Разпукна пролетно и моя свят - в очичките на НОЕМВРИйски цвят!

• 10 227
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Привет и от нас с Доката  Hug

Честити месечинки на малките сладурковци : Ивайло на  tonesa,  Стефан на  temi4ka, Карина на  mirabela,  Радост на  didipidi,  Емили на Лора, Константин на Fairy,  Васил на vaninha,  Румен на mari_ana   и момиченцето на мама  venera44  Hug Hug Hug
Да растат здравички , щастливи , умни и палавки !

Колко бързо само лети времето. Сякаш вчера бяхме окупирали родилните домове из страната  Mr. Green

utro77 , ако искате може да пробвате варианта с по-късно чипкане на Симонка - бонбонка.
И ние бяхме така като вас, заспивахме веднага след къпането в 20 h  и после в 3 часа се кокорехме ...
Сега гледам да го забавлявам до към 22-23 h - къпем се, папкаме и си лягаме. Е, не винаги сработва системата (снощи се кокорехме до 2h среднощеска  ooooh!) , но затова пък спахме непробудно до 10 h сутринта.

И при нас времето е ужасТно - вали  и е много студено. След няколкото поредни топли дни вече си мислех, че идва време да плажуваме с малкия ,но уви ...

PePeNa , какъв тоя сняг при вас бе жена ?  newsm78  Аз кажи-речи изпоприбрах зимните дрехи...  Sick

А Фафи да внимава как ще се грижи за хубавата Анитка, че има още един кандидат за сърцето на принцесата.
Наш Дойчин само като я видя и рече "Аууууууууууугуууууууу" (сиреч много я харесахме ) , пък и си пада МАКЕ по майчина линия , нищо чудно да си краднем булката  Rolling Eyes  Flutter

Лек ден мами ,желая ви много усмивки и приятни изненади в този мрачен ден  Hug

# 211
За леглото - Джинджи поклоните ще са за кратко, защото 2 месеца след като започнат да сядат, ще започнат и да се изправят Peace Иначе и аз съм се замисляла за един дебел матрак, ама да видим как ще е.
Лорче и нашите бедра са като бухтички - чак педито ни завидя вчера Laughing
И при нас днес времето е ужасно - хем пече слънце, хем вятър духа, ама силен #2gunfire а и постоянно се облачи и аха аха да завали Tired

Честито на нашите баш-набори
Стефан, Константин, Васил и Румен
Карина, Радост, Емили и момиченцето на Венера!

Айде и от нас една почерпка за здраве Hug

И за всички любители ...

# 212
tonesa е това последното най ми хареса newsm24

# 213
И да знаете, че мен хич не сте ме засрамили с чистенето.  Mr. Green Цял ден лежа, ям и гледам филми.

Не си сама Embarassed Rolling Eyes

Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green мислех си ,че само в моята къща е кочината  Mr. Green

# 214
моя Ивко е голям побойник!!!
смачка от бой една овца.
вижте http://www.vbox7.com/play:d0af41cd

# 215
Момичета, минавам само да се отчета. Продължаваме да стачкуваме, но поне сучиме само от едната гърда, а от другата отказваме. Шишето продължаваме да го бутаме с език и да не го искаме . Та това е от нас.

Честито на днешните месечинки!

# 216
http://www.kid.ru/pesenki/index.php3

smile3534

Вместе весело шагать
По просторам
по просторам
по просторам
И конечно припевать лучше хором
Лучше хором, лучше хором...

http://rapidshare.com/files/209139516/__1052___1091___1083___110 … 072___1096__.html

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 16:50 от Norass / Лора

# 217
Честито на днешните месечинки
Емили,Карина, Радост, 
Стефан, Константин, Васил и Румен

А за всички уморени мамчета

# 218
  • Burgas
Прекрасное Далеко
Не будь ко мне жестоко
Не будь ко мне жестоко
Жестоко не будь
От чистого истока
В Прекрасное Далеко
В Прекрасное Далеко
Я начинаю путь

Какви хубави спомени........ Hug

# 219
И да знаете, че мен хич не сте ме засрамили с чистенето.  Mr. Green Цял ден лежа, ям и гледам филми.

Не си сама Embarassed Rolling Eyes

Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green мислех си ,че само в моята къща е кочината  Mr. Green
а днес не оставам по назад от вас-то била по-хубава тая работа от другата smile3524

# 220
Ах, мили майчета  newsm45 newsm45 newsm45
Това , което пиша сега ще ви натъжи ... АКо искате да запазите настроението си - не четете !!!
Преди малко рекох да видя при мартенките дали се е отчела една позната мама , вчера и беше насрочено секциото...
И на какво попаднах , Боже ...

Едно майче е останало без така чаканото си бебче  newsm45  Сърцето ми ще се пръсне от мъка  Cry Cry Cry
И познайте, мамата пак е от Бургас ...
Много станаха нещо случаите на изпуснати бебчета в този пуст Бургас ...
За малкото ангелче  Flowers Rose Flowers Rose

# 221
 kaffeetrmker_2

Честити месечинки на Ванина, Диди, Тони ... и всички които празнуват днес!

# 222
Така... днешните месечинки вече ги поздравих. НО!
Тонеска, извънредно искам да поздравя Ивчо за днешната му месечинка! Нали ни е годеник, няма как! Да расте здрав, весел и послушен за радост на мама, татко и батко!!!  Laughing

# 223
Ах, мили майчета  newsm45 newsm45 newsm45
Това , което пиша сега ще ви натъжи ... АКо искате да запазите настроението си - не четете !!!
Преди малко рекох да видя при мартенките дали се е отчела една позната мама , вчера и беше насрочено секциото...
И на какво попаднах , Боже ...

Едно майче е останало без така чаканото си бебче  newsm45  Сърцето ми ще се пръсне от мъка  Cry Cry Cry
И познайте, мамата пак е от Бургас ...
Много станаха нещо случаите на изпуснати бебчета в този пуст Бургас ...
За малкото ангелче  Flowers Rose Flowers Rose

Да почива в мир малкото ангелче.Някак не ми го побира главата защо трябва да се случват такива неща-поне не с невинни душици.Те трябва да имат шанс да познаят живота.
А на милата майчица много кураж.

# 224
Ужасна новина...
Ужасния петък 13...
Едно младо офицерче от Варна, приятел на мой приятел, пък се самоубил тази нощ...
http://news.ibox.bg/news/id_1899096690

Да почиват в мир...

А майката и таткото на бебенцето... да имат сили...

Общи условия

Активация на акаунт