Звездни компромати - 44 част

• 79 730
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Тази жена имам чувството, че с годините става все по-красива и все по-красива.  Flutter Много е хубавка на снимката

# 76
# 77
И на мен ми харесва Цеца, но определено на живо не изглежда толкова добре.

# 78

Тук ми се струва, че е играл Фотошопа... Иначе на тези снимки изглежда наистина невероятно.

# 79
  • Ямбол

Ми липсва й защото не е нейният стил, само лицето е нейно.
Иначе точно за Анджелина Джоли е трудно да се каже, че й липсва индивидуалност.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 10:01 от Aetera

# 80

Ми липсва й защото не е нейният стил, само лицето е нейно.
Иначе точно за Анджелина Джоли е трудно да се каже, че й липсва индивидуалност.  Mr. Green

И е по загубила едни 10 години с тези нови коси,поне според мен Close

# 81
Страхотна тема, извинявам се, че нахълтвам така. Въпросът ми е, знае ли някой с каква болест се бори Патрик Суейзи? Благодаря!

# 82
  • 221B Baker Street
Страхотна тема, извинявам се, че нахълтвам така. Въпросът ми е, знае ли някой с каква болест се бори Патрик Суейзи? Благодаря!

рак на панкреаса

http://curious.actualno.com/news_151859.html

# 83
Мерси за инфото!  bouquet
Горкичкият Патрик, дано успее да се пребори с болестта  Praynig

# 84
Да, може би Анджи е позагубила от фаталния си имидж с тъмните коси, но пък и аз мисля, че адски много се е подмладила с тези по -светли тонове, особено след като я гледах в ''Подмяната'' - много добре играе, но изглеждаше толкова остаряла, изпита.....нищо общо с преди, на тези снимки със светло кестенява коса е като момиченце Peace

# 85
# 86
# 87
# 88
Мерси за инфото!  bouquet
Горкичкият Патрик, дано успее да се пребори с болестта  Praynig
Никой не може да се пребори с рак на панкреаса,това е нелечима болест.Остават му около година и половина беше казал в едно интервю.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт