Машина за хляб - 15 част

• 75 482
  • 897
  •   1
Отговори
# 720
Мили майсторки, едни спешен въпрос:

Има ли разлика и каква е тя м/у машинка с 1 бъркалка и такава с 2?

Мерси   bouquet

Тези с две бъркалки са с възможност за приготвяне на по-голямо количество тесто. Аз имам машинка с една и е до 1кг!

# 721
Мили майсторки, едни спешен въпрос:

Има ли разлика и каква е тя м/у машинка с 1 бъркалка и такава с 2?

Мерси   bouquet

Шани, бързо ти отговарям.......Тези с 1 бъркалка са за хляб до 1000гр., а с 2 бъркалки - от 1000 нагоре - може би до 1600гр. Т.е. в количеството продукти, което може да се замеси. С 1 бъркалка - по-малко, с 2 бъркалки - повече.  Лично аз имам слабост към машинките с 2 бъркалки - събират и много, и малко!

Ех, Мачо ме е изпреварила...Пфу.....  bouquet

# 722
  • с/у ОколоМръсТното
. Аз имам машинка с една и е до 1кг!

а това по някакъв начин да те затруднява?

# 723
Не, в никакъв случай не ме затруднява, защото предпочитам и без това да правя хляб колкото за две хранения и после нов! Като престои повече ме сърбят ръцете да направя нов и старият отива на кучетата. Но определено не по-малка машинка от такава до 1кг е подходяща според мен!

# 724
  • На планетата Земя
 Cry Момичета, плаче ми се!  Cry

Машинката ми не работи - Мулинекс 5000, купена на 03.04.2009. Няма и две седмици.

Днес вечерта я заредих за пълнозърнест хляб и не тръгва, и не тръгва. Вчера последно направих с нея кекс на 10- програма и нямаше проблем. Не иска да меси и това си е. Все се надявам, че аз нещо не правя както трябва, но нямам идея какво да проверя вече - и бъркалките уж пробвах, и легенчето добре е сложено.

Много ми е мъчно, купих си я преди Великден, за да направя така очакваните козунаци!

Ако някой има опит, моля да помага със съвети. Иначе не ми остава нищо друго, освен утре да търся сервиз. Какъв малшанс!  Cry Cry Cry

# 725
  • София
Лелеее, пак гледам тук вкусотийки  newsm22
ми ... момичета ние не можем да смогнем да ги изядем  ooooh! ми идва време за по бански     grinning039
аз мисля че пролет-лято трябва да ги заключват тези теми  Mr. Green
аз после ще ви чета като си легнат мъжете, ама нямам търпение да се похваля  bowuu

Този кекс е НЕВЕРОЯТЕН!!! Вече е любимият ни  Heart Eyes
Благодаря на майката на Бъни    bouquet , на Бъни   bouquet и на Mileto     bouquet 
аз правих както е от тетрадката на майката на Бъни, само добавих орехи и на 10-та програма  Peace

а сега нещо "зад кадър"  Wink като изваждах кеска, половината първоначално не се отлепи от дъното и се разчупи на две, ама не му личи  Flutter дали не го препекох  newsm78 иначе не е сух, а коричката е превъзходна! защото ме беше страх де не е суров, та допичах още 5 минутки ...

Mileto  , сега видях. spoko много неприятно... ако утре не тръгне, веднага се обади на сервиза. дано я оправят бързо  Praynig

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 22:04 от addicted™

# 726
  • На планетата Земя
addicted, страхотен е!  Peace

Аз продължавам да плача, ама наистина плача!  Cry

# 727
  • Разград
addicted™,много е хубав.Ще си запиша рецептата.
Mileto ,много неприятно,много.Недей да плачеш,всяко зло-за добро,само времето ще покаже.

# 728
Ох миличка Милито  какво стана бе Sad Sad Sad.
Въобще ли не се включва дисплея.Казваш казанчето е добре поставено.
Направо не ми идва на ума какво се е случила.Притесних се ,че точно след моя кекс Cry Cry Cry така ти се получи.
Освен утре звъни на сервиза.Обясни им какво е - може пък да ти дадат съвет как да процедираш и да не се наложи да я носиш при тях.
Стискам ти палци миличка Praynig Praynig Praynig.Мал шанс вярно.
Аз на Мулинекса му имам малко зъб - и моята правеше разни сакътлъци, но от друго естество.Ама то......уж за хубаво нали като я купувах си викам - по скъпо  и уж по хубаво Sick
addicted™ Peace Peace Peace.Сега ще чакам да видя машината ти ще проработи ли след моя кекс Cry Cry Cry.
Уф Sad много гадно наистина.Милето само не се разтройвай.Една машина е това Hug Hug Hug
Дано се включи някой който е имал подобен проблем Praynig

# 729
  • На планетата Земя
Абе така е, ама кое му е доброто само не знам. Така си мечтаех за нея!
И ме е яд, защото юнака тука вика: Може ти нещо да правиш не както трябва! Е, не съм чак толкова лява у ръцете!

# 730
  • На планетата Земя
Оставих я изпразнена с включената програма. В момента вътре е леко топла. Явно е в момент на втасване. Само дето липсва месенето. Явно нещо с работата на бъркалките ще да е.

Утре ще видим. Благодаря ви за подкрепата. Бъни, не е от кекса ти, той да не е отровен. Хайде, ще опитам да не си развалям вечерта, че нали ни знаеш, имаме и други задачи да изпълняваме  Wink, да не вкарвам отрицателна енергия!

# 731
Хайде, ще опитам да не си развалям вечерта, че нали ни знаеш, имаме и други задачи да изпълняваме  Wink, да не вкарвам отрицателна енергия!
А това вече е приказка   love001  love001  love001.Другото е по важно Wink

# 732
Милето, а дисплеят свети ли?
Аз имам същата машина и моята спираше да работи от време на време, но гаснеше и дисплея ...

# 733
  • На планетата Земя
Не гасне, дисплеят си работи, показва номер на програма, тежест, коричка, отбороява си времето (намалява), но не меси.

# 734
Mileto - пробвай на ръка да завъртиш бъркалките. Да не би да са се запекли......това ми идва на ума.

Общи условия

Активация на акаунт