Звездни компромати - 44 част

• 79 799
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Потресена съм от африканските "моди", но пък всеки сам е господар на себе си и може да прави каквото иска. Затова света е разнообразен, защото всички сме различни  Simple Smile

# 451
  • София
Да точно това имах предвид. Ужасно е  Sick Просто не мога да разбера какво красиво виждат в това  ooooh!

Тази деформация на краката се е правила в Китай преди около 100години. Красотата е била в това да имаш малки крака. Явно в някои далечни селца и паланки още поддържат старите обичаи.

# 452
Потресена съм от африканските "моди", но пък всеки сам е господар на себе си и може да прави каквото иска. Затова света е разнообразен, защото всички сме различни  Simple Smile

Точно в това е проблемът, повечето хора нямат право на избор, защото тези процедури започват в детска възраст... Доскоро в Европа всички дами са ходели с корсети, толкова пристегнати, че понякога на жените им е прилошавало  ooooh! Но мисля, че много се отклонихме все пак  Peace

# 453
Момичета преди дни по тв казаха,  че Джоли-Пит се разделят.... Thinking

# 454
А са такива сладури  Flutter  
http://www.flickr.com/photos/hollywoodkids/

Ето как се ходи на стадион.. http://www.flickr.com/photos/hollywoodkids/847745158/

# 455
  • София
Да, снощи го съобщиха и по btv  Peace И все пак това е НЕофициална информация, така че може да се окаже фалшива тревога! На мен лично ми беше кофти, когато се разделиха с Анистън, а сега въпреки че Брад има една камара деца с Анджелина - ми е все тая  Naughty Както и да е, разделите никога не са приятни...

Мегън Фокс
Дженифър  Анистън
Бритни  Сспиърс
Дженифър Лопез  семейно
Деми Мур  със Скаут
Салма Хайек
отново Дженифър  Анистън

# 456
Момичета преди дни по тв казаха,  че Джоли-Пит се разделят.... Thinking

А, дано! smile3508

# 457
  • Варна
А аз днес чух по радиото, че мислят да осиновяват още едно дете.  newsm78

# 458

Сигурно ще го осиноват и ще се разделят.  Tired

# 459

Сигурно ще го осиноват и ще се разделят.  Tired

Ооо, не, любимата ми двойка  Cry

# 460

Дженифър Анистън всички твърдят, че е много младолика, но на мен ми се вижда доста състарена и изморена. И във филма... този за Марли (забравих му точното име) си личеше, че не е толкова свежа като преди. А и вече ми става досадна като постоянно се събират и разделят с нейния младеж. Сега се били разделили, защото имал пристрастеност към чатовете в интернет  smile3507

# 461

Madona преди и след ФШ

# 462
  • Горна Оряховица
Да живее Фотошопа  newsm20

# 463
На тази снимка Галена е била доста закръглена в бедрата Shocked

# 464

Общи условия

Активация на акаунт