Машина за хляб - 15 част

• 75 464
  • 897
  •   1
Отговори
# 735
Аз да се похваля,че тази вечер правих козунака по рецептата на Макс мама.
Стана страхотен,все още не е изстинал и мога да му се порадвам,че всички у дома спят-иначе да са го нападнали.
Само,че ми отиде доста повече брашно, около 750 гр. може би и мазнината ми беше 10-тина грама повече и от там пое и повечко брашно. Доста се притесних да не стане твърдо тестото след това ,но сега няма проблеми. Утре може да направя и да пусна и снимки.

# 736
  • Разград
Аз да се похваля,че тази вечер правих козунака по рецептата на Макс мама.
Стана страхотен,все още не е изстинал и мога да му се порадвам,че всички у дома спят-иначе да са го нападнали.
Само,че ми отиде доста повече брашно, около 750 гр. може би и мазнината ми беше 10-тина грама повече и от там пое и повечко брашно. Доста се притесних да не стане твърдо тестото след това ,но сега няма проблеми. Утре може да направя и да пусна и снимки.

Ей,много се радвам Hug.Непременно да снимаш,че и ние да му се порадваме.

# 737
  • На планетата Земя
Cvetina 71, завъртях ги. Въртят се, не са се вдървили. Утре качвам машината на колата и ..... да не казвам тежка дума  #Cussing out

На пук на машината си довърших пълнозърнестия хляб на ръка, втаса и го изтекох във фурната. Гладни няма да останем  Joy Ето го:

# 738
Милето-прочетох,че си от София. Сервиза на Мулинекс се намира в Люлин след Орион преди тунела....дано да ме разбра. Не искам да те плаша , но аз доста чаках да ми отремонтират машинката-дано при теб да е по-бързо. Успех!

# 739
Да се опитам да кача снимка и ви пожелавам лека нощ!
http://prikachi.com/files/755692t.jpg

# 740
  • Разград
Mileto ,много ти е хубаво хлебчето,сигурна съм,че е и вкусно. Peace
Cvetina-71 ,страхотен козунак.Много е красив,браво. Peace

# 741
Макс мама - още веднъж благодаря за рецептата и за обясненията!  bouquet

# 742
Здрвейте, козунакът ми стана страхотен - направих по рецепта от темата за козунаците. Но толкова много се наду, че опря в прозорчето на машината накрая - пък си сложих нормална мая. Сега правя хляб със семена. Не знам как ще стане, защото рецептата беше 240 пълнозърнесто+240 ръжено - аз нямах пълнозърнесто и сложих 240 бяло+240 ръжено. Ще пиша какво стана. И един въпрос ( малко тъп) - как да си кача снимка? Много искам и аз да се похваля с моите произведения. Ако някой иска, да ми пише по този въпрос на лични.

# 743
Милето-прочетох,че си от София. Сервиза на Мулинекс се намира в Люлин след Орион преди тунела....дано да ме разбра. Не искам да те плаша , но аз доста чаках да ми отремонтират машинката-дано при теб да е по-бързо. Успех!
Има и в Лозенец, ето адресите.

# 744
  • София
Mileto и моята машина е същата, на около два месеца е вече. Засега не сум имала проблем (пу-пу) но ми хрумна да пробваш, като махнеш легенчето да завъртиш шпилките (така ли се казват?) дето стърчат за да въртят бъркалките. Едни такива кръгчета. Пробвай, може пък да тръгне. Може би нещо вътре се е откачило, щом програмата си върви, значи проблема не е в софтуеъра. И това е по-добрия вариант, да е механичен проблема. Стискам палци да ти я оправят скоростно.

На мен пък ми трябва Таурус сервиз  ooooh!

# 745
Миле, много непирятно...Но наистина не се предавай така лесно...Предлагам ти да се опиташ ръчно да завъртиш бъркалките, да пуснеш друга програма, дори са ги изредиш всичките и да видиш как е при тях......Изключи, пак пусни, виж дали няма нещо, което пречи на бъркалките....Ох...много непирятно...Като знам една жена с какъв трепет купува уреди-улеснения и иска те да и служат вярно....Пък баш и преди козунаците.....Ох...ако можем да ти изпратим по 1 парче козунак, но тръпката е друга сам да си направиш парчето......Дано се оправи бързо машинарията!

# 746
Вивиан - ето какво намерих за сервиз на Taurus - http://www.royal.bg/service/adre.htm
Надявам се да ти е от полза  newsm51

# 747
  • София
Вивиан - ето какво намерих за сервиз на Taurus - http://www.royal.bg/service/adre.htm
Надявам се да ти е от полза  newsm51

Много голямо благодаря   bouquet  bouquet  bouquet Дано продават части за дребни техника, че децата ми счупиха накрайника за тънка струя на сешоара  baby_neutral

Извинете за спама момичета! Hug

# 748
Момичета, ето питката, която благодарение на вашите съвети стана супер! Добре, че разделих тестото на две, защото щеше да прелее от машинката!  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361182&pid=11619142
Чудя се обаче защо не ми станаха питките на Карина и чесновите хлебчета на Лабрекс...  newsm78 Започвам да си мисля, че е заради сухата мая.  Thinking

# 749
  • София
lubopitko страхотна питка!!! Плетката на кифлички ли е?

Общи условия

Активация на акаунт