Честити месечинки на малките сладурковци : Ивайло на tonesa, Стефан на temi4ka, Карина на mirabela, Радост на didipidi, Емили на Лора, Константин на Fairy, Васил на vaninha, Румен на mari_ana и момиченцето на мама venera44

Да растат здравички , щастливи , умни и палавки !
Колко бързо само лети времето. Сякаш вчера бяхме окупирали родилните домове из страната
utro77 , ако искате може да пробвате варианта с по-късно чипкане на Симонка - бонбонка.
И ние бяхме така като вас, заспивахме веднага след къпането в 20 h и после в 3 часа се кокорехме ...
Сега гледам да го забавлявам до към 22-23 h - къпем се, папкаме и си лягаме. Е, не винаги сработва системата (снощи се кокорехме до 2h среднощеска
) , но затова пък спахме непробудно до 10 h сутринта.И при нас времето е ужасТно - вали и е много студено. След няколкото поредни топли дни вече си мислех, че идва време да плажуваме с малкия ,но уви ...
PePeNa , какъв тоя сняг при вас бе жена ?
Аз кажи-речи изпоприбрах зимните дрехи... 
А Фафи да внимава как ще се грижи за хубавата Анитка, че има още един кандидат за сърцето на принцесата.
Наш Дойчин само като я видя и рече "Аууууууууууугуууууууу" (сиреч много я харесахме ) , пък и си пада МАКЕ по майчина линия , нищо чудно да си краднем булката
Лек ден мами ,желая ви много усмивки и приятни изненади в този мрачен ден
Иначе и аз съм се замисляла за един дебел матрак, ама да видим как ще е.
а и постоянно се облачи и аха аха да завали