Звездни компромати - 44 част

• 79 500
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Тази Чиконе ми е противна откакто видях интимните и части  ooooh! Sick
То и преди това не я харесвах , ама сега съвсем , гнус ме хваща на моменти .

Деми Мур също е готина , но Белучи за мене притежава по особена невинна красота , излъчва нещо дето не мога  да го обясня  . Иначе и Мур е готина и  Катрин Зита  Wink Peace

# 631
Иначе не припадам толкова по Моника Белучи, както повечето от вас. На мен Гала ми допада повече  Peace
И аз никак не припадам по нея. Виж, Деми Мур, макар и с хилядите си пластики, много повече я харесвам  Heart Eyes Щеше да е голяма скука всички да харесваме едни и същи хора  Peace

Ева Лонгория с филмовото си семейство  тези малките са един път сладуранки  Heart Eyes Mr. Green

Как скука, направо щеше да е страшно. Представи си всички жени дахаресваха едни и същи мъже  Laughing  Crazy

И аз харесвам повече Деми Мур. Има пластични операции, но изобщо не я намирам за изкуствена  Wink

А тия двечките "сладурани", както казваш, дъщерите на Габриел от Отчаяни съпруги, са направо огромни и никак не са ми симпатични. Представям си какви ще станат когато са на по 15-16 години  Confused Изобщо няма да споменавам колко им е вредно да са толкова дебели  Tired

# 632
запалихте ме да вляза в темата на филма и да си изтегля съпругите, че съм спряла да го гледам още на 1ви сезон
явно е доста интересно станало около Ева Лонгория Mr. Green

# 633
Мъжът на Моника Белучи,Венсан Касел толкова ми харесва,че просто като го видя и припадам.Има страхотно излъчване и неустоим момчешки чар.Завиждам й на Моника.
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-05-17&article=146532

# 634
  • София
А тия двечките "сладурани", както казваш, дъщерите на Габриел от Отчаяни съпруги, са направо огромни и никак не са ми симпатични. Представям си какви ще станат когато са на по 15-16 години  Confused Изобщо няма да споменавам колко им е вредно да са толкова дебели  Tired
Бубе, не посмях да направя друг коментар за "малките", че да не каже някой, че обиждам децата  Mr. Green Видно е, че са доста дебелшки, нездравословно е, а са все пак много малки още!

# 635
# 636
Аз не бих сравнявала Моника с Анджелина Джоли.Просто и двете са красиви жени.Поне за себе си немога да преценя коя е по-хубава. А Деми мур има просто невероятно присъствие, много я харесвам Hug

# 637
 Анди (Hard) , и за мен няма две мнения по въпроса. Моника си е Моника. По нагоре видях, че сте е сравнявали с Гала Confused ОК, нека всеки си има мнение, няма проблем Crazy, но за сравнението с Деми Мур......нееееее, никога не мога да го приема.

# 638
  • София
Наивно е изобщо да се правят сравнения  Peace Аз не съм сравнявала Моника с Гала, ако някой го е изтълкувал по този начин. Това, че някои се прехласват по Моника Белучи, не означава, че за други тя е просто една от многото. Аз след като харесвам Деми Мур няма да се отрека от това, та ако ще и 100 кофти снимки с нея да ми се наврат  Wink Така че всички спорове са излишни  Hug

# 639
ТончеБонбонче  не съм "навряла" снимките на Деми за да се отречеш от думите си  Peace

# 640
  • София
ТончеБонбонче  не съм "навряла" снимките на Деми за да се отречеш от думите си  Peace
Анди, ставаше въпрос, че всеки си харесва определени хора - въпрос на вкус, критерии, възприятие и т.н.  Peace Сори за глагола "навирам" ако е прозвучало грубо, абсолютно нищо лично   Hug

И за да не е поредния спам...
Сара Джесика и Хю Грант
Ева Лонгория
Жизел Бюндхен с кучето
и с мъжа си

# 641
# 642
# 643
Може ли да помоля, ако някой има снимки от участия на Андреа или такива, на които не е с много грим да ги публикува или да ми каже къде ги има, защото аз лично не я харесвам, но много мои познати я харесват, а аз искам да им покажа истината.Предварително благодаря!

# 644

Общи условия

Активация на акаунт