20.03.-среща на юлки 2008

• 4 773
  • 106
  •   1
Отговори
# 45
Тук също има нет Simple Smile

# 46
Надявам се и ние да успееме да дойдеме на срещата.

# 47
  • София
Уффф, няма да дойдем, защото сме в Пловдив. Жалко, много ми се искаше  Crossing Arms. А изненадата на Дуци ме изкушава още повече ...

# 48
  • София
11 часа е супер:)

# 49
Остава да потвърдим място - Мол София?

# 50
Значи този петък 20/3/2009 в 11.00 в Мол София - на етажа с манджата,а?  Rolling Eyes

# 51
Значи този петък 20/3/2009 в 11.00 в Мол София - на етажа с манджата,а?  Rolling Eyes
Да!
 Hug

# 52
Там, където бяхме миналия път ОК ли е???
Който отиде по-рано да събере няколко маси , а?

# 53
# 54
Аз - здрава, но Алекс е още сополив и не искам да рискувам нито него, нито другите деца. Сори...

# 55
  • София
Присъединяваме се и ние с Яна, ако може...  Blush  Знам, че не съм писала, но понякога чета...  този петък в 11, дано няма промени, че не знам дали ще ги видя...

# 56
Ами аз да дам едно предложение - далече е малко, но е оптималния вариант - Сити Център, че има парк навън, а ако ни навали ще може да влезем вътре. По прогноза го дават кратък снеговалеж.

# 57
Ами аз да дам едно предложение - далече е малко, но е оптималния вариант - Сити Център, че има парк навън, а ако ни навали ще може да влезем вътре. По прогноза го дават кратък снеговалеж.

На мен ми е близо  Laughing  Peace

# 58
  • София

Аз съм навита, но от по далечните квартали да кажат Peace

# 59
Колата ми не е в ред, а с градския не съм много навита да ходя .... с други думи ми е далече  Rolling Eyes Но ще помисля по въпроса  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт