Звездни компромати - 44 част

• 79 775
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Колко ли им одържа Пайнер  Thinking

На всеки различно, зависи как са си подписали договора. По-голямата част, и особено по-старите са  50:50, има и такива, които взимат повече,отколкото Пайнера. Има и такива които взимат по-малко.

# 136
Колко ли им одържа Пайнер  Thinking
Май 50 % Но не на всички, някои са се преборили да им се отдържа по-малко.

# 137
Мене ме учудва това, че Ивана взима доста повече от Преслава  Thinking  Вярно, че като е с бенд, една част отиват за тях, но пък Преслава има доста по- актуални хитове, напоследък е адски популярна и харесвана, докато Ивана малко боксува  Thinking

Освен това естрадните певци явно също държат прилични нива на хонорари, ама дай им да реват  Laughing

# 138
Мене ме учудва това, че Ивана взима доста повече от Преслава  Thinking  Вярно, че като е с бенд, една част отиват за тях, но пък Преслава има доста по- актуални хитове, напоследък е адски популярна и харесвана, докато Ивана малко боксува  Thinking

Освен това естрадните певци явно също държат прилични нива на хонорари, ама дай им да реват  Laughing

Ивана винаги е взимала повече, най-малко заради бенда с нея.Като им даде дължимото,остава с толкова, колкото и Преслава.Преди предлагаха вариант и да е без бенда, но от последните няколко пъти, все в ценоразписа е с бенда.Но пък има много по-малко участия от Преслава, която има почти всеки ден.Втора по участия им е Анелия.

А естрадните са с прилични, мрънкат не за друго, а защото са им рядко участията. Laughing

# 139
Алисия , в прегръдките на мъж , но определено не е Божинов.СНимката е правена наскоро, прическата и издава!

http://prikachi.com/files/661640O.jpg

http://img2.slusham.com/alisiq9.jpg
фотошоп е ,вижда се ясно при устните на мъжа

А и да не е, едва ли някой се притеснява от Мис Бони, той всички целува и прегръща.
Снимката я имаше и в едно списание. И се коментираше и там. Не е фотошоп!

# 140
Тука да не са написани повече нули случайно - Светла Иванова   10 000? Не мога да се сетя тази на какво отгоре  ще има такъв хонорар. То на мен трябва да ми платят, да я слушам, по-скоро. За човека глас пък изобщо нямам думи. Да взима повече от Миро  newsm78 чудна работа.

ПС: То пък на Миро било за 40 мин, но все пак.

# 141
Ами, аз Светла Иванова предполагам, че никой не я ангажира  Thinking  Тя, само за престиж фигурира, вероятно изобщо в някакъв списък... Тя и книга издаде, ама дали някой си я е купил?

# 142
Светла досега съм й засичала май два ангажимента и единият беше някъде в Кемпински, другият на откриване на нещо, не помня вече какво.Нейният хонорар е безумен просто, но то и затова никой не я кани.

# 143
  • София
Светла Иванова вече е преквалифицирана на писателка. В момента пише втора книга! Беше на гости при Азис снощи или предишната вечер, вече ми се губи... Изглеждаше зле според мен, едно голямо подпухнало лице, без никаква свежест. А определено не е престаряла. Но пък се похвали, че мъжът й я гледа перфектно, така че няма какво да я мислим  Wink

# 144
Кейт  Мос  за персоната от втората снимка просто нямам думи
Не ми казвайте, че това момиченце е дъщерята на Кейт Thinking
Не би трябвало да е дъщеря й...
Ето това е дъщеричката й, снимката е от август миналата година. Много е сладка малката  Heart Eyes
http://evilbeetgossip.film.com/wp-content/uploads/2008/08/kate_lila.jpg
Тази е по-скорошна:
http://www.celebritybabyscoop.com/wp-content/uploads/2008/04/804 … oss_k_b_gr_01.jpg

Отдъхнах си! Наистина малката е разкошна Heart Eyes

добре,че си отдъхна,че целият форум нямаше да можем да спим спокойно !!!   smile3550

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 14:49 от WHITE DREAM

# 145
Светла Иванова - бивша стрийптизьорка и "класна " певица- съмнявам се ,че ще разкаже в книга нещо ,което да ме заинтригува.
Виж ако започне да води рубрика в някое жълто издание- нямам против да прочета някоя и друга клюка.

# 146
Светла Иванова вече е преквалифицирана на писателка. В момента пише втора книга! Беше на гости при Азис снощи или предишната вечер, вече ми се губи... Изглеждаше зле според мен, едно голямо подпухнало лице, без никаква свежест. А определено не е престаряла. Но пък се похвали, че мъжът й я гледа перфектно, така че няма какво да я мислим  Wink

Е има си хас да не я гледа, разведе се заради нея, а тя се беше хванала за него като удавник за сламката, заради многото му пари.Най-сетне и дете му роди, и се успокои.

# 147
А кой и е мъж?

# 148
  • София
До колкото знам е по-голям от нея с около 8-10 години.

# 149

Не е известен. Бизнесмен.
Интересно какво ли е писала за него в книгата си.

Общи условия

Активация на акаунт