аджеба точно шеста решиха, че е?

# 494
Аз само да попитам по какво е определено, че Калканджиева е била 6-та в света. Нали се избира една Мис и две подгласнички, след това на кой принцип са преценили, че тя е точно пък шеста newsm78   и хем жури ги класира, а не е със смс-и, още повече пък тогава, примерно по процент от вота, ама и това не се връзва. АКо може някой да ме светне как аджеба точно шеста решиха, че е?

Самото жури обявяваше десетката и коя точно кое място заема  Peace Поне така си спомням. Между другото Мариян също беше станал 6-ти в света, но не му обърнаха заслуженото внимание  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт