Слънце или сняг, ЛЮЛИНските майки в градинките сме пак

• 15 607
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро момичета  Simple Smile
Който е при д-р Симова от 26-та поликлиника да знае, че тя е отпуска от 13-ти до 21-ви април.
Вчера водих малката на консултация при нея, та разбрах новината  Wink
Хубав ден от мен  Grinning

# 196
Добро и от мен!Хубав ден на всички!
Каква е тази самостоятелна ясла в люлин  newsm78 ?

# 197
  • София
Искам да попитам за впечатления за детски доктор в 12 п-ка newsm78

Калин е при д-р Жаблянова, много съм доволна! Но не знам дали приема нови пациенти. Да напиша ли ГСМ-а й - да попиташ?

# 198
Няколко дни не съм влизала при вас и сега няма прочитане. Но нека. Все така да върви темичката.

Хубав ден    bouquet

# 199
  • София
Днес изтича наемът на моята госпожичка - да видим на мама златцето дали, като една послушна и изпълнителна рибка, няма да се появи точно на термин?!?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пожелавам на всички ви хубав ден, а аз се запътвам на запис на тонове в ТК!

# 200
  • София
Добро и от мен!Хубав ден на всички!
Каква е тази самостоятелна ясла в люлин  newsm78 ?

В Люлин 1 се намира, Ябълкова градина, където се записват мамите за детската кухна.

Миси, моята щерка много риташе, но до 8ми месец беше най-спокойното, неревливо, и добро дете, без колики, спане по цял ден и цяла нощ...сега е точно обратното обаче Simple Smile  Да ми е жива и здрава!

# 201
Днес изтича наемът на моята госпожичка
Joy Joy Joy

# 202
елказелка, Превент е като дежурните едно време в поликлиниката, само дето не са в 26 а между блоковете в 3-ти.
dgudge, Ако става въпрос за Райчева и Славкова, да частни са и не работят със здравната каса. Аз съм съпер доволна, там водя племенника ми, когато има нещо, нищо че личната му лекарка е в 26(просто освен да му се радва и да дава бележки и направления, за друго не я ползвам, извинявам се за което).

# 203
Здравейте мамчета,
благодаря ви за сладките думи и доброто посрещане.Гледам,че не сме добавени още в групата.Много рядко ми остава време за ПС-то,както казват децата.
Термина ми е до 12.08,но бебето ще се роди по-рано ,защото ще е секцио за съжаление.Ако трябва още инфо за началото ще го дам.Справяме се добре.
Весел и успешен ден и от мен.

# 204
Здравейте мамчета,
Гледам,че не сме добавени още в групата.Термина ми е до 12.08,.Ако трябва още инфо за началото ще го дам
истината е,че само чета.Периодично ме хваща един мързел......Кажи РД на теб и децата,от коя част сте.Това е,но не е задължително,snimki na decata

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 13:59 от `Деси`

# 205
  • София
Оф с тея доктори......
Дани, как така е самостоятелна тази ясла newsm78 Като гледам никой не е писал за нея, може елказелка да знае Thinking

# 206
Там е само ясла, не е ОДЗ или ДГ. Момичета, кой беше правил 90 дневната диета, че се запалих по нея, ама как на 29 ден само на вода, аз ще умра?

# 207
Преди време бях питала за нея и точно Елказелка ми отговори. Дано сега пак се включи с повече информация. Едното й дете е там.
А от малкото, което аз знам - самостоятелна е, защото не е към общината, а към Министерство на здравеопазването /май/. Записването е в началото на годината по стария начин - на място, с входящ номер. Тази година първият работен ден беше пети януари, ние нещо се размотахме и се записахме на осми и сме някъде към 55 номер. По думите на директорката местата са 40, но ще се откриват още. Не разбрах дали са 40 за втората яслена група, в която ние кандидатстваме, или общо за цялата ясла. По-вероятно ми се струва второто.
Ако се запази сегашният регламент, за класиране за детска градина ще се отчита една допълнителна точка. Точно това е минусът на самостоятелните - че децата след това не се прехвърлят автоматично в градина.

# 208
Мами,за тази ясла-една приятелка сега записа детенцото.От Септември тръгва.Каза,че е целогодишна,демек не почива лятото.Септеври ще откриват още 2 групи,общо около 40 деца,за новата група.
Лошото е,че деца,навършили 3 год възраст които не са успяли да се запишат на детска градина,ги връщат обратно и повтарят последната група.Така ми каза тя.

Иначе за записването от ясла в детска градина-и без това вече прехвърлянето не става автоматично в ОДЗ-тата.Всичко си започва наново,с ново класиране.Независимо,че детето е било в яслата на същата градина или пък има братче или сестриче там.

# 209
  • София
Иначе за записването от ясла в детска градина-и без това вече прехвърлянето не става автоматично в ОДЗ-тата.Всичко си започва наново,с ново класиране.Независимо,че детето е било в яслата на същата градина или пък има братче или сестриче там.

Това не е вярно. Преминават автоматично от ясла на ОДЗ към първа група на ОДЗ. Както си беше и преди.

Общи условия

Активация на акаунт